Προτείνουμε

Zoe’s “Inner Sound” στο Half Note

Tiganouria_topmovie

Η Ζωή Τηγανούρια μας παρουσιάζει το απόσταγμα των εμπειριών της από την πολυετή πορεία της ως σολίστ του ακορντεόν αλλά και ως μουσικοσυνθέτις, σε μία μουσική παράσταση για ανθρώπους με γούστο και ποιότητα.

Ο προσωπικός της ήχος, που συνδυάζει Παραδοσιακά και λαϊκά ακούσματα με Τango και Latin τεχνοτροπίες, έχει γίνει πλέον αναγνωρίσιμος στο εξωτερικό αλλά και στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Πολλοί νέοι ακορντεονίστες ακολουθούν τα βήματά της, τόσο μελετώντας το ιδιαίτερο παίξιμο της, όσο και τη σκηνική της παρουσία, αφού είναι η πρώτη σολίστ του ακορντεόν που παραμέρισε το κάθισμα και “πήρε στις πλάτες της” ολόκληρη την ορχήστρα, οδηγώντας μουσικούς, χορευτές και ακροατές σε ονειρικά μουσικά μονοπάτια.

Το ρεπερτόριο της παράστασης περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά είδη μουσικής, από προσωπικές ορχηστρικές συνθέσεις μέχρι διασκευές μεγάλων συνθετών, αλλά και άρωμα από την Παράδοση της Ελλάδος.

Όλα, μέσα από το πρίσμα μιας αέναης εσωτερικής αναζήτησης, που κάθε καλλιτέχνης οφείλει στον εαυτό του και στο κοινό του…

“Εσώτερος Ήχος”, λοιπόν, από τη Ζωή Τηγανούρια, το Zoe’s Quintet και την Σχολή χορού “Χοροακτίς”Κωστάκη-Μαυροειδή, στο Half Note Jazz Club, την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στις 9:00 μ.μ..

Μία παράσταση-κατάθεση ψυχής, από μία καλλιτέχνη που πλημμυρίζει το κοινό της με πρωτόγνωρα ανωδικά συναισθήματα.

Εξάλλου, όπως δηλώνει και η ίδια:

“Η Μουσική είναι ένα Σύμπαν γεμάτο από αισθήσεις…”

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μέτς, Αθήνα, Τ.Κ. 116 36

Εισητήριο Θεάματος: 10 ευρώ

Ώρα Προσέλευσης: 21:00

Τηλ. Κρατήσεων: +30 210 9213310
(Δευτέρα-Κυριακή 11:30-19:30)

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.