ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Γεννημένος στον Πειραιά. Τελείωσε με άριστα το γενικό λύκειο με πολλές διακρίσεις στη μαθηματική εταιρεία αντιπροσωπεύοντας την σε διαγωνισμό της ΝΑΣΑ. Κέρδισε ακόμα πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς εκθέσεων, όπως επίσης βραβείο από το Υπουργείο Παιδείας για τη μελοποίηση του τρίτου στάσιμου της Αντιγόνης. Έχει πάρει πτυχίο κιθάρας, πιάνου, αρμονίας, διεύθυνση ορχήστρας, ενορχήστρωσης και σύνθεσης.

Μπαίνει με εισαγωγικές εξετάσεις τρίτος στην Ιατρική Αθηνών το 1992, αποφοιτώντας με ειδικότητα παιδίατρου, ενώ παράλληλα έκανε Doctoral Μοριακής Βιολογίας στο Λονδίνο εργαζόμενος στην πανεπιστημιακή κλινική του SAN THOMAS. Εκεί συνεργάστηκε με τη συμφωνική ορχήστρα CRYSTAL PALACE όπου συνέθεσε πολλά έργα κλασσικής μουσικής.

Στο Λονδίνο απέκτησε το ενδιαφέρον της αστρολογίας με αποτέλεσμα να αποφοιτήσει το 1999 από τη MAYO ASTROLOGY. Στην Αγγλία γράφει σε πολλά περιοδικά κοινωνικής ύλης προβλέψεις ζωδίων, ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός σε εκπομπές που αφορούσαν την αστρολογία και όχι μόνο. Γυρίζοντας στην Ελλάδα αναλαμβάνει στη τηλεόραση τα text των STAR CHANNEL, MEGA CHANNEL και σύμβουλος μεγάλων εταιρειών στο κομμάτι της αστρολογίας, αλλά και πολλών επωνύμων. Γνωρίζει ελληνικά, αγγλικά και κινέζικα.

Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για τις διακρίσεις του στην αστρολογία π.χ. στην εφημερίδα SUN του Λονδίνου και σε άλλα περιοδικά. Ασχολείται μέχρι και σήμερα στην συμβουλευτική αστρολογία στο επίπεδο των multi media και της τηλεόρασης, διατηρώντας επίσης με καθημερινή ενημέρωση τη δική του σελίδα στο face book με όνομα Γιώργος Αναλυτής και άλλες σελίδες Ψυχολογικής Υποστήριξης.

astrologer-doctor-analytis-george