Ψυχολογία και υγεία

10 Ερωτικές Ιδέες Που Θα Τονώσουν Την Σχέση Σας ( Role Play )

Written by milt-man

1 – Προετοιμάστε το σενάρίο σας

Για να απολαύσετε ένα παιχνίδι ρόλων, αποφασίστε και σχεδιάστε το σενάριο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Γνωρίζοντας τον ρόλο σας, μπορείτε να αισθανθείτε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Ένας διάλογος εκ των προτέρων θα ήταν ότι καλύτερο.

2 – Βελτίωση

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να δημιουργούν μια ολόκληρη ιστορία, αλλά με λίγη πρακτική, θα νιώσετε πιο ελεύθεροι και πιο άνετοι από αυτό που αρχικά σχεδιάσατε.

3 – Συζητήστε τα πράγματα από πριν

Συζητήστε με τον/την παρτενέρ σας σχετικά με τα πράγματα που δεν επιθυμείτε. Είναι απλά ένα παιχνίδι; δεν πρέπει ποτέ να αισθανθείτε χειραγωγημένος/η ή αναγκασμένος/η να κάνετε κάτι που δεν σας αρέσει.

4 – Βρείτε την μέση λύση

Ποιο παιχνίδι πρέπει να επιλέξετε; Αυτό δεν είναι απαραιτήτως εύκολο, αφού οι άνθρωποι δεν έχουν όλοι την ίδια ερωτική φαντασία. Στην ιδανική περίπτωση, προσπαθήστε να βρείτε ένα παιχνίδι που σας μετατρέπει και τα δύο σε ηφαίστεια.

5 – Δώστε προσοχή στις επιθυμίες του συντρόφου σας

Τα πράγματα που ο/η σύντροφος σας φαντάζει ή ονειρεύονται θα μπορούσαν να είναι τα κάποια στοιχεία που δεν είναι σημαντικά για εσάς αλλά είναι απαραίτητα γι ‘αυτόν.

6 – Μην ασκείτε πίεση στον εαυτό σας

Ποτέ μην σκεφτείτε ότι πρέπει να είστε στην κορυφή του σεξουαλικού σας παιχνιδιού. Ο στόχος είναι να έχετε κοινή διασκέδαση.

7 – Μην κάνετε υπερανάλυση

Δεν χρειάζεται να δοκιμάσετε όλα τα παιχνίδια. Αν βρείτε κάτι που σας αρέσει και τα δύο, μπορείτε να το επαναλάβετε ξανά και ξανά με κάθε είδους παραλλαγές.

8 – Εξετάστε τη χρήση αξεσουάρ και βοηθημάτων

Μπείτε στο  ρόλο που παίζετε και φορέστε σχετικά είδη ρουχισμού, πηγαίνετε σε συγκεκριμένα μέρη, τοποθετείτε κατάλληλα διακοσμητικά στο χώροκ.λπ. Αλλά μπορείτε επίσης να κρατάτε τα πράγματα απλά και να παίζετε ρόλους στο σπίτι με τα συνήθη ρούχα σας. Αυτό που μετράει είναι η τόνωση της φαντασίας σας. Για να γίνει αυτό, τα αξεσουάρ μπορούν να είναι χρήσιμα, αλλά όχι απαραίτητα!

9 – Βρείτε κομψούς τρόπους για τις sexy κουβέντες σας

 

 

Θέλετε να τον ακούσετε να σας λέει ότι πρόκειται να αποκόψει το πουκάμισό σας και αντ ‘αυτού λέει ότι πρόκειται να σχίσει τη μπλούζα σας … μπλούζα ;! Τίποτα δεν καταστρέφει μια διάθεση σαν μια ασήμαντη πρόταση. Συμφωνείτε για απαγορευμένες, βρώμικες λέξεις εκ των προτέρων. Αν μισείτε τον ήχο των «ήπιων, φιλικών φιλιών» και θα προτιμούσατε να «γίνετε πιο βρώμικοι» τότε είναι καιρός να το πείτε.

10 – Να έχετε μια λέξη ασφαλείας

Ανεξάρτητα από το παιχνίδι που παίζετε, πρέπει πάντα να έχετε μια συμφωνημένη ασφαλή λέξη. Όπως ένα κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης αυτό θα φέρει το παιχνίδι σε απότομη διακοπή όποτε χρειάζεστε. Βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για μια λέξη που συνήθως δεν χρησιμοποιείτε και δεν είναι ξενέρωμα

 

Καλή σας διασκέδαση

 

 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.