Προβλέψεις

Ζώδια 6-4-2014

ΚΡΙΟΣ 6-4-2014
Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο σας. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες υποχρεώσεις προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Προσέξτε μια τάση υπερκαταναλωτικής μανίας που μπορεί να σας πιάσει και να επιβαρύνει τα οικονομικά σας. Σκεφτείτε θετικά προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τα μελλοντικά σας σχέδια όσο και για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ 6-4-2014
Θα θελήσετε να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες και τα όνειρα σας, να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας και να ακούσετε τις συμβουλές που έχουν να σας δώσουν. Θα πρέπει να είστε σε συνεχή επαγρύπνηση και να αδράξτε τις ευκαιρίες, πριν τις εκμεταλλευτούν άλλοι. Όσοι όμως έχετε μια σταθερή σχέση, θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά την πορεία της σχέση σας και θα κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφο σας. Παράλλληλα δεν πρέπει να αναλάβετε νέα οικονομικά ρίσκα και να επενδύσετε τα χρήματα σας χωρίς προηγουμένως να σιγουρευτείτε ότι δεν θα έχετε σημαντικές απώλειες γιατί θα χαλάστε τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχετε καταφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 6-4-2014
Μετά από μια περίοδο έντονης στασιμότητας ή και ανατροπών στον επαγγελματικό τομέα ήρθε η στιγμή να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μια περίοδο όπου τα μέτωπα που υπάρχουν στην καριέρα σας είναι τόσα πολλά, με αποτέλεσμα να πελαγώνετε. Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, οι συμφωνίες που θα κάνετε θα είναι αρκετά ικανοποιητικές και θα σας ανεβάσουν το εισόδημα. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι όσοι έχετε μόνιμη σχέση, θα ξεκαθαρίστε ορισμένα πράγματα με το ταίρι σας, που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Στον αισθηματικό τομέα τα δεδομένα δείχνουν να είναι ουδέτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 6-4-2014
Αν υπάρξουν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο με λίγη καλή διάθεση θα μπορέσετε να κρατήσετε ισορροπίες. Αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις και μάθετε να κάνετε υπομονή. Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές από τους δικούς σας ανθρώπους, γιατί καμιά φορά η γνώμη τους είναι σωτήρια λύση για σας. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις γνωριμίες που έχετε και δεν θα χάσετε. Εσείς που είστε μόνοι, τα άστρα προβλέπουν ότι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΛΕΩΝ 6-4-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση, με τράπεζες, εφορίες, τρίτους και αφορούν εσάς ή τον συντροφό σας. Η ενεργητικότητα σας οδηγεί στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών θα σας απασχολήσει . Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσετε περισσότερο τον σύντροφο σας και να διαλύσετε τα σύννεφα που υπήρχαν μέσα στη σχέση σας και να παραδεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει. Στα αισθηματικά σας, σκεφτείτε τα λάθη που έχετε κάνει μέσα στη σχέση σας και μη ρίχνετε συνέχεια τις ευθύνες στο σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 6-4-2014
Εμπόδια και καθυστερήσεις θα έχετε στον οικονομικό σας τομέα, γι΄ αυτό προσπαθήστε να έχετε πάντοτε χρήματα στην άκρη για να καλύπτετε τα έκτακτα έξοδα που θα προκύπτουν και να μην οδηγείστε σε πρόχειρες λύσεις δανεισμού. Έχετε κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για εσάς και σας στηρίζουν. Ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και προχωρήστε μπροστά. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Τα άστρα προβλέπουν ότι τώρα θα μπορέσετε να προβάλλετε τα ταλέντα σας, χρησιμοποιώντας την ευστροφία σας, πετυχαίνοντας να ξεχωρίσετε μέσα στο σύνολο και θα εδραιωθείτε πιο γρήγορα στον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ 6-4-2014
Ο επαγγελματικός αλλά και ο οικογενειακός τομέας θα είναι το βασικό σας μέλημα . Οι ελεύθεροι του ζωδίου, διώξτε τα ταμπού που έχετε και απολαύστε περισσότερο τον έρωτα. Πρακτικά θέματα γύρω από την δουλειά την οικογένεια και τα οικονομικά αποσπούν την προσοχή σας. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν είναι κατάλληλλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, κάποιες κοντινές αποδράσεις θα βοηθήσουν τη σχέση σας να ανανεωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 6-4-2014
Δεν αποκλείετε να υπάρξουν και μυστικές επαφές ή και μυστικές συμφωνίες. Θέματα εργασιακά και καριέρας εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν μέσα από εντάσεις, καθυστερήσεις ή αναβολές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι, θα ζήσετε πολλές ερωτικές εμπειρίες και συγκινήσεις ,που θα σας ανανεώσουν αυτές τις μέρες. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σας. Στον οικονομικό σας τομέα τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα πάρετε τα πάνω σας

ΤΟΞΟΤΗΣ 6-4-2014
Οι εργένηδες του ζωδίου, θα έχετε τις ευκαιρίες να ζήσετε σύντομες περιπέτειες και να γευτείτε τον έρωτα. Περιοριστείτε μόνο σε απαραίτητες αγορές και φροντίστε να έχετε πάντα ένα απόθεμα στην άκρη. Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε. Στη δουλειά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι θα εργαστείτε με περισσότερο ζήλο, για να μπορέσετε να πετύχετε σύντομα τους στόχους σας και να καταξιωθείτε στο χώρο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε περιττές αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 6-4-2014
Ενδεχομένως πολλοί από εσάς να νιώσετε κάποιες ανασφάλειες και φόβο. Με τις κινήσεις που θα κάνετε θα εντυπωσιάσετε τους πάντες στη δουλειά σας και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Οι ελεύθεροι, η διάθεση σας θα είναι παράλληλα ρομαντική και κτητική και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Στα οικονομικά σας θα κάνετε πολλά έξοδα εν΄όψει εορτών, αγοράζοντας δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να εξοικονομείτε χρόνο για να ξεκουράζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 6-4-2014
Δημιουργούνται πλέον οι κατάλληλες συνθήκες για αρκετούς από εσάς προκειμένου να αξιοποιήσετε σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Θα αναλάβετε καινούργιες ευθύνες και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα για να αντεπεξέλθετε. Μην απογοητευτείτε από τις όποιες καθυστερήσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μην ανοίγεστε αμέσως συναισθηματικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, γιατί υπάρχει πιθανότητα να πληγωθείτε. Προσέξτε λίγο την υγεία σας

ΙΧΘΕΙΣ 6-4-2014
Εντάσεις ασυνεννοησία και γενικώς προβλήματα είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν με τον ερωτικό σας σύντροφο. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Παράλληλα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με καταστάσεις που σας δημιουργούν εμπόδια και δυσκολίες στη ζωή σας. Προσπαθήστε να μετριάσετε τις σπατάλες για να μπορέσετε να αποφύγετε τα προβλήματα. Συζητήσεις επαφές και συμφωνίες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτό το διάστημα και ευνοούνται αρκετά.

About the author

melenios

Leave a Comment