Προβλέψεις

Ζώδια 7-4-2014

ΚΡΙΟΣ 7-4-2014

Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή την περίοδο βρείτε ένα τρόπο για να διατηρείτε τα επίπεδα της ενέργειας υψηλά. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο με τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε. Έχετε τη διάθεση εδώ και αρκετό καιρό να επαναπροσδιορίσετε πρόσωπα και καταστάσεις αλλά δε φαίνεται αυτό να μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη. Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας.

ΤΑΥΡΟΣ 7-4-2014
Αν δεν δείτε τα πράγματα με την μεγάλη ευαισθησία που διαθέτετε, θα μπορέσετε να είσαστε αντικειμενικοί και να πάρετε την σωστή απόφαση. Αποφύγετε περιττά έξοδα και προσπαθήστε να μην διογκώνετε άλλο τα χρέη σας. Δεν πρέπει να αγχωθείτε αλλά προσπαθείστε να είσετε αντικειμενικοί, για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ελέγξτε μια συναισθηματική φόρτιση που θα έχετε αρκετοί από εσάς αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι.

ΔΙΔΥΜΟΙ 7-4-2014
Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Θα κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να οργανωθείτε καλύτερα, έτσι ώστε να κάνετε σωστά και σταθερά βήματα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Οι σημαντικότεροι τομείς της ζωής σας δέχονται θετικές επιρροές και θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε αρκετά προβλήματα που σας απασχολούσαν εδώ και αρκετό καιρό. Οι αντοχές σας συνεχίζουν να δοκιμάζονται και αυτό το διάστημα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά θέματα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να προσέξτε τα έσοδα σας να μην υπερβαίνουν τα έξοδα και να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 7-4-2014
Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας, γιατί θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Καλό θα ήταν να ζητήσετε τη γνώμη συγκεκριμένων ανθρώπων που μπορεί να σας κατευθύνουν εξετάζοντας όλες τις λεπτομέρειες. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη μερικά πράγματα στη καθημερινότητα σας. Στα προσωπικά σας, εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό προσέξτε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί η κρίση σας δεν θα είναι σωστή και θα υπάρξουν διαφωνίες με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ 7-4-2014
Η κοινωνική σας ζωή αυτές τις ημέρες θα έχει ενδιαφέρον. Μην απογοητευτείτε από τυχόν μικροαναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν, δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καινούργιοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας. Προσέξτε για τυχόν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 7-4-2014
Αποφύγετε να κλείσετε νέες συμφωνίες γιατί δεν θα έχετε την κατάληξη που επιθυμείτε γιατί οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα σας το επιτρέψουν. Λειτουργώντας με γνώμονα την λογική, θα μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το πως θα κινηθείτε στο μέλλον, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο ενώ παράλληλα μπορείτε να αυξήσετε και τα έσοδά σας με διάφορους και διαφορετικούς τρόπους. Προς το τέλος της εβδομάδος δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνει μια σοβαρή συζήτηση γύρω από το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση, θα έρθουν στο προσκήνιο κάποιες δυσαρέσκειες που τυχόν υπάρχουν είτε από τη δική σας πλευρά, είτε από του συντρόφου σας.

ΖΥΓΟΣ 7-4-2014
Τελειώνει οριστικά μια μεγάλη περίοδος που σας δημιούργησε αναστάτωση και ανατροπές σε αρκετούς και σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Μετά από μια μεγάλη περίοδο στασιμότητας και καθυστερήσεων, αρκετά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται ότι δε σας αφήνουν περιθώρια για ελεύθερο χρόνο. Προσέξτε να μην φτάσετε στα άκρα μέσα από σκληρές αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς. Στα οικονομικά σας, θα έχετε όλο το χρόνο για να καταστρώσετε τα σχέδια σας και να τα εκτελέσετε προσεκτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 7-4-2014
Ενώ η ερωτική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τις όποιες υποθέσεις σας. Ο ερωτικός τομέας βρίσκεται σε ισορροπία και μπορείτε να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο αρκεί να το επιδιώξετε. Οι πλανήτες σας βοηθούν να εκφράσετε και οι δύο τα εσώψυχά σας. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το σύντροφο σας και θα πρέπει να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και τα λόγια που θα πείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 7-4-2014
Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα οξυμένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας. Τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Φανείτε ελαστικοί με το ταίρι σας και αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις. Φροντίστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και να μην τις αφήνετε να διογκώνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 7-4-2014
Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Δημιουργικά σχέδια, επιχειρηματικά σχέδια, μακρινά ταξίδια, νομικές και διαδικαστικές υποθέσεις μπορούν πλέον να προγραμματιστούν. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Ο χρόνος για την προσωπική ζωή μοιάζει να είναι περιορισμένος. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να κυνηγήσετε τώρα τον έρωτα με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 7-4-2014
Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και αντιπαραθέσεις, χειριστείτε τες με ψυχραιμία και υπομονή. Η συναισθηματική σας ζωή στην καλύτερη περίπτωση φαίνεται ισορροπημένη ενώ δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να έχετε εντάσεις και καβγαδάκια χωρίς λόγω και αιτία. Η σωστή οργάνωση και η υπομονή είναι η καλύτερη τακτική για να βγείτε κερδισμένοι και να αποφύγετε τυχόν ζημιές. Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας. Σπουδές, ταξίδια αλλά και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο.

ΙΧΘΕΙΣ 7-4-2014
Ένα διάστημα προετοιμασίας θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτή την περίοδο για τον επαγγελματικό σας τομέα. Θα έχετε ένα συνεχή εκνευρισμό, ο οποίος δεν είναι στο χαρακτήρα σας, αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Ο οικονομικός τομέας θα σας απασχόληση αυτή την περίοδο και το ευχάριστο είναι ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα έχετε τις ευκαιρίες να ζήσετε σύντομες περιπέτειες και να γευτείτε τον έρωτα. Στον επαγγελματικό τομέα κινηθείτε τώρα που ευνοείστε προκειμένου να κάνετε επαφές, δημόσιες σχέσεις, νέες συμφωνίες ή να ρυθμίσετε καταστάσεις που εκκρεμούν.

 

 

About the author

melenios

Leave a Comment