Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 15-04-2014

ΚΡΙΟΣ 15-4-2014

Ελέγξτε τις όποιες ανασφάλειες έχετε στον αισθηματικό τομέα προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις, διαπληκτισμούς και έντονα στοιχεία ανταγωνισμού ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μπορείς να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα! Θα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, πρόσεξε πολύ πριν δώσεις τις οριστικές απαντήσεις. Όσοι εργάζεστε, θα πιεστείτε πολύ μέχρι να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες και τους προιστάμενους σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα αναζητήσετε νέους τρόπους για την αύξηση των εισοδημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ 15-4-2014

Δεν αποκλείετε να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να αναθεωρήσετε τη στάση σας για πολλά πράγματα. Η καχυποψία που σας διακρίνει αυτή την περίοδο, μπορεί να θίξει σε κάποιες περιπτώσεις και άτομα που δεν φταίνε. Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας. Οι στόχοι και οι όποιες επιδιώξεις έχετε θέσει το προηγούμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρα . Παράλληλα, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη, με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος, εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ 15-4-2014

Αυτή η περιοδος υπόσχεται βελτίωση στα οικονομικά σας και μάλιστα αρκετοί από εσάς θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Μερικές φορές θα καταπιάνεστε με τις λεπτομέρειες και θα χάνετε την ουσία των πραγμάτων, επομένως και πολύτιμο χρόνο. Ο τομέας της εργασία σας, αποκτά έντονη κινητικότητα. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Στα οικονομικά σας σας θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με τους λογαριασμούς σας και τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 15-4-2014

Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές σας. Περιορίστε τα έξοδά σας και εφαρμόστε μια συντηρητική πολιτική στον οικονομικό τομέα. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσετε περισσότερο τον σύντροφο σας και να διαλύσετε τα σύννεφα που υπήρχαν μέσα στη σχέση σας και να παραδεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει. Στη δουλειά σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να καλυτερεύσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας γιατί αργότερα θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και δεν θα μπορέσετε εύκολα να ισορροπήσετε τα πράγματα.

ΛΕΩΝ 15-4-2014

Θα βρείτε τον τρόπο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Θα πετύχετε πολλά πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Όσοι είστε δεσμευμένοι προσέξτε να μην ξεθυμάνετε τα νεύρα σας στο ταίρι σας. Παράλληλα, θα νιώσετε πιεσμένοι και αγχωμένοι για θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄ αυτό προσέξτε πως θα χειριστείτε τα χρήματα σας και να αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 15-4-2014

Αυτή την περιοδο προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο ή και τα παιδιά, ενώ ευνοούνται και τα δημιουργικά σχέδια. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και διώξτε τις ανασφάλειες που έχετε. Νέες γνωριμίες θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά. Προσπαθήστε να του εξηγήσετε και φροντίστε να του διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που κάνει. Στην καθημερινότητά σας οι ρυθμοί θα εξακολουθήσουν να είναι έντονοι και αυτό αρκετές φορές θα σας δημιουργεί εκνευρισμό.

ΖΥΓΟΣ 15-4-2014

Είναι μια καλή εποχή για να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σας ζωή και να βάλετε γερές βάσεις. Θα νιώθετε προστατευτικά απέναντι σε ανθρώπους που θεωρείτε ότι σας χρειάζονται. Να δείτε πρώτα από όλα τα δικά σας λάθη αλλά και να αναθεωρήσετε παράλληλα όπου αυτό χρειάζεται τις απόψεις σας σχετικά με τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σας υποθέσεις. Οπλιστείτε με υπομονή και σύνεση προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις εντάσεις, τις καθυστερήσεις και τις ανατροπές που μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Στα επαγγελματικά σας, θα σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 15-4-2014

Η καριέρα και η κοινωνική σας προβολή δέχεται ευνοϊκές επιρροές αυτήν την περίοδο, γι αυτό καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε δεόντως. Θέματα που αφορούν πνευματικές εργασίες, επαφές ή ταξίδια με το εξωτερικό ευνοούνται και θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Μόνο αν είστε ψύχραιμοι και υπονομονετικοί, θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με όλα αυτά που έχετε αναλάβει. Στα οικονομικά σας θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές και να ισορροπήσετε τα πράγματα. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να μετριάσετε τη ζήλια σας και να δείτε πιο χαλαρά τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 15-4-2014

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρές προστριβές και ρήξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα παρουσιάσει ανοδική πορεία, καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε τους στόχους σας να πραγματοποιούνται. Οι ανακατατάξεις που θα συμβούν θα είναι αρκετές και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Προετοιμαστείτε γιατί θα συναντήσετε εμπόδια και ανατροπές στο δρόμο σας, αλλά αν κινηθείτε έξυπνα θα τα ξεπεράσετε. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ανάγκη για ψυχικό δέσιμο και τρυφερότητα θα σας φέρει πιο κοντά με το σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 15-4-2014

Διαφυλάξτε τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο και μην παρασυρθείτε σε αντιπαραθέσεις και καβγάδες. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείτε καθαρά κάποιες καταστάσεις και μέσα από αυτές να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα. θέλετε να μείνετε μόνοι σας; Καλό θα είναι να συνεργαστείτε στη δουλειά σας, εάν θέλετε να προχωρήσετε και να προλάβετε τις εξελίξεις. Περιορίστε το άγχος προκειμένου να αποφύγετε την υπερένταση. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια σωρεία σκέψεων και προβλημάτων που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 15-4-2014

Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές από τους δικούς σας ανθρώπους γιατί καμιά φορά η γνώμη τους είναι σωτήρια λύση για σας. Η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες, προσέξτε πολύ. Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς γίνονται από δικά σου άτομα. Οι χειρισμοί σας στον οικονομικό τομέα καλό θα είναι να είναι συνετοί και αποφύγετε να προβείτε σε διακανονισμούς αυτή την περίοδο. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε.

IΧΘΕΙΣ 15-4-2014

Βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε σχέσεις ασφαλείας τόσο με τα μέλη της οικογενείας σας όσο και με άτομα στο χώρο της δουλειάς σας. Θα διώξετε ότι σας καταπιέζει και σας ταλαιπωρεί και θα προχωρήσετε μπροστά για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Να ξέρετε όμως, ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα κάνετε ένα εποικοδομητικό διάλογο με το ταίρι σας για να ξεκαθαρίσετε τα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν μεταξύ σας.

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.