Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 16-4-2014

ΚΡΙΟΣ 16-4-2014
Εκφραστείτε με άνεση και πειστικότητα και δεν θα χάσετε. Θα νιώσετε πιεσμένοι με κάποιες συνεργασίες που έχετε και θα θελήσετε να τις σταματήσετε, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι σε αυτές τις σχέσεις καμιά φορά θα πρέπει να συμβιβάζεστε για το δικό σας καλό. Μην προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους με το ζόρι για την ορθότητα των αποφάσεων σας, καθώς μόνοι οι πράξεις σας μπορούν. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αυτή η ημέρα θα σας φέρει τη χαρά που περιμένατε από καιρό. Στον ερωτικό τομέα οι ανασφάλειες ή κάποια προβλήματα που έχετε με τη σχέση σας μπορεί να σας έχουν κάνει λίγο εγωιστές και να λειτουργείτε σπασμωδικά.

ΤΑΥΡΟΣ 16-4-2014
Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του δεσμού σας. Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι ραγδαίες και σίγουρα δεν θα έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα καθώς θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Μπορει, οι συγκυρίες θα φέρουν κοντά σας παλαιότερες σχέσεις, που νομίζατε ότι είχαν λήξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 16-4-2014
Η σωστή οργάνωση και η υπομονή είναι η καλύτερη τακτική για να βγείτε κερδισμένοι και να αποφύγετε τυχόν ζημιές. Κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν αποκλείεται να σας εκνευρίσουν ή να σας στεναχωρήσουν. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Όσοι από εσάς έχετε σκοπό να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού καλό θα ήταν να το κανετε μετα το Πασχα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 16-4-2014
Ελέγξτε τις όποιες τυχόν ανασφάλειες έχετε προκειμένου να παραμείνετε ψύχραιμοι και να κάνετε σωστούς χειρισμούς. Έχετε ιδιαίτερες σημαντικές ικανότητες πάνω στη δουλειά σας και θα πρέπει πάντα να φροντίζετε να τις δείχνετε. Ξεκαθαρίσματα σε πρόσωπα και πράγματα σας επιφυλάσσει αυτή η περίοδος. Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις. Τα άστρα προβλέπουν ότι η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα

ΛΕΩΝ 16-4-2014
Η επαγγελματική και η συναισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα. Οι ενέργειές σας σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής μπλοκάρουν. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις καλό θα είναι να γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και να του εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα. Στα οικονομικά σας αν διαχειριστείτε με προσοχή τα χρήματα σας θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες χωρίς άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 16-4-2014
Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές από τους δικούς σας ανθρώπους γιατί καμιά φορά η γνώμη τους είναι σωτήρια λύση για σας. Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλει τη ψυχολογία σας, το τελευταίο καιρό. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αρκεί να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Παράλληλα θα τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και θα πάρετε μια ανάσα. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο σύντροφος σας θα διανύσει μια δύσκολη περίοδο και θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε.

ΖΥΓΟΣ 16-4-2014
Στα οικονομικά σας σας θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με τους λογαριασμούς σας και τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν . Στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρξουν διακυμάνσεις στη ψυχολογία σας και το ταίρι σας θα μπερδευτεί με την συμπεριφορά σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χειριστείτε με διπλωματία τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν αλλά δεν πρέπει να κάνετε ανοίγματα ούτε να επενδύσετε τα χρήματα σας, γιατί θα ζημιωθείτε. Το αλάνθαστο ένστικτο σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 16-4-2014
Στη δουλειά σας, οι συνεργάτες σας θα είναι πιο θετικοί απέναντι σας και θα πιστέψουν στις ικανότητες σας. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι αρκετά καλά και όσοι είχατε κάποια προβλήματα το προηγούμενο διάστημα τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες προδιαγράφονται αρκετά καλές. Σχέδια που έχουν σχέση, με έναν έρωτα, με τα παιδιά ή με τα επαγγελματικά, καθυστερούν το τελευταίο διάστημα και αυτό έχει περιοριστή την αισιοδοξία σας. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να βάλετε τη ζωή σας σε σταθερές βάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 16-4-2014
Εκμεταλλευτείτε το. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να μη ρισκάρετε και τόσο πολύ σε μεγάλα ανοίγματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είσαστε μελαγχολικοί γιατί θα νιώθετε μοναξιά και δεν πρέπει να αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο, γι΄ αυτό μην ανοίγεστε συναισθηματικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να πάρετε κάποιο δάνειο .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 16-4-2014
Εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Θα πρέπει να εξετάσετε όμως αναλυτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και μετά να συμφωνήσετε, γιατί αν κινηθείτε σωστά σύντομα θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Μια ανανέωση, μια αλλαγή, ιδιαιτέρα σημαντική, είναι προ των πυλών σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Στα αισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα προκύψουν εντάσεις με το ταίρι σας. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες προδιαγράφονται άκρως θετικές για τους περισσότερους από εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 16-4-2014
Εσείς που είστε μόνοι θα θελήσετε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας πιο σταθερό αλλά θα είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που ψάχνετε …. Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Ο συναισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείτε σε παρορμητικές ή λάθος αποφάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ 16-4-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για ασχοληθείτε εποικοδομητικά με τον σύντροφό σας ή και τους συνεργάτες σας. Κλείστε τα αυτιά σας στα παραπλανητικά λόγια που ενδεχομένως να ακούσετε αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε πολλές προτάσεις και ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή, που θα έχουν ποιότητα και θα υπόσχονται κάποιο μέλλον. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό, προσπαθήστε με διάλογο να λύσετε τις διαφορές που έχετε με το ταίρι σας και όχι με καβγάδες και τσακωμούς. Τα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα θα συνεχίσουν να σας πιέζουν με αποτέλεσμα να διακατέχεστε από υπερένταση και στρες.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

About the author

melenios