Προβλέψεις

Ζώδια 14-4-2014

ΚΡΙΟΣ 14-4-2014
Οι προβληματισμοί θα είναι ζωηροί γι αυτό οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Ακολουθήστε την οδό της φρόνησης και μην κάνετε καινούργια ανοίγματα. Ανατροπές, εντάσεις, υπερβολές αλλά και λάθη είχαν την τιμητική τους. Αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές και προσεγγίστε τους άλλους χωρίς να είστε καχύποπτοι και απόλυτοι. Αρκετά καλή είναι η εβδομάδα αυτή παρόλο που κάποιοι από εσάς έχετε ακόμη εντάσεις η προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ 14-4-2014
Έχετε συνηθίσει να λειτουργείτε με πρόγραμμα και θα δύσκολα θα προσαρμοστείτε στις καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον και οι τάσεις για περιπέτειες συνεχίζονται ειδικά για τους αδέσμευτους. Προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αυτή η ημέρα θα σας φέρει τη χαρά που περιμένατε από καιρό. Φρόντισε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις και να ηρεμήσεις κι εσύ ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 14-4-2014
Αυτό το διάστημα αναμένεται να έχετε μεγάλη κινητικότητα και δραστηριότητα σε επίπεδο καθημερινότητας και εργασίας. Θα έχετε την τάση να πετάξετε από την ζωή σας ότι σας επιβαρύνει και σας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Κινηθείτε προσεκτικά και μην επιτρέψετε στην ανυπομονησία να σας οδηγήσει εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα να κάνετε σοβαρά λάθη. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που σας προκαλούν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Στα μέσα της εβδομάδος μην αφήσετε ένα μικρό παρασκήνιο που μπορεί να προκύψει στον συναισθηματικό ή στον εργασιακό τομέα να σας επηρεάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 14-4-2014
Έντονη κοινωνική ζωή προβλέπεται για εσάς αυτή την περίοδο. Μάθετε να είστε πιο προσγειωμένοι και μην παρασύρεστε πάνω στον ενθουσιασμό σας. Οι ξαφνικές ανατροπές στη ζωή σας θα αλλάξουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας και θα βγάλετε πολλές ανασφάλειες και φοβίες. Στα οικονομικά σας θα κάνετε έξοδα για τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και για την διαμόρφωση κάποιων χώρων στην κατοικία σας. Φροντίστε να φτιάξτε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και να βάλετε προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν, γιατί θα αυξηθούν οι ρυθμοί της καθημερινόητητας σας.

ΛΕΩΝ 14-4-2014
Βρίσκεστε σε μια δυναμική εποχή, όπου η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Έτσι θα καταφέρετε να μηδενίσετε όλους τους ανασταλτικούς παράγοντες που μπορεί αργότερα να παρουσιαστούν στο δρόμο σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να γίνετε πιο ρεαλιστές και να αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό και πιο ουσιαστικό στη ζωή σας. Περιορίστε την ανυπομονησία και την βιασύνη γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οδηγηθείτε σε λάθη. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε ένα σταθερό δεσμό θα αρχίζετε να επανεξετάζετε τις καταστάσεις που είχαν συμβεί και θα αξιολογήσετε το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας κατά πόσο έχει ανταποκριθεί στα θέλω και στις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 14-4-2014
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε περισσότερο και θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας, θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν και θα σας συναρπάσουν. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και φοβίες που σας κυριεύουν κατά περιόδους. Στα προσωπικά οι δεσμευμένοι θα έχετε εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο σας και αν συνεχίσετε έτσι τα πράγματα πολύ δύσκολα θα διορθωθούν στο τέλος. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να ριψοκινδυνεύσετε σε αμφίβολες επενδύσεις.

ΖΥΓΟΣ 14-4-2014
Θέματα που αφορούν την επαγγελματική ζωή αλλά και την οικογενειακή ήταν και εξακολουθούν να είναι στο προσκήνιο μέσα από έντονους προβληματισμούς και ανησυχίες. Λάβετε τα μέτρα σας για τις αλλαγές που θα γίνουν στη δουλειά σας και μην πανικοβληθείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιαστούν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα στα οικονομικά και η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα. Προϋπόθεση βέβαια είναι να είστε προσεκτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 14-4-2014
Προσπαθείστε να είστε αντικειμενικοί γιατί το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένο αυτή τη περίοδο και θα πρέπει να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί ενδέχεται να συμβούν απρόοπτα γεγονότα που θα ανατρέψουν τις προσδοκίες σας και θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Στον αισθηματικό τομέα, όσοι από εσάς περάσατε από δοκιμασίες, μπορείτε τώρα να ανακτήσετε τις χαμένες ισορροπίες και να αναβιώσετε τον ερωτά σας. Συνεχίζεται η περίοδος της ενδοσκόπησης στο τομέα των σχέσεων σας, τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών.

ΤΟΞΟΤΗΣ 14-4-2014
Να είσαστε πιο πειθαρχημένοι και πιο συγκροτημένοι, γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και δεν θα πρέπει να λυγίσετε αντιθέτως να κινηθείτε δυναμικά για να τις ξεπεράσετε. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές ενώ όσοι έχετε προβλήματα με το ταίρι σας τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλυτέρα για όσους θέλουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, να κάνουν έναν απόγονο ή να επισημοποιήσουν μια σχέση. Τολμήστε ανοίγματα που έχετε ήδη υπολογισμένα με κάθε λεπτομέρεια. Φροντίστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση προκειμένου να αποφύγετε την υπερκόπωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 14-4-2014
Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στη δουλειά σας και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες προτάσεις που σας έχουν γίνει. Προς το τέλος της βδομάδας το ταίρι σας θα είναι κάπως απόμακρο, γιατί θα περνά πολύ έντονους προβληματισμούς γύρω από τη ζωή του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται αυτές τις ημέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 14-4-2014
Προσέξτε λίγο τις σχέσεις σας με άτομα κύρους. Αν διατηρήστε την ψυχραιμία σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να βγείτε αλώβητοι από όλα αυτά που συμβαίνουν τριγύρω σας. Απογοήτευση, αιφνιδιασμοί αλλά και ένα έντονο παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας είναι μέσα στις πιθανότητες. Αποφύγετε σκηνές ζήλιας και καβγάδες με το ταίρι σας και δείξτε του περισσότερη εμπιστοσύνη. Γι αυτό θα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι στο σκοπό σας, αν θέλετε να δείτε γρήγορα τους κόπους σας να αναμείβονται.

ΙΧΘΕΙΣ 14-4-2014
Η επαγγελματική σας ζωή σας έχει απορροφήσει πολύ από τον χρόνο σας τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να έχετε παραμελήσει λίγο την οικογένεια. Θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα αυτές τις ημέρες και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε αντίξοες καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται ένα οικογενειακό πρόβλημα να σας αναστάτωσει. Στα επαγγελματικά σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από την πίεση που είχατε λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων και έτσι θα μπορέσετε να εφαρμόσετε πιο αποτελεσματικές μεθόδους, για να έχετε πρόοδο και επιτυχία στην καριέρα σας.

About the author

melenios