Προτείνουμε

Athens Erotica Art

erotic-art-festival-poster

The Sex World Convention Tour

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΤΑΕ ΚWON DO
19 έως 22 Δεκεμβρίου 2014

EROTIC – ART 2014

Τhe Art of Erotic Entertainment & lifestyle Expo

Παρουσίαση:
Εύη Αδάμ – Τζέην Σαμπανίκου

Sex Editor:
Ειρήνη Χειρδάρη

Grand Opening

19/12/14 – doors open: 18.00
Explore your Sensations

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου το Athena Erotic Art 2014 σηκώνει αυλαία και υποδέχεται τους Αθηναίους αλλά κι όλους τους Έλληνες σ’ ένα φεστιβάλ για το σεξ και τον ρόλο του στη σύγχρονη κοινωνία. Για τέσσερις ημέρες, σεμινάρια – διαλέξεις και τολμηρά, non stop, δρώμενα, όπως Sex Art, Performing Arts, Show Rooms, Night Εvents, πραγματοποιούνται παράλληλα, στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο του γηπέδου Tae Kwon Do στο Φάληρο, με σκοπό να απογειώσουν τις αισθήσεις.

Σε μια διαδραστική εμπειρία όπου αθωότητα και λαγνεία θα εναλλάσσονται διαρκώς, το Erotic Art 2014 αποτελεί μια πολυεπίδεδη ωδή στον έρωτα και τη σαρκική απόλαυση, μια ειρηνική «επίθεση» στις αισθήσεις των επισκεπτών, μια μοναδική ευκαιρία για γνώση και ψυχαγωγία.

Την έκθεση θα ανοίξει τιμητικά στις 19 Δεκεμβρίου στις 19.00 η κορυφαία Αμερικανίδα σεξολόγος Dr Ruth η οποία έρχεται αποκλειστικά για αυτό το σκοπό στην χώρα μας.

EIΣΟΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.