Προβλέψεις

Ζώδια 5-4-2014

ΚΡΙΟΣ 5-4-2014
Επαγγελματικά σχέδια, μπορούν τώρα να σταθεροποιηθούν. Θα ασκήσετε έντονη γοητεία στο περίγυρο σας και θα σαγηνεύσετε κάποια πρόσωπα…. Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σας, δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι θα έχετε παρεξηγήσεις και μπερδέματα με το ταίρι σας και δεν πρέπει να τα αφήσετε όλα στην τύχη. Στον οικονομικό τομέα θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να αρχίσετε να ξοδεύετε τα χρήματα σας, γιατί θα προκύψουν έξοδα που θα αφορούν την κατοικία σας.

ΤΑΥΡΟΣ 5-4-2014
Αρκετοί από εσάς θα έχετε ανεβασμένη διάθεση και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσει με έντονο τρόπο. Κάντε υπομονή και διατηρείστε την ψυχραιμία σας αποφεύγοντας συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν ότι θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό ότι θα αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα καθώς ένα τρίτο πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον θα προσπαθήσει να σας διεκδικήσει με αποτέλεσμα να κλονιστεί η σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 5-4-2014
Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι τα χρήματα που βγάζετε από την δουλειά σας δεν σας ικανοποιούν πια, αφού οι ανάγκες σας ολοένα μεγαλώνουν και θα αποφασίσετε να αλλάξετε χώρο εργασίας. Κάντε μια έρευνα αγοράς πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα αντιμετωπίσετε ξαφνικές εκρήξεις ζήλιας από τον σύντροφο σας, με αφορμή κάποιες εξόδους σας με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, γιατί νοιώθει παραμελημένος τον τελευταίο καιρό. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επικρατεί ένα κλίμα ανασφάλειας, καθώς θα βλέπετε τις ανάγκες σας ολοένα να μεγαλώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 5-4-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Μόνο έτσι θα πετύχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας και θα εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Όσοι από εσάς έχετε περάσει πρόσφατα κάποια προβλήματα στην σχέση σας δυστυχώς φαίνεται να επανέρχονται δυναμικά. Προσπαθήστε να καταλάβετε το τι σκέφτονται οι συνεργάτες σας προκειμένου να έρθετε πιο κοντά. Στον ερωτικό τομέα οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με επιτυχία.

ΛΕΩΝ 5-4-2014
Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Θα καταπιαστείτε με καινούργιες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να γίνετε πιο δυναμικοί και θα αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και άντεξαν τις δοκιμασίες των προηγούμενων ετών δεν θα έχουν πρόβλημα. Παράλληλα θα προβληματιστείτε με κάποια έκτακτα έξοδα που θα βγουν, αλλά στο τέλος θα βρείτε λύσεις και θα τακτοποιήσετε όλα. Τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες και βρείτε τρόπους για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 5-4-2014
Βγείτε από το καβούκι σας και διασκεδάστε με τους φίλους σας, για να ανανεωθείτε. Θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα που σχετίζονται με δάνεια, κεφάλαια και επενδύσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τους άλλους και να ρίξετε λίγο τα υψηλά στάνταρ που έχετε βάλλει. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, περνάτε μια περίοδο που οι σχέσεις σας συγκεντρώνουν όλες τις προοπτικές για επιτυχία αρκεί να χειριστείτε σωστά κάποια θέματα που θα προκύψουν. Στον επαγγελματικό σας χώρο, θα πρέπει να χειριστείτε με διπλωματία τις καταστάσεις που θα συμβούν, για να βγείτε κερδισμένοι στο τέλος.

ΖΥΓΟΣ 5-4-2014
Αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις και μάθετε να κάνετε υπομονή. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις γνωριμίες που έχετε και δεν θα χάσετε. Η περίοδος που διανύετε είναι γόνιμη και αν περιορίσετε τη τάση σας για περιττά έξοδα, θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Καθυστερήσεις, αναβολές και ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανές. Μια σύντομη εκδρομή θα ήταν σκόπιμη για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 5-4-2014
Αν ψάχνετε για καινούργια δουλειά, θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάτι που να ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις αυτή την περίοδο. Θα περάσετε ορισμένα σκαμπανεβάσματα και θα εκδηλωθούν απρόοπτα πράγματα σε επίπεδο καθημερινότητας, που θα σας αγχώσουν. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε τώρα θα έχουν σημαντικά οφέλη και μακροπρόθεσμα. Στα οικονομικά θα χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιους δικούς σας ανθρώπους και θα αναλάβετε να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ 5-4-2014
Έχετε δημιουργήσει ήδη ένα προσοδοφόρο έδαφος και έτσι τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ομαλά για σας Παράλληλα, θα δείτε τις συνεργασίες σας να εξελίσσονται, ώστε να μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Κοιτάξτε βαθύτερα μέσα σας, κάνοντας μια αυτοκριτική ανακαλύπτοντας τον πραγματικό σας εαυτό. Οι αδέσμευτοι μια νέα παρουσία εισβάλλει στη ζωή σας και σας φέρνει τα πάνω κάτω μην ξέροντας τι να κάνετε. Κάποιο φιλόδοξο σχέδιο σας φαίνεται ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί και αυτό δίνει φτερά στα όνειρα σας και ανεβαίνει η αισιοδοξία σας. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένο,ι θα είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και θα κινηθείτε δυναμικά, αποφασίζοντας να αλλάξετε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση σας που τα θεωρούσατε δεδομένα μέχρι στιγμής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 5-4-2014
Εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις για συνεργασίες που θα προκύψουν, οι οποίες θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και στόχο θα έχουν να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας. Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας. Να είστε συνετοί με την διαχείριση των χρημάτων σας, γιατί θα προκύψουν έκτακτα έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε στη ζωή σας. Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο αρκεί να το θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 5-4-2014
Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά δείχνουν να είναι σε ισορροπία, προσέξτε λίγο τα έξοδά σας. Αντιθέτως μπορείτε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που είχατε αφήσει πίσω σας. Αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος. Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή την περίοδο βρείτε ένα τρόπο για να διατηρείτε τα επίπεδα της ενέργειας υψηλά. Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, αποφεύγοντας σπατάλες και περιττά έξοδα.

ΙΧΘΕΙΣ 5-4-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες με τα κατάλληλα άτομα προκειμένου να προωθήσετε τα όποια σχέδιά σας. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας αλλά θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με προσοχή και να κινηθείτε αναλόγως. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει αντιφατικές τάσεις. Παρόλα αυτά εάν κινηθείτε με σύνεση και σοβαρότητα θα καταφέρετε να βρείτε συμφέρουσες λύσεις στα όποια οικονομικά ζητήματα αντιμετωπίζετε αυτήν την περίοδο. Στα συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πιεστείτε γιατί το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά φορτωμένο και δεν θα μπορείτε εύκολα να δείτε το σύντροφο σας

About the author

melenios

Leave a Comment