Προβλέψεις

Ζώδια 1-4-2014

ΚΡΙΟΣ 1-4-3014
Αισθηματικά, θα περάσετε ανέμελες και ευχάριστες μέρες με τον ερωτικό σας σύντροφο και θα ανανεωθείτε. Έτσι αυτές τις μέρες θα αρχίσουν να σας ελκύουν δυναμικά άτομα ιδιαίτερα μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε λίγο τα σχέδια σας. Στα οικονομικά σας, αν διαχειριστείτε με προσοχή τα χρήματα σας θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας χωρίς άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ 1-4-2014
Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση σας και αφήστε να σας πλησιάσουν άτομα που ενδιαφέρονται για σας. Παράλληλα, θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εικόνας σας και την επανεξέταση των σχεδίων σας. Προσπαθήστε να μειώσετε τις ώρες που ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας, για να βρίσκεστε πιο συχνά με το ταίρι σας. Στραφείτε αν χρειαστεί προς τα οικογενειακά η φιλικά σας πρόσωπα, που είναι έτοιμα να σας στηρίξουν στα προβλήματα που περνάτε στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 1-4-2014
θα επαναφέρετε την αρμονία που επικρατούσε μέσα στη σχέση σας και θα νιώσετε ασφάλεια. Θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Οι εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα είναι ραγδαίες και θα σας πλησιάσουν άτομα με ισχυρές θέσεις που θα σας προτείνουν αρκετά καλές λύσεις για την καριέρα σας. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε μια καινούργια αρχή με τον σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι δύσκολα θα απαρνηθείτε την ελευθερία σας …. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 1-4-2014
Η εργασία σας , εξακολουθεί να απαιτεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Θέματα που έχουν σχέση με κληρονομικά, ασφάλειες, δάνεια, εφορίες έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Στα οικονομικά σας θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να κινηθείτε με άνεση αυτές τις ημέρες. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προυποθέσεις για να περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ 1-4-2014
Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία. Η συναισθηματική ζωή, η οικογένεια αλλά και ο επαγγελματικός τομέας επηρεάζονται φέρνοντάς σας ανασφάλειες και αντικρουόμενες τάσεις. Ο ερωτικός τομέας υπόσχετε τα καλύτερα αυτήν την περίοδο, διατηρώντας την ψυχολογία σας και την ακτινοβολία σας σε υψηλά επίπεδα. Σημαντικό είναι να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία και να εναλλάσσετε τις δραστηριότητες σας με περιόδους ανάπαυσης. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που έχετε για να επιλύσετε πρακτικά θέματα που θα σας απασχολήσουν στη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 1-4-2014
Προσέξτε τις υπερβολές και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που αργότερα θα σας κοστίσουν. Στα επαγγελματικά σας μην πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις για να πετύχετε τους σκοπούς σας, γιατί θα πρέπει να καταλάβετε ότι όλα θέλουν το χρόνο τους. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας, γιατί θα είστε πολύ αγχωμένοι με τα επαγγελματικά σας, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε στο σύντροφο σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ξεκαθαρίσετε με συνεργασίες που σας προκαλούν εμπόδια και δυσκολίες. Τα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα θα συνεχίσουν να σας πιέζουν με αποτέλεσμα να διακατέχεστε από υπερένταση και στρες.

ΖΥΓΟΣ 1-4-2014
Θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για να φτάσετε στην κορυφή ειδικά στον επαγγελματικό σας τομέα που επικρατεί πολύ παρασκήνιο. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια ή δυσκολίες σε αυτούς τους δυο τομείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση που θα είναι σταθμός στη ζωή σας. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και φοβίες που σας κυριεύουν κατά περιόδους. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις ή οι υποχρεώσεις θα είναι μεγάλες, με αποτέλεσμα να αγχωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 1-4-2014
Ένα παρασκήνιο υπάρχει σε βάρος σας γι αυτό προσέχετε το τι λέτε και σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Κάποιοι άλλοι θα κλιθείτε εκ των πραγμάτων να επανεξετάσετε την πορεία και τις προοπτικές στον συναισθηματικό σας τομέα. Οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτή την περίοδο, θα είναι σημαντικές για την μελλοντική σας πορεία. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα κάνετε ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σας ενώ οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σχέση και να περνάτε καλά. Τα οικονομικά φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο ενώ καλό θα είναι να προσέχετε όταν οδηγείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 1-4-2014
Δε χρειάζετε να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό θα είναι να μην αδιαφορείτε. Η δημιουργικότητά σας είναι ανεβασμένη, παρόλο που οι εξελίξεις δεν τρέχουν με τον ρυθμό που θα θέλατε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και προχωρείτε μπροστά. Πολλοί από εσάς θα θέλετε να μείνετε μόνοι, να σκεφτείτε πράγματα γύρω από την ζωή σας, τις επιλογές σας, τον εαυτό σας. Στα οικονομικά σας να είσαστε προετοιμασμένοι, γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας και δεν πρέπει να μπερδευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 1-4-2014
Κινηθείτε ευέλικτα, μεθοδικά και αποφύγετε τυχόν παγίδες για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Ο τομέας της εργασία σας, αποκτά έντονη κινητικότητα, κυρίως προς το τέλος της βδομάδας. Όσοι ασχολείστε με πνευματικές εργασίες θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια και πολύ καλά αποτελέσματα. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να πιέσετε το ταίρι σας για να δεχτεί τις απαιτήσεις σας γιατί θα το χάσετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 1-4-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο προκειμένου να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι αυτή η περίοδος για εσάς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να ξέρετε ότι ο μόνος τρόπος για να απελευθερωθείτε από το παρελθόν είναι να χαλαρώσετε και να βρείτε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Στα επαγγελματικά θα έχετε αρκετό άγχος γιατί θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά θέματα θα μπορέσετε τώρα να τα διαχειριστείτε υπέρ σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΧΘΕΙΣ 1-4-2014
Οι ελεύθεροι μην αναλάβετε τώρα δεσμεύσεις στον αισθηματικό τομέα γιατί δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση, απλά διασκεδάστε. Οικονομικά διλλήματα που έχουν σχέση με κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους. Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε, γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους. Στα οικονομικά σας φτιάξτε ένα πρόγραμμα με τα έσοδα και τα έξοδα σας για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να μην χαλάσετε τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχετε φτιάξει. Στον ερωτικό τομέα όσοι από εσάς έχετε μια σοβαρή σχέση ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε ότι πρέπει πλέον να αναλάβετε σοβαρές ευθύνες.

About the author

melenios

Leave a Comment