Προβλέψεις

Απρίλιος

ΚΡΙΟΣ
Στα οικονομικά σας αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και μείνετε σε αυτά που έχετε πετύχει μέχρι στιγμής. Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις ευθύνες που θα αναλάβετε και καλό είναι να λειτουργήσετε με την λογική και να εξετάσετε τα πάντα πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις βγάλτε από μέσα σας ότι σας απασχολεί και συζητήστε με ταίρι σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να προσέξτε τα έσοδα σας να μην υπερβαίνουν τα έξοδα και να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές. Το ευχάριστο είναι ότι τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλό θα είναι να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις αντί να διαπληκτιστείτε με τους δικούς ανθρώπους άδικα. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί θα βρεθείτε μόνοι και δεν θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων. Πολλοί από εσάς δεν αποκλείετε να αναθεωρήσετε κάποιους από τους στόχους σας. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί με τα συναισθήματά σας και σκεφτείτε θετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους. Θέματα πολύ προσωπικά έρχονται στην επιφάνεια αυτή την περίοδο και σας αποσπούν μεγάλο μέρος της προσοχής σας. Οι αδέσμευτοι θα παρουσιαστούν στη ζωή σας πρόσωπα από τα παλιά ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε θετικές εξελίξεις στη σχέση σας και θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε περιττά έξοδα και προσπαθήστε να μειώστε παλιές σας οφειλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κοινωνικότητά σας θα είναι ανεβασμένη και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές διασκεδάζοντας με φίλους και καλή παρέα. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναζητήσετε τις αιτίες για τα λάθη που έχετε κάνει και να τα διορθώσετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα υπάρχει ποικιλία στη ζωή σας, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις, όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Ορισμένοι απο εσάς θα ξοδέψετε χρήματα για να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Σχέδια που έχετε κάνει εδώ και αρκετό καιρό μπορείτε τώρα να τα προχωρήσετε.

ΛΕΩΝ
Ζητήστε συμβουλές από έμπειρους ανθρώπους για να σας καθοδηγήσουν σωστά με τις επενδύσεις που θέλετε να κάνετε. θα έχετε τις προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας δείχνει ισορροπημένος χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις και έντονα πάθη. Σας περιμένουν καταλυτικές αλλαγές, στις οποίες θα πρέπει να προσαρμοστείτε και να μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα. Φροντίστε στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε σπατάλες. Οι ελεύθεροι θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν αλλά θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας των ανθρώπων που θα κάνετε. Στα οικονομικά κάθε βήμα που θα κάνετε θα πρέπει να είναι μελετημένο σωστά για να μην οδηγηθείτε σε αδιέξοδο και επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Τα συναισθήματά σας θα είναι μπερδεμένα και θα χρειαστεί να τα βάλετε σε τάξη.

ΖΥΓΟΣ
Ο αισθηματικός τομέας θα βρίσκεται στα καλύτερά του. Θα ειστε πιο επικοινωνιακοί, αυξάνοντας τις φιλικές σας επαφές. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται για αυτήν την περίοδο έντονο πάθος και μια διάθεση για απόλαυση και περιπέτεια. Χειριστείτε τις περιστάσεις με ψυχραιμία και επιχειρήματα με την ελπίδα να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Χρειάζεται να έχετε υπομονή και επιμονή για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις και οικονομικές συναλλαγές. Καθυστερήσεις, αναβολές και εμπόδια είναι το τρίπτυχο αυτής της περιόδου που θα σας απασχολήσει. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, ούτε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, επειδή θέλετε να γίνουν όλα τώρα. Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα, υπάρχει κίνδυνος ζημιών. Στα ερωτικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε αποφασισμένοι να προσαρμόσετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Μια μεγάλη περίοδος άγχους και έντονου παρασκηνίου φαίνεται ότι τελείωσε για εσάς οριστικά. Οι συνθήκες και τα προβλήματα που προέκυψαν για τους περισσότερους από εσάς τον τελευταίο καιρό στον επαγγελματικό τομέα έχουν δοκιμάσει στο έπακρον τα όριά σας. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί γιατί το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένο αυτή τη περίοδο και θα πρέπει να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από την αδράνεια θα περάσετε σταδιακά στη δράση, όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου. Επιπλέον αρχίζει μια καλή περίοδος προκειμένου να προβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο. Μην είστε ισχυρογνώμονες με τους συνεργάτες σας, αφήστε ένα παραθυράκι ανοιχτό, μήπως κάνετε λάθος. Όσοι είστε μόνοι, θα συναντήσετε φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον χρησιμοποιείστε σωστά το μυαλό σας για να βρείτε διεξοδικές λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα βγουν απωθημένα στην επιφάνεια, θα ακούσετε παράπονα και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί μέσα από αυτές τις καταστάσεις θα ανακαλύψετε ορισμένους εχθρούς σας. Να είστε συγκρατημένοι με τις νέες γνωριμίες γιατί αργότερα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από ότι φαίνονται τώρα. Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, θα οργανωθείτε καλύτερα και θα μπείτε σε πρόγραμμα περιορισμού των εξόδων σας, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να διώξετε οφειλές και χρέη του παρελθόντος. Στα συναισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα αναζητήσετε την αγκαλιά του συντρόφου σας αφού το τελευταίο καιρό δεν τον βλέπετε πολύ συχνά, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Εστιάστε περισσότερο την προσοχή σας στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σας και θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα αρχίσει να ομορφαίνει η ζωή σας, λόγω μιας ξαφνικής γνωριμίας που θα κάνετε σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείτε. Παράλληλα δεν αποκλείεται να δείτε τα έσοδά σας να ανεβαίνουν κατακόρυφα φέρνοντάς σας μεγάλη ικανοποίηση. Σχέδια που έχετε κάνει εδώ και αρκετό καιρό μπορείτε τώρα να τα προχωρήσετε.

About the author

melenios

Leave a Comment