Επικαιρότητα

O Black σε κώμα ύστερα από τροχαίο ατύχημα!

Written by milt-man

blacie

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ύστερα από τρακάρισμα στην Ιρλανδία ο Colin Vearncombe, γνωστός μας ως Black.
Ο καλλιτέχνης τέθηκε σε ιατρικό κώμα και οι γιατροί δεν είναι ακόμη σε θέση (μέχρι την νύχτα της Πέμπτης) να προβλέψουν την πορεία της υγείας του.

black1

Ο Colin Vearncombe γεννήθηκε στην Αγγλία στις 26 Μαίου του 1962 και γνώρισε τεράστια επιτυχία με το “Wonderful Life” και το αριστουργηματικό “Everything Is Coming Up Roses” το 1987.

Η φωνή του χαρακτηριστική, δραματική, τον τοποθετεί κάπου ανάμεσα σε Bryan Ferry και Morrissey (σύμφωνα με τον William Ruhlmann του Allmusic).
Δεν σταμάτησε να τραγουδά, να δημιουργεί και να ηχογραφεί χρησιμοποιώντας και τα δύο του ονόματα, παρόλο που δεν ξαναγνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία.
Την προηγούμενη χρονιά κυκλοφόρησε το άλμπουμ Blind Faith, όπου η The Guardian του έδωσε 4 αστέρια κριτικής (με άριστα τα 5), περιγράφοντας το με τα καλύτερα λόγια.

Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά για τον Colin Vearncombe και πολύ σύντομα να έχουμε καλά νέα για την εξέλιξη της υγείας του … Ένας τόσο ταλαντούχος και νέος σε ηλικία καλλιτέχνης έχει πολλά ακόμα να δώσει!

 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.