Επικαιρότητα

Σύλληψη “αστραπή” στο κέντρο της Καλαμάτας για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού

Written by milt-man

84512

Με αστραπιαίες κινήσεις το μεσημέρι της Πέμπτης άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας συνέλαβαν άντρα που κατηγορείται για κατοχή και χρήση παιδικής πορνογραφίας..
Αναλυτικό ρεπορτάζ αύριο στο “Θάρρος”

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: 
Συνελήφθη ένα άτομο για πορνογραφία ανηλίκων, στην Μεσσηνία
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για πορνογραφία ανηλίκων
Από την επιτόπια έρευνα σε ψηφιακό μέσο που κατείχε, διακριβώθηκε η κατοχή αρχείων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων

Στο πλαίσιο ενεργειών για την καταπολέμηση της πορνογραφίας ανηλίκων, συνελήφθη, σήμερα (14.1.2016) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 56χρονος ημεδαπός.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για πορνογραφία ανηλίκων.
Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντόπισαν τον 56χρονο σήμερα το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, να έχει εισέλθει, μέσω διαδικτύου, από το κινητό του τηλέφωνο σε ιστοσελίδα, από όπου προμηθευόταν υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Το κινητό τηλέφωνο του 56χρονου κατασχέθηκε, ενώ από την επιτόπια έρευνα που διενεργήθηκε σε αυτό, διακριβώθηκε η κατοχή αρχείων (εικόνων) με υλικό παιδικής πορνογραφίας, τα οποία αναπαριστούσαν παιδιά νηπιακής και βρεφικής ηλικίας σε σεξουαλικές πράξεις με ενήλικες, γεγονός για το οποίο ο 56χρονος συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.
Το ανωτέρω κινητό τηλέφωνο, θα αποσταλεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο.

 

 

See more at:tharrosnews.gr

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.