Επικαιρότητα

Σοκ με Μπαλτάκο

mpaltak

To βίντεο και το κείμενο ενός διαλόγου που φέρεται πως είχε με τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, Π. Μπαλτάκο, έδωσε στη δημοσιότητα ο Ηλίας Κασιδιάρης. Σύμφωνα με το βίντεο, ο κ. Μπαλτάκος εμφανίζεται να παραδέχεται ότι η προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποδίδεται σε πολιτική βούληση του πρωθυπουργού. Μάλιστα, κατά τα λεγόμενα του κ. Μπαλτάκου, ο πρωθυπουργός εξοργίστηκε όταν έμαθε ότι δεν προφυλακίστηκαν οι πρώτοι βουλευτές που κλήθηκαν σε απολογία.

 

Στο ίδιο βίντεο, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη φέρεται, από όσα λέει ο κ. Μπαλτάκος, να δέχεται εντολές από τον υπουργό Δικαιοσύνης. Ο κ. Μπαλτάκος παραδέχεται ότι έτσι, η κ. Γκουτζαμάνη, ξεπληρώνει το γραμμάτιο του διορισμού της.

 

Με επιστολή του προς τις κοινοβουλευτικές ομάδες ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορεί τον υπουργό Δικαιοσύνης για κατάχρηση εξουσίας, σημειώνοντας ότι θα κινηθεί για την παραπομπή του σε προανακριτική επιτροπή.

 

Δείτε το video εδώ:

 

http://rutube.ru/video/41f1a732d6a912dcf0ed32a37eafbfd6/?ref=logo

και διαβάστε τα εδώ :

dialogos-1dialogos-2dialogos-3

 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.

Leave a Comment