Επικαιρότητα

Οι γονείς θα πληρώνουν από την τσέπη του το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας

minigkitis

Απορία … τις ασφάλειες γιατί τις πληρώνουμε ? Υπάρχει κανένας λόγος να δίνει ο κόσμος τόσα χρήματα, χωρίς ανταπόδοση? Σύμβουλους διορίζουν, επιτροπές για ψήλου πήδημα στην βουλή, διορίζουν. Επιτροπές εκεί που χρειάζεται ούτε που τους ενδιαφέρει, γιατί τα δικά τους παιδιά τα έχουν όλα.

 

Από την τσέπη τους καλούνται να πληρώσουν οι γονείς το νέο εμβόλιο για τη μηνιγγίτιδα Β που κυκλοφορεί εδώ και ένα μήνα στη χώρα μας, αφού η Επιτροπή Εθνικού Εμβολιασμού δεν λειτουργεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο και το υπουργείο Υγείας δεν έχει ανανεώσει τη θητεία της. Είδατε πόσο μας αγαπάνε ? Πόσο σκίζονται για την πατρίδα και πόσο ικανοί είναι για να αποδεκατίσουν ολόκληρο τον Ελληνικό λαό.

 

Αποτέλεσμα είναι να μην είναι δυνατή η ένταξη νέων εμβολίων στον υποχρεωτικό εμβολιασμό του πληθυσμού. Κάθε χρόνο καταγράφονται περίπου 62-65 κρούσματα της μηνιγγίτιδας Β, πολλά από τα οποία θανατηφόρα.

 

Μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες σημειώθηκαν πέντε κρούσματα, αναμεσά τους και ένα βρέφος έξι μηνών το οποίο τελικά πέθανε από τις επιπλοκές της μηνιγγίτιδας που οφείλεται στον μηνιγγιτιδόκοκκο Β.

 

 

 

 

 

Πηγή από : athina984.gr

 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.

Leave a Comment