Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 14-5-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 14-5-20-14
Γενικότερα προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας και μην ανοιχτείτε καθόλου αυτή την περίοδο. Θα αναζητήσετε νέες πηγές εισοδημάτων αφού βλέπετε ότι οι ανάγκες σας ολοένα μεγαλώνουν. Μάθετε να κάνετε υπομονή και αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα σας πλησιάσουν πρόσωπα του παρελθόντος και θα σας αναστατώσουν. Στη δουλειά σας, θα υπάρξουν ανακατατάξεις και εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας.

ΤΑΥΡΟΣ 14-5-2014
Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, να κλείσετε ορισμένα κεφάλαια και να ανοίξετε καινούργια ,με πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι και να μεθοδεύστε σωστά τις κινήσεις σας, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα αρχίσετε να σκέφτεστε έντονα ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν σας. Όσοι είστε ελεύθεροι θα διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα ανεβείτε ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 14-5-2014
Εντάσεις και ρήξεις έχουν μεγάλες πιθανότητες να συμβούν. Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα προωθούνται αρκεί να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και τη γοητεία σας. Κάποιες καθυστερήσεις, εμπόδια ή αναβολές που υπήρχαν έως τώρα στα σχέδιά σας, εξαλείφονται και σταδιακά θα τεθούν σε τροχιά εξέλιξης. Ακόμη και αν σας δοθούν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας μην ενθουσιαστείτε και μην λειτουργήσετε παρορμητικά, εξετάστε καλά όλες τις λεπτομέρειες καθώς και τα ψιλά γράμματα πριν αποφασίσετε οτιδήποτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 14-5-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να βρεθείτε με φίλους, να ανανεώσετε την σχέση σας μαζί τους ή να δείτε αγαπημένα πρόσωπα. Θέματα που έχουν σχέση με τράπεζες, εφορίες, δάνεια ή κληροδοτήματα και αφορούν εσάς ή τον συντρoφό σας μπορούν να διευθετηθούν. Οι μετακινήσεις, τα ταξίδια αλλά και οι κοινωνικές συναναστροφές θα είναι πολύ χρήσιμες σε αυτήν την κατεύθυνση. Προσέξετε λίγο την επικοινωνία σας με τους συναδέλφους σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ορισμένες παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη.

ΛΕΩΝ 14-5-2014
Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα για να σημειώσετε αργότερα άνοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Θα επεκταθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα μπορέσετε ελεύθερα να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες που δεν είχαν τύχει ευνοϊκής αποδοχής στο παρελθόν και πιθανότατα να προκύψει κάποια επαγγελματική πρόταση. Οι ελεύθεροι θα αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό στη ζωή σας, για να καλύψει τα συναισθηματικά κενά που έχετε. Προσπαθείστε να κατανοήσετε τις δικές του ανάγκες και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις μερικές φορές. Στον ερωτικό τομέα παρότι η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη δεν θα αποφύγετε προβλήματα και αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 14-5-2014
Αισθηματικά θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να επαναφέρετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο, καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα, όπου θα σας δώσει την ευχέρεια να μπορέσετε να θέσετε τους δικούς σας όρους. Κινηθείτε συντηρητικά και κάντε υπομονή. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και βρείτε από κοινού λύσεις για τα προβλήματα σας. Προσέξτε πως θα χειριστείτε κάποια θέματα που θα προκύψουν γιατί πολλοί είναι αυτοί μέσα στο χώρο σας που περιμένουν να κάνετε μια λανθασμένη κίνηση.

ΖΥΓΟΣ 14-5-2014
Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας και φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και παρότι μπορεί να δυσκολευτείτε μην απογοητευτείτε, στο τέλος θα δικαιωθείτε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου αλλάζετε κεφάλαιο στη ζωή σας, αναζητώντας το ιδανικό ταίρι για σας. Όσοι δεν έχετε δει ακόμη κάποια ουσιαστική αλλαγή στην ζωή σας, κάντε υπομονή και θα έχετε τις ευκαιρίες σας . Προσοχή στις υπερβολές και οργανωθείτε όσο καλύτερα γίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 14-5-2014
Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτήν την περίοδο και ίσως υπάρξουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Τα τρέχοντα οικονομικά εξακολουθούν να σας προβληματίζουν και δεν αποκλείετε να έχετε πολλά έξοδα αυτή την περίοδο. Υπάρχει πιθανότητα να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας, για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 14-5-2014
Εσείς που είστε μόνοι, οι νέες σχέσεις που θα επιχειρήσετε να δημιουργήσετε, εύκολα θα βγάλουν προβλήματα και θα σας απογοητεύσουν. Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας και οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Οι ελεύθεροι νέες προοπτικές ανοίγονται στη ζωή σας, φέρνοντας σας ανθρώπους με πολλά ενδιαφέροντα, που θα σας γοητεύσουν. Παράλληλα αυτό το διάστημα ευνοούνται και οι όποιοι οικονομικοί διακανονισμοί. Σχέδια και στόχους που έχετε οργανώσει και μελετήσει σωστά μπορείτε αυτή την περίοδο να τα προωθήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 14-5-2014
Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις που θα σας κοστίσουν. Καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, εκμεταλλευόμενοι τις καινούργιες ευκαρίες που θα παρουσιαστούν για προχωρήσετε μπροστά και να πετύχετε μια ανοδική πορεία στη καριέρα σας. Μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Προσοχή στον εγωισμό σας, ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις οι οποίες να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας. Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κέρδη από ορισμένες συνεργασίες σας και θα κινηθείτε πιο άνετα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 14-5-2014
Διαφυλάξτε τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο και μην παρασυρθείτε σε αντιπαραθέσεις και καβγάδες. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείτε καθαρά κάποιες καταστάσεις και μέσα από αυτές να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα. θέλετε να μείνετε μόνοι σας; Καλό θα είναι να συνεργαστείτε στη δουλειά σας, εάν θέλετε να προχωρήσετε και να προλάβετε τις εξελίξεις. Περιορίστε το άγχος προκειμένου να αποφύγετε την υπερένταση. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια σωρεία σκέψεων και προβλημάτων που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία.

ΙΧΘΕΙΣ 14-5-2014
Ευθύνες και υποχρεώσεις θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη και σε πολλές περιπτώσεις θα αποτελέσουν μια θηλιά στο λαιμό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες. Πολλοί από εσάς θα προβείτε σε ανακαίνιση του χώρου που μένετε, θα αλλάξετε στέγη, ή θα σκεφτείτε μια αγορά ακινήτου. Στον οικονομικό σας τομέα, εισέρχεται μια ιδανική περίοδος για να μειώσετε τα χρέη και τα έξοδα σας.

About the author

melenios