Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 13-5-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 13-5-2014
Διακατέχεστε από εκνευρισμό, διλλήματα και άγχος, τόσο για θέματα επαγγελματικά όσο και για θέματα οικογενειακά. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας στον επαγγελματικό σας τομέα λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει. Οι δεσμευμένοι παίρνουν δυναμικές αποφάσεις και εναρμονίζονται με τον σύντροφό τους. Προσέξτε πως θα χειριστείτε κάποια θέματα που θα προκύψουν γιατί πολλοί είναι αυτοί μέσα στο χώρο σας που περιμένουν να κάνετε μια λανθασμένη κίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ 13-5-2014
Παρόλο που τα πράγματα, αρχικά θα φαίνονται δύσκολα, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων. Προσπαθήστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες. Στα οικονομικά σας θα σημειωθεί μια αύξηση των εσόδων σας και θα κινηθείτε πιο άνετα αυτή τη περίοδο. Στον επαγγελματικό τομέα χρειάζεται ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές είναι πιθανόν να προκύψουν. Σύντομα θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ 13-5-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα θελήσετε να ανανεώσετε την εμφάνιση σας για να γοητέψετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που κάνετε και περιορίστε σημαντικά τις ανασφάλειες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 13-5-2014
Θα βρεθείτε σε ευχάριστες συγκεντρώσεις παρέα με φίλους. Μην αρχίσετε όμως τις σπατάλες γιατί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές που τις είχατε αμελήσει μέχρι στιγμής. Οι αστρολογικές όψεις που διαμορφωθήκαν αυτήν την περίοδο έχουν έναν και μοναδικό σκοπό, να επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες. Προσέξτε οτιδήποτε έγγραφο υπογράφετε και μην κλείσετε καινούργιες συμφωνίες αυτές τις ημέρες. Στο χέρι σας είναι να πετύχετε, αρκεί να μην διστάσετε στις δυσκολίες που θα προκύψουν στο δρόμο σας.

ΛΕΩΝ 13-5-2014
Κάντε αργά και σταθερά βήματα βάζοντας καινούργιες βάσεις που θα αντέξουν στις δοκιμασίες του χρόνου. Μην αποφασίσετε να κάνετε καινούργιες επενδύσεις, γιατί θα ζημειωθείτε. Ξεκαθαρίσματα σε πρόσωπα και πράγματα σας επιφυλάσσει αυτή η περίοδος. Στον εργασιακό σας χώρο θα συμβούν μπερδέματα και παρανοήσεις με τους συνεργάτες σας. Τα άστρα προβλέπουν ότι η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 13-5-2014
Αποφύγετε συγκρούσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας αυτή την περίοδο.Εσείς που είσαστε μόνοι ετοιμαστείτε για έντονο φλέρτ. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δεχθείτε προκλήσεις από τους συνεργάτες σας, με συνέπεια να έρθετε πολύ κοντά σε ρήξεις. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα κάνετε ανανεωτικές αλλαγές και θα ξαναζωντανέψει το αρχικό πάθος που είχατε με τον σύντροφο σας.

ΖΥΓΟΣ 13-5-2014
Επενδύσεις ή σημαντικές αγορές δεν θα ήταν ενδεδειγμένο να κάνετε αυτήν την περίοδο. Ξαφνικές αλλαγές αρκετά θεαματικές δεν αποκλείεται να προκύψουν και να φέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαιτέρα καλές. Πολλοί από εσάς θα μάθετε για ένα παρασκήνιο που υπήρχε σε βάρος σας εδώ και αρκετό καιρό, με σχόλια και ύπουλα χτυπήματα. Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να περιορίσετε τις σπατάλες. Τα άστρα προβλέπουν ότι αυτές τις μέρες, ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να βάλετε ένα τέλος στη σχέση σας και να προχωρήσετε μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 13-5-2014
Στις διαπροσωπικές σχέσεις έχετε ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό, μην απογοητεύεστε, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται αρκετά σε όλους τους τομείς ενώ ένα σημαντικό σχέδιο αρχίζει να προωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για τους αδεσμεύτους, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένας παλιός έρωτας. Στον οικονομικό σας τομέα, βάλτε όρια στις δαπάνες και προσπαθήσετε να έχετε υπομονή, γιατί τα χρήματα στην τσέπη σας θα έρθουν μετά από σκληρή δουλειά και τολμηρές κινήσεις. Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτήν την περίοδο γι αυτό εκμεταλλευτείτε τα δεόντως.

ΤΟΞΟΤΗΣ 13-5-2014
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Θα διώξετε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν σε σας. Οι ελεύθεροι δύσκολα θα ενθουσιαστείτε από τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε. Προσοχή στις κρυφές καταστάσεις και σε δεδομένα που δε γνωρίζετε γιατί μπορεί να επιφέρουν απογοητεύσεις και απώλειες. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε αυτήν την περίοδο να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές τάσεις που παρουσιάζονται προκειμένου να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να οργανώσετε τα σχέδιά σας και γενικώς να προβληθείτε

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 13-5-2014
Περιορίστε τα έξοδα σας. Η διάθεση σας να προσφέρετε έργο, καλή ποιότητα και εξυπηρέτηση στην πελατεία σας θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν τα έσοδα σας. Θα έχετε την τάση μέσα από το άγχος και την ανασφάλεια που θα νιώθετε, να δημιουργείτε παρεξηγήσεις και επιθετικές συμπεριφορές. Οι αναποδιές και οι καθυστερήσεις σταματούν και σύντομα θα διαπιστώσετε ποια από τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να προβληθείτε στο ευρύτερο εργασιακό σας περιβάλλον, που θα σας ενεργοποιήσουν θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 13-5-2014
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε σε οποιονδήποτε τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.Πιθανόν κάποιες δυσκολίες στην εργασία να σας προβληματίσουν και να σας εκνευρίσουν. Στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες που διαμορφώνονται για τους περισσότερους από εσάς θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες με τα πάθη να ξυπνούν και τη λίμπιντό σας ανεβασμένη στα ύψη.

ΙΧΘΕΙΣ 13-5-2014
Θα ξεκαθαρίσετε με το φιλικό σας κύκλο και θα κρατήσετε δίπλα σας ανθρώπους που είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. Θα πρέπει να οργανωθείτε για να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας και να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Παράλληλα θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Παρεξηγήσεις και εντάσεις δε θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή. Φροντίστε λοιπόν να είστε όσο μπορείτε πιο αντικειμενικοί, πριν προχωρήστε σε αποφάσεις.

About the author

melenios