Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 31-5-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

KΡΙΟΣ 31-5-2014
Θα καταπιαστείτε με καινούργιες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να γίνετε πιο δυναμικοί και θα αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και να αναζητήσετε τρόπους για να τις καλύψετε. Όσοι είστε αποφασισμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Παράλληλα θα προβληματιστείτε με κάποια έκτακτα έξοδα που θα βγουν, αλλά στο τέλος θα βρείτε λύσεις και θα τακτοποιήσετε όλα. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκύψουν έκτακτα έξοδα τα οποία θα σας θέσουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ 31-5-2014
Κινηθείτε προσεκτικά και με ρεαλισμό, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και αποφύγετε τα ρίσκα. Ο χώρος της εργασίας σας, θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και θα προσπαθήστε να βελτιώσετε το επίπεδο επαφής με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Όσοι είστε δεσμευμένοι προσέξτε να μην ξεθυμάνετε τα νεύρα σας στο ταίρι σας. Στα αισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ξαφνικές καταστάσεις θα συμβούν και θα δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα με τον σύντροφο σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με το σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 31-5-2014
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρές προστριβές και ρήξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα πια η μοναξιά λαμβάνει τέλος! Άντε, να βρεις κι εσύ αυτό που ψάχνεις. Μόνο με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία, θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά και να κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών σας. Πλησιάστε περισσότερο το σύντροφο σας και προσπαθήστε να ανανεώσετε το πάθος μέσα στη σχέση σας. Στον ερωτικό τομέα όσοι από εσάς έχετε μια σοβαρή σχέση ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε ότι πρέπει πλέον να αναλάβετε σοβαρές ευθύνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 31-5-2014
Από την αδράνεια θα περάσετε σταδιακά στη δράση, όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου. Εξετάστε σχολαστικά τις όποιες αποφάσεις, σκέψεις ή ενέργειες προκειμένου να αποφύγετε σημαντικά λάθη. Μέσα σε όλα αυτά προστίθονται ανατροπές, προβληματισμοί ή δυσάρεστες εκπλήξεις και στην συναισθηματική σας ζωή. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε με ξεκάθαρο μυαλό, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί, με τις συναλλαγές σας με το δημόσιο και άλλους κρατικούς φορείς, γιατί θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες μέχρι να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας.

ΛΕΩΝ 31-5-2014
Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές από τους δικούς σας ανθρώπους, γιατί καμιά φορά η γνώμη τους είναι σωτήρια λύση για σας. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας. Μην αναλάβετε καινούργιες ευθύνες γιατί το κλίμα που επικρατεί δεν σας ευνοεί. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι, το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 31-5-2014
Μείνετε απλά στο σχεδιασμό των κινήσεων σας και συλλέξτε περισσότερες πληροφορίες για αυτά που θέλετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θα σας χαροποιήσουν πολύ, φίλοι μου. Ο επαγγελματικός τομέας μετά από μια μεγάλη περίοδο έντονης κινητικότητας και άγχους, επιτέλους αρχίζει να ισορροπεί. Στον οικονομικό σας τομέα, προσέξτε γιατί θα σας πιάσει η καταναλωτική σας μανία και γρήγορα θα αδειάσει το πορτοφόλι σας. Το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνετε όμως φαίνεται να λειτουργεί ανασταλτικά για πολλούς από εσάς.

ΖΥΓΟΣ 31-5-2014
Καθυστερήσεις εμπόδια προβλήματα και αναβολές σας έχουν κουράσει μέχρι του σημείου να απογοητευτείτε. Η βοήθειά τους μπορεί να αποδεχτεί αρκετά σημαντική έως καταλυτική για τις όποιες επιδιώξεις σας. Η πνευματική σας διαύγεια θα σας δώσει επιχειρήματα για να αντικρούσετε τους αντιπάλους σας. Οι αδέσμευτοι έχουν τους οιωνούς με το μέρος τους. Στα αισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα προκύψουν εντάσεις με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 31-5-2014
Εσείς που είστε μόνοι θα ανέβει η ψυχολογία σας, αφού θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε οργανώντας ένα ταξιδάκι παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά. Οι πιθανότητες για αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις αλλά και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι πολύ μεγάλες. Οι υποχρεώσεις που θα αναλάβετε, θα σας αγχώσουν με αποτέλεσμα να εργάζεστε περισσότερες ώρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 31-5-2014
Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών γιατί υπάρχει πιθανότητα να συμβούν λάθη. Μπορείς να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα του μήνα! Θα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, πρόσεξε πολύ πριν δώσεις τις οριστικές απαντήσεις. Οι εντάσεις και οι ανταγωνισμοί στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να θέλουν να σας επιβληθούν γεγονός που θα προκαλέσει συγκρούσεις. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες και τους προιστάμενους σας. Στον επαγγελματικό τομέα κρατήστε μια συντηρητική στάση, κινηθείτε με προσεκτικά βήματα προκειμένου να μην χάσετε χρόνο και χρήμα σε άστοχες ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 31-5-2014
Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να επανασυνδεθείτε με ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν. Η κοινωνική σας ζωή αυτές τις ημέρες θα έχει ενδιαφέρον. Με τα οικονομικά σας θα πάρετε μια ανάσα γιατί τα πολλά έξοδα σταματούν και θα μπορέσετε να ισορροπήσετε κάπως τα πράγματα. Οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία. Παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους και τα σχέδιά σας, για να απολαύσετε αργότερα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 31-5-2014
Από εσάς εξαρτάται κατά πόσο θα μπορέσετε να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και να χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Επίσης αν σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή, να το κάνετε αρκεί να είστε λογικοί στα αιτήματα σας. Μην εκμυστηρεύεστε προσωπικά σας μυστικά ή σκέψεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σας και να εκτεθείτε. Όσοι έχετε προβλήματα μέσα στη σχέση σας τώρα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να αναπληρώσετε τα κενά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει.

ΙΧΘΕΙΣ 31-5-2014
Εσείς που είστε μόνοι, θα ανέβει η ψυχολογία σας, αφού θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε οργανώντας ένα ταξιδάκι παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποιοι έντονοι προβληματισμοί μπορεί να προκύψουν γύρω από την σχέση σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Οι υποχρεώσεις που έχετε δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για έρωτες. Πρέπει να είστε όμως αρκετά προσεκτικοί τόσο στις επαφές, τις συνομιλίες όσο και στις διαπραγματεύσεις προκειμένου να μην κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν αργότερα ακριβά. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα υπάρξουν ευκαιρία για αναθέρμανση των σχέσεων σας.

About the author

melenios