Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 30-5-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 30-5-2014
Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας και φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Έχετε τα ματιά σας ανοικτά για τυχόν ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν. Οπλιστείτε με υπομονή και σύνεση προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις εντάσεις, τις καθυστερήσεις και τις ανατροπές που μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα πρέπει να προσέχετε το παρασκήνιο που υπάρχει και να μην δίνετε λαβές για αρνητικά σχόλια.

ΤΑΥΡΟΣ 30-5-2014
Νιώθοντας έντονη την επιθυμία για ριζική αναδιοργάνωση του ψυχισμού σας ίσως βρεθείτε στην ανάγκη να κάνετε κάποιες θυσίες για στους άλλους. Ο αισθηματικός τομέας συνεχίζει να είναι προβληματικός και να χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς. Το ευχάριστο είναι ότι θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να κάνετε κάποια πράγματα που θα οδεύουν προς το καλύτερο. Φανείτε πιο δυναμικοί και αποκτήστε τον έλεγχο των καταστάσεων που συμβαίνουν γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 30-50-2014
Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε αυξημένες υποχρεώσεις. Επαγγελματικά να είστε προσεκτικοί με τις επαφές με τους συνεργάτες σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Μετά από μια πιεστική περίοδο που περάσατε τώρα θα έχετε μπροστά σας ευκαιρίες και θετικές προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και κάποια στιγμή θα αγχωθείτε για το αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο που σας έχουν αναθέσει. Στα οικονομικά σας να είσαστε προετοιμασμένοι, γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας και δεν πρέπει να μπερδευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 30-5-2014
Θα απομακρυνθείτε για λίγο από το ταίρι σας για να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας και να πάρετε αποφάσεις. Μη βιαστείτε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες για να αποφύγετε τα λάθη. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, τολμήστε να πάρετε τη ζωή στα χεριά σας και απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα υπάρξουν ευκαιρία για αναθέρμανση των σχέσεων σας.

ΛΕΩΝ 30-5-2014
Ελέγξγε τις αντιδράσεις σας, γιατί το κλίμα θα είναι πολύ φορτισμένο μέσα στη σχέση σας. Κάντε υπομονή, τα δεδομένα θα αλλάξουν το αμέσως το επόμενο διάστημα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν ότι θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να μετριάσετε τις σπατάλες για να μπορέσετε να αποφύγετε τα προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 30-5-2014
Κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που υπήρχαν με τον σύντροφό σας μπορούν να εκτονωθούν. Αλλά συνήθως χρειαζόμαστε και έξωθεν βοήθεια για να πετύχουμε. Αξιοποιήστε γνωριμίες ή συναντήσεις που προκύπτουν με άτομα κύρους. Αποφύγετε να αποκαλύψετε τις απόψεις σας ή τα σχέδιά σας σε πρόσωπα που μπορεί να σας βλάψουν. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το ότι δεν ευνοούνται τόσο τα νέα σχέδια , αλλά, όσα έχετε εδώ και καιρό επεξεργαστεί και οργανώσει καλά.

ΖΥΓΟΣ 30-5-2014
Έχετε δημιουργήσει ήδη ένα προσοδοφόρο έδαφος και έτσι τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ομαλά για σας. Θα υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά σε θέματα επικονωνίας. Μια τάση απομόνωσης και εσωστρέφειας θα σας χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο. Στα οικονομικά κάθε βήμα που θα κάνετε θα πρέπει να είναι μελετημένο σωστά για να μην οδηγηθείτε σε αδιέξοδο και επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Στον εργασιακό σας χώρο, θα πιεστείτε πολύ γιατί οι ρυθμοί που θα κινείστε θα είναι κουραστικοί και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 30-5-2014
Διατηρήστε την ψυχραιμία και την υπομονή σας και θα πετύχετε στο τέλος. Καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν. Οι ελεύθεροι δεν θα πρέπει να τα αφήνετε όλα στη τύχη, αντιθέτως θα πρέπει να είσαστε πολύ επιφυλακτικοί με τις γνωριμίες που θα κάνετε. Συνεχίστε την προσπάθεια, μην απογοητεύεστε και θα δείτε αρκετούς από τους στόχους σας να πραγματοποιούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ 30-5-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για ξεκούραση και ψυχαγωγία. Κάποιοι άλλοι θα κλιθείτε εκ των πραγμάτων να επανεξετάσετε την πορεία και τις προοπτικές στον συναισθηματικό σας τομέα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η καρδιά σας δεν θα μείνιει ασυγκίνητη σε γοητευτικές υπάρξεις που θα σας πλησιάσουν αυτές τις μέρες…Συλλέξετε καινούργιες εμπειρίες που θα σας ανανεώσουν και θα σας αναζωογονήσουν. Στα οικονομικά σας θα αναζητήσετε νέες πηγές εισοδημάτων αφού βλέπετε ολοένα τις ανάγκες σας να μεγαλώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 30-5-2014
Ανατρεπτικές καταστάσεις αλλά και καθυστερήσεις δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβούν στον επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε να οργανώσετε ταξίδια αυτή την περίοδο γιατί δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που θα θέλατε. Βάλτε ένα τέλος σε ότι σας ταλαιπωρεί και σας δημιουργεί εμπόδια στο δρόμο σας, αλλιώς δεν θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες ή με άτομα κύρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 30-5-2014
Αυτές τις μέρες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε εντάσεις και κόντρες, με άτομα εξουσίας. Επαγγελματικά, θα αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες με τις συνεργασίες που έχετε συνάψει. Θα νιώθετε πιεσμένοι από αυτά που συμβαίνουν στη δουλειά σας και θα είσαστε κάπως νευρικοί και ευέξαπτοι γι΄ αυτό προσέξτε με την συμπεριφορά σας γιατί θα ξεσπάτε άδικα στους συνεργάτες σας. Μην απογοητεύεστε, συνεχίστε την προσπάθεια με υπομονή και επιμονή προκειμένου να βάλετε τις σωστές βάσεις για τον επόμενο χειμώνα. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ.

ΙΧΘΕΙΣ 30-5-2014
Γενικότερα προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας και μην ανοιχτείτε καθόλου αυτή την περίοδο. Θα αναζητήσετε νέες πηγές εισοδημάτων αφού βλέπετε ότι οι ανάγκες σας ολοένα μεγαλώνουν. Μάθετε να κάνετε υπομονή και αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα σας πλησιάσουν πρόσωπα του παρελθόντος και θα σας αναστατώσουν. Στη δουλειά σας, θα υπάρξουν ανακατατάξεις και εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας.

About the author

melenios