Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 25-04-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 25-4-2014
Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα και μην κάνετε νέες επενδύσεις. Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα σας απασχολήσει έντονα. Μια πιο διαλλακτική στάση από μέρους σας μπορεί να λειτουργήσει θετικά προκειμένου να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά προβλήματα. Όσοι ασχολείστε με πνευματικές εργασίες θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια και πολύ καλά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας, προσοχή στα υπερβολικά έξοδα και κάντε πιο συνετή διαχείριση των χρημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ 25-4-2014
Τα άστρα προβλέπουν ότι στα επαγγελματικά σας θα καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και θα σας βοηθήσουν άτομα κύρους που θα βρεθούν κοντά σας εκτιμώντας την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας. Το ευχάριστο όμως είναι ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν και θα αισθανθείτε δικαιωμένοι. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων στα αισθηματικα της περιόδου είναι, να επιστρατεύσετε την επιμονή, την υπομονή και τη σοβαρότητα που μόνον εσείς γνωρίζετε καλά, προκειμένου να διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας, χωρίς να γίνετε εμπαθείς. Φροντίστε να μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει στα νέα σας ξεκινήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 25-4-2014
Προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη μερικά πράγματα στη καθημερινότητα σας. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα προκύψουν ευκαιρίες για να σταθεροποιήσετε την σχέση σας. Στη δουλειά σας, κρατήστε δίπλα σας άτομα που σας έχουν αποδείξει στο παρελθόν την τιμιότητα τους και απομακρύνετε εκείνους που δεν γνωρίζετε καλά τις προθέσεις τους. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να δεχθείτε καινούργιες προτάσεις. Τα άστρα προβλέπουν για τους ελεύθερους του ζωδίου, ότι υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 25-4-2014
Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και σύντομα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα σας εκτιμήσουν όπως ακριβώς σας αξίζει. Εσείς που είσαστε μόνοι προσπαθήστε να γίνετε πιο κοινωνικοί με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας. Θα πρέπει πρώτα να προστατεύσετε την θέση σας και μετά να οργανώσετε τις κινήσεις σας. Μην σας καταβάλλει το γεγονός ότι τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ακριβώς τα περιμένατε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πλησιάσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση.

ΛΕΩΝ 25-4-2014
Θα πιεστείτε λίγο, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Θα πρέπει να τα βάλλετε όλα κάτω και να δείτε που έχετε σφάλλει και που όχι και πως μπορείτε να τα διορθώσετε. Παράλληλα θα σας αναθέσουν και νέες ευθύνες,πράγμα που θα σας αγχώσει. Στα αισθηματικα παρόλα αυτά σε πολλούς από εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε. Φροντίστε να μη διαταράξετε τις σχέσεις σας και να μην κάνετε λανθασμένες κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 25-4-2014
θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα με τις συνεργασίες σας και Θα πρέπει να χειριστείτε με έξυπνο τρόπο, τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Στα συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πιεστείτε γιατί το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά φορτωμένο και δεν θα μπορείτε εύκολα να δείτε το σύντροφο σας . Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δε θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για συμφωνίες και το εισόδημα σας θα βελτιωθεί. Το ευχάριστο είναι ότι τελικά δεν θα έχετε πρόβλημα στο να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να παραμείνει η δουλειά σας σε ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ 25-4-2014
Αρκετό άγχος και ευθύνες υπόσχεται ο επαγγελματικός τομέας για εσάς αυτήν την περίοδο. Εσείς που είσαστε μόνοι, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις επειδή νιώθετε μοναξιά και ξεκινήσετε κάτι, γιατί αργότερα υπάρχει πιθανότητα να προσγειωθείτε απότομα και να πληγωθείτε. Μην φοβάστε τις αλλαγές, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι. Παράλληλα, θα χρειαστεί να εργάζεστε παραπάνω ώρες και θα στερηθείτε κάποια πράγματα στην προσωπική σας ζωή. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 25-4-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε τη δημιουργικότητά σας. Η προσωπική, η επαγγελματική αλλά και κοινωνική ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο των δοκιμασιών. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 25-4-2014
Δεν είναι απίθανο να αιφνιδιαστήτε και από κάποιους συνεργάτες σας οι όποιοι θα σας απογοητεύσουν μετά από σημαντικές αποκαλύψεις που θα γίνουν. Θα αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό και μόνιμο στη ζωή σας για να καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά. Μη διστάσετε να κάνετε μερικές αλλαγές στη καθημερινότητα σας ώστε να τη βελτιώσετε. Οι αδέσμευτοι, θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια. Στην ερωτική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα κυμανθούν σε καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες μέρες και θα σας κυριεύσει μια αισιοδοξία αρχίζοντας να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον, με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 25-4-2014
Δεν είστε από τους ανθρώπους που αποποιείστε τις ευθύνες και ότι αναλαμβάνετε πάντα το φέρνετε σε πέρας. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να νομιμοποιήσετε το δεσμό σας γιατί έχετε σιγουρευτεί ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά το μέλλον με το ταίρι σας και ορισμένοι από εσάς θα μπουν στην διαδικασία είτε συγκατοίκησης είτε επισημοποίησης. Στον εργασιακό σας χώρο θα συμβούν μπερδέματα και παρανοήσεις με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 25-4-2014
Ένα έντονο παρασκήνιο μπορεί να υπάρχει, τόσο σε θέματα ερωτικά, όσο και σε θέματα που αφορούν μυστικές συμφωνίες ή μυστικές συναντήσεις. Έχετε περάσει σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να κάνετε περισσότερους συνδυασμούς για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ζωής. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει σταθερότητα αυτή την εποχή. Προσοχή όμως μην προβείτε σε επενδύσεις, αγορές ή οικονομικά ρίσκα αυτήν την περίοδο και έως το τέλος του καλοκαιριού. Τα ζητήματα καριέρας σας αποσπούν πολύ χρόνο με συνέπεια να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ 25-4-2014
Μεθοδεύστε προσεκτικά και με υπομονή τις κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Μην χαλαρώσετε και αφήστε τα πάντα στην τύχη, γιατί οι εξελίξεις δεν θα σας αφήσουν ικανοποιημένους. Ο επαγγελματικός τομέας και η καριέρα σας γενικότερα, απορροφά την ενέργειά σας και τον χρόνο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει περίπτωση να έχετε απώλειες και θα πιεστείτε πολύ για να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας σας απασχολεί ιδιαιτέρα.

About the author

melenios