Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 26-04-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 26-4-2014
Αν δεν ικανοποιείστε με το εισόδημα σας, προσπαθείστε να βρείτε άλλους τρόπους για να το αυξήσετε. Αποφύγετε άσκοπες αγορές και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας. Οι νέες σχέσεις δεν υπόσχονται πολλά και θα πρέπει να είστε συγκροτημένοι. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε το πάθος σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οικονομικές απώλειες είναι πολύ πιθανό να συμβούν αυτήν την περίοδο και να σας αναστατώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ 26-4-2014
Κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να σας προβληματίσουν αρκετά. Ο ερωτικός τομέας έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Σκέψεις και προβληματισμοί που αφορούν μελλοντικά σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα αναζητήσετε τις αιτίες που σας έχουν οδηγήσει σε απομάκρυνση με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 26-4-2014
Αφιερώστε χρόνο για περισυλλογή και προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις σας. Κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και προσπαθήστε να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Ο επαγγελματικός τομέας μετά από μια μεγάλη περίοδο έντονης κινητικότητας και άγχους, επιτέλους αρχίζει να ισορροπεί. Προχωρήστε με τα κατάλληλα βήματα . Στις συνεργασίες σας θα δείτε ότι θα παίζονται παιχνίδια, από τα οποία θα κινδυνεύει η θέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 26-4-2014
Διατηρείσετε τη ψυχραιμία σας και χειριστείτε τα όλα με διπλωματικό τρόπο. Θα βιώσετε αναστατώσεις και μπερδέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄ αυτό προσέξτε τις υποσχέσεις που θα δώσετε γιατί θα πρέπει να τις τήρησετε κιόλας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, ούτε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, επειδή θέλετε να γίνουν όλα τώρα. Προσοχή στην υπερένταση και στο άγχος. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν δυο διαφορετικές τάσεις.

ΛΕΩΝ 26-4-2014
Θα διώξετε ότι σας καταπιέζει και σας ταλαιπωρεί και θα προχωρήσετε μπροστά για να πραγματοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες. Οι σπουδαστές θα έχουν αυτήν την περίοδο αρκετή έμπνευση αλλά και τύχη. Στα επαγγελματικά θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να βάλλετε σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδια σας και θα έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας καθώς θα προκύψουν πολλές καινούργιες και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα βγάλετε ζήλιες και θα θελήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας με το ζόρι στον σύντροφο σας πράγμα που είναι λάθος και θα τον χάσετε αργά ή γρήγορα αν συνεχίσετε έτσι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 26-4-2014
Αποφύγετε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα γιατί υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης. Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα. Μην ρισκάρετε όμως παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τώρα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ευνοϊκά. Παρότι θα αισθάνεστε αυτή την περίοδο πιο αποφασιστικοί και δυνατοί δεν αποκλείετε να συναντήσετε εμπόδια στον επαγγελματικό σας χώρο. Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις ευθύνες που θα αναλάβετε και καλό είναι να λειτουργήσετε με την λογική και να εξετάσετε τα πάντα, πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα.

ΖΥΓΟΣ 26-4-2014
προσέξτε λίγο την σχέση σας με ένα φιλικό πρόσωπο προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αναζητείστε νέους τρόπους για να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Αποφύγετε ωστόσο αυτό το διάστημα να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα. Δεν αποκλείεται ακόμη να υπάρξουν και προκλήσεις ή εντάσεις με τους συνεργάτες σας, Χειριστείτε αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση προκειμένου να μην έρθετε πολύ κοντά σε ρήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 26-4-2014
Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Θα μπορέσετε να βρείτε ιδανικές λύσεις σε πράγματα που στο παρελθόν σας δυσκόλευαν. Μπορείτε τώρα να βάλετε νέους στόχους ενώ δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες είχαν καθυστερήσει. Οικονομικά, θα σας απασχολήσουν θέματα περιουσίας και θα χρειαστεί να καταβάλλετε χρήματα για να τα τακτοποιήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 26-4-2014
Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε συναισθήματα και σκέψεις στον σύντροφο σας ή σε κάποιον φίλο σας. Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και αποφύγετε να υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς. Προσέξτε λίγο γιατί με τη συμπεριφορά σας οξύνετε καταστάσεις που θα είναι δύσκολο να τις ξεπεράσετε. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες και να εξετάσετε αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 26-4-2014
Μην πάρετε όμως πρωτοβουλίες για αλλαγές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών αυτήν την περίοδο γιατί δεν θα σας βγουν σε καλό. Μολονότι αυτό σας ευχαριστεί προσωρινά, πρέπει να δείτε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Ο ερωτικός τομέας είναι ευνοϊκός με διάθεση για απόλαυση και περιπέτεια. Συνεχίστε την προσπάθεια, μην απογοητεύεστε και θα δείτε αρκετούς από τους στόχους σας να πραγματοποιούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 26-4-2014
Αν χειριστείτε σωστά και με οργάνωση τις προκλήσεις αυτές, στο τέλος θα τα καταφέρετε. Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν έντονα. Μάθετε να εκφράζετε ελεύθερα τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφο σας και θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Προσαρμοστείτε στα σημερινά δεδομένα και μην διώχνετε ανθρώπους που αξίζουν από κοντά σας. Προωθείστε τις υποθέσεις σας αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί.

ΙΧΘΕΙΣ 26-4-2014
Αν δεν αλλάξτε τακτική, σύντομα θα χάσετε και αυτά που με τόσους κόπους έχετε καταφέρει. Αποφύγετε όμως να κάνετε κάποια σημαντική κίνηση επαγγελματικού χαρακτήρα αυτήν την περίοδο. Δεν είστε από τους ανθρώπους που αποποιείστε τις ευθύνες σας και ότι αναλαμβάνετε πάντα το φέρνετε σε πέρας, για αυτό σας εκτιμούν όλοι στον επαγγελματικό σας χώρο και δεν μπορούν να σας βρουν κάποιο ψεγάδι. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά ζητήματα. Έτσι προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να ασχοληθείτε και με την διακόσμηση του σπιτιού, ή κάποιες μικροεπισκευές.

About the author

melenios