Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 18-04-2014

ΚΡΙΟΣ 18-4-2014
Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα επιδράσει θετικά τον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν νέες συμφωνίες που θα κλείσετε με επιτυχία. Μην πιέζετε τον εαυτό σας γιατί η υπερένταση και το άγχος σας κάνει να χάνετε πολύ ενέργεια χωρίς λόγο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, οι κοινωνικές δραστηριότητες θα πολλαπλασιαστούν. Προσέξτε μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα συμβούν ξαφνικές αλλαγές εξ αιτίας κάποιων γεγονότων, που κατά βάθος τις αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φαναστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ 18-4-2014
Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας και οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Μια σημαντική επιτυχία αρχίζει να διαφαίνεται. Οι ελεύθεροι νέες προοπτικές ανοίγονται στη ζωή σας, φέρνοντας σας ανθρώπους με πολλά ενδιαφέροντα, που θα σας γοητεύσουν. Στον ερωτικό τομέα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια με τόσες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχετε αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 18-4-2014
Στον ερωτικό τομέα, οι όποιες διαφορές υπήρχαν με τον ερωτικό σας σύντροφο, μπορούν τώρα να ξεπεραστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με το σύντροφο σας, για τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα στη σχέση σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας. Τα άστρα προβλέπουν ότι, θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος σε υποθέσεις που σας εμποδίζουν και δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε όπως εσείς ακριβώς θέλετε. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψουν καθυστερήσεις στα έσοδά σας ή να έρθουν στο προσκήνιο παλιές οικονομικές υποθέσεις, που σας έχουν ταλαιπωρήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 18-4-2014
Κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να σας προβληματίσουν αρκετά. Ο ερωτικός τομέας για αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα τουλάχιστον για τους δεσμευμένους. Όσο μπορείτε μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Σκεφτείτε θετικά προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τα μελλοντικά σας σχέδια όσο και για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας.

ΛΕΩΝ 18-4-2014
Στα οικονομικά σας θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές και να ισορροπήσετε τα πράγματα. Στη δουλειά σας, θα υπάρξουν ανακατατάξεις και εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, δεν θα πρέπει να προβάλλετε τις επιθυμίες σας με απαιτητικό τρόπο. Στον οικονομικό σας τομέα, ίσως χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Το μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας θα σας απασχολήσει ιδιαιτέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 18-4-2014
Έχει μεγάλη σημασία να στηρίξετε τις καινούργιες μεθόδους και τεχνικές που θα βρείτε για την προώθηση της δουλειάς σας, στους ανώτερους σας. Ο χρόνος σας είναι πιεσμένος και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει στασιμότητα. Προσπαθείστε να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας, γιατί θα έχετε πολλά έκτακτα έξοδα αυτές τις μέρες. Σε επαγγελματικό επιπεδο, θα εισπράξετε ανταμοιβή για την εργασία σας και θα καλυτερεύσει η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα σας και προωθήστε τις ιδέες σας με έξυπνους τρόπους.

ΖΥΓΟΣ 18-4-2014
Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα για να σημειώσετε αργότερα άνοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Θα επεκταθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα μπορέσετε ελεύθερα να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες που δεν είχαν τύχει ευνοϊκής αποδοχής στο παρελθόν και πιθανότατα να προκύψει κάποια επαγγελματική πρόταση. Οι ελεύθεροι θα αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό στη ζωή σας, για να καλύψει τα συναισθηματικά κενά που έχετε. Προσπαθείστε να κατανοήσετε τις δικές του ανάγκες και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις μερικές φορές. Στον ερωτικό τομέα παρότι η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη δεν θα αποφύγετε προβλήματα και αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 18-4-2014
Αυξάνεται η ενέργειά σας και ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας, η οποία είναι απαραίτητη για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις για συνεργασίες που θα σας γίνουν και στόχο θα έχουν να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας. Θέματα οικονομικά που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, κληρονομικά, χρήματα συντρόφου ή τρίτων εξακολουθούν να υπάρχουν και να σας προβληματίζουν. Να είστε επιφυλακτικοί σε τυχόν συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Προσέξτε μόνον τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε την κατάσταση Υπάρχει ο κίνδυνος να εξωτερικεύσετε μια ένταση που έχετε μέσα σας εδώ και αρκετό καιρό με συνέπεια να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 18-4-2014
Για να πετύχετε καλύτερη μεταχείριση από όλους, προβάλλετε τις ικανότητες σας. Θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα δώσουν τις λύσεις που ψάχνατε για τα ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο καιρό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια καινούργια γνωριμία που θα κάνετε μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας ενθουσιάσει. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δώσετε προτεραιότητα στον σύντροφο σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο για να κάνετε μαζί πολλά και διαφορετικά πράγματα, που θα σας ανανεώσουν. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας και τα λόγια που λέτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 18-4-2014
Η καθημερινότητά σας θα είναι λίγο πιεστική με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεσή σας και να εκνευρίζεστε. Θα έχετε έντονους προβληματισμούς γύρω από θέματα που αφορούν κυρίως την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι εργένηδες του ζωδίου, προσπαθήστε να ξεφύγετε λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και μην είστε απόμακροι απέναντι στους άνθρωπους που πραμγατικά ενδιαφέρονται για σας. Παράλληλα θα επιδιώξετε να προωθήσετε τις έξυπνες ιδέες σας για να ξεχωρίσετε στο περιβάλλον σας και να εδραιώσετε καλύτερα την θέση σας. Τα άστρα προβλέπουν ότι είναι κατάλληλη περίοδος για να λύσετε κάποιο οικογενειακό θέμα που σας απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 18-4-2014
Θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα, να ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις και να βάλλετε σε τάξη την ζωή σας. Μάλιστα δεν αποκλείετε και ένας κεραυνοβόλος έρωτας να βρεθεί στην ζωή σας. Να είστε πρακτικοί, αναζητώντας λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν, στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και διώξτε κάθε απαισιόδοξη σκέψη. Στον αισθηματικό τομέα τα δεδομένα για τους περισσότερους από εσάς είναι ουδέτερα ενώ δεν αποκλείονται και ευχάριστες εξελίξεις. Συνεργασίες ή και σημαντικές επεκτατικές κινήσεις που είχατε προγραμματίσει το προηγούμενο διάστημα και δεν ολοκληρωθήκαν, τώρα παρουσιάζουν δυσκολίες.

ΙΧΘΥΣ 18-4-2014
Προετοιμαστείτε καλύτερα σε ότι έχει σχέση με μόρφωση, σπουδές και προσπαθείστε να οργανωθείτε, σχεδιάζοντας τα επόμενα σας βήματα. Αποφύγετε εντάσεις ή αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι επιδιώξεις σας μπορούν να ευοδωθούν με μεγάλη ευκολία αυτό το διάστημα γι’αυτό κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια σχέση από τα παλιά θα έρθει πάλι στο προσκήνιο. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μία καλή περίοδο στον επαγγελματικό τομέα.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

About the author

melenios