Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 19-04-2014

ΚΡΙΟΣ 19-4-2014
Δεν αποκλείετε να λάβετε χρήματα από κάπου ή να πραγματοποιήσετε αγορές με πολύ ευνοϊκούς όρους και προϋποθέσεις. Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι βελτιωμένη. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα είστε τελείως ανέμελοι και θα φλερτάρετε ασύστολα, έχοντας τη συνείδηση σας καθαρή. Πρέπει μόνοι σας να κινείτε τα νήματα και να πηγαίνετε τις καταστάσεις εκεί που θέλετε εσείς. Στα οικονομικά σας, κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε άσκοπες αγορές, γιατί θα πιεστείτε πάρα πολύ για να καλύψετε τα χρέη σας στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ 19-4-2014
Προσοχή στις αντιπαραθέσεις που ενδεχομένως να προκύψουν με άτομα της οικογένειας. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές θα συμβούν αυτήν την περίοδο. Κάποιες αποκαλύψεις ή αλήθειες που δεν γνωρίζατε μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να ανακαλύψετε πράγματα που δε θα είναι ευχάριστα. Περιορίστε τις σπατάλες. Προσέξτε λίγο της προσωπικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 19-4-2014
Έντονη κοινωνική ζωή προβλέπεται για εσάς αυτή την περίοδο. Μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας με προσοχή και σύνεση. Οι εργένηδες του ζωδίου, σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις στα ερωτικά σας. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για να διαχειριστείτε τα εισοδήματα σας με τον καλύτερο τρόπο. Χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας και μην κάνετε περιττές σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 19-4-2014
Εντάσεις αλλά και περίεργα συναισθήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια και να σας προβληματίσουν έντονα. Κλείστε τα αυτιά σας στα παραπλανητικά λόγια που ενδεχομένως να ακούσετε αυτό το διάστημα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν, ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίστε ενδιαφέροντες ανθρώπους, πράγμα που θα σας κάνει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό, προσπαθήστε με διάλογο να λύσετε τις διαφορές που έχετε με το ταίρι σας και όχι με καβγάδες και τσακωμούς. Τον περισσότερο καιρό θα είστε διπλωματικός και συμπαθητικός στους άλλους.

ΛΕΩΝ 19-4-2014
Αντιμετωπίστε με υπομονή κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν με συναδέλφους στη δουλειά σας και κρατήστε ουδέτερη στάση. Για τους αδέσμευτους και κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου οι νέες γνωριμίες τους βγάζουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να ανοίξετε καινούργιους ορίζοντες μπροστά σας. Έχετε τη τάση να κάνετε μεγάλα ανοίγματα προκειμένου να κατακτήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα στα οικονομικά και η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 19-4-2014
Μια ερωτική σχέση ή μια φιλία ενδεχομένως να έχει δυσάρεστη κατάληξη. Εξισορροπείστε τις διαφορές που είχατε και περάστε υπέροχες στιγμές μαζί. Μη αφήσετε να σας επηρεάσουν λόγια τρίτων στις αποφάσεις σας. Οι αντοχές σας συνεχίζουν να δοκιμάζονται και αυτό το διάστημα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά θέματα. Στα οικονομικά σας, προσοχή στα υπερβολικά έξοδα και κάντε πιο συνετή διαχείριση των χρημάτων σας.

ΖΥΓΟΣ 19-4-2014
Διανύετε μια περίοδο όπου η επικοινωνία και η συναισθηματική ασφάλεια, σας απασχολούν έντονα. Καταστάσεις έντασης και άγχους δεν αποκλείεται να υπάρξουν αυτό το διάστημα. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για όσους επιθυμείτε να δημιουργήσετε ή να βελτιώσετε τις συνθήκες στον χώρο της δουλειάς. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, στο χέρι σας είναι να δημιουργήσετε ισορροπίες μέσα στη σχέση σας, αρκεί να ανοίξετε την καρδιά σας στο σύντροφο σας. Στον ερωτικό τομέα οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 19-4-2014
Αν είστε από αυτούς που αναζητούν εργασία, θα μπορέσετε να βρείτε κάτι καλύτερο, σε σύγκριση με αυτά που είχατε βρει. Αποφύγετε συγκρούσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας αυτή την περίοδο. Οι όποιες εντάσεις υπήρχαν τείνουν να εκλείψουν οριστικά και οι σχέσεις που άντεξαν θα συντηρηθούν πλέον μακροπρόθεσμα. Οι δεσμευμένοι με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Οπλιστείτε με υπομονή και σύνεση προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις εντάσεις, τις καθυστερήσεις και τις ανατροπές που μπορεί να προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 19-4-2014
Η ενεργητικότητα σας οδηγεί στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Μετά, με ξεκάθαρο μυαλό θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια τακτική θα ακολουθήσετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε το έρωτα με όλη του τη γνησιότητα, χωρίς υποκρισίες. Προσέξτε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από αυτήν τη λάθος συνεννόηση ειδικά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις τις οποίες θα τις συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 19-4-2014
Η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί αισθητά χωρίς όμως να έχουν εκλείψει οριστικά όλες οι σκιές. Η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα είναι καλή και θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ο χώρος της εργασίας σας, θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και θα προσπαθήστε να βελτιώσετε το επίπεδο επαφής με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Στα αισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ξαφνικές καταστάσεις θα συμβούν και θα δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα με τον σύντροφο σας. Στα επαγγελματικά σας θα αυξηθούν οι ευθύνες σας αφού θα σας αναθέτουν πολλές φορές και δουλειές άλλων συνεργατών σας γιατί εκείνοι θα αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 19-4-2014
Δώστε μεγάλη σημασία αν σας ζητηθεί να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην καταφέρετε να ανταπεξέλθετε. Θα θελήσετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα υιοθετήσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας ανανεώσουν. Οι ελεύθεροι θα ζήσετε έντονες συγκινήσεις καθώς μια ξεχασμένη ερωτική ιστορία μπορεί να σας «χτυπήσει» πάλι την πόρτα. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι για να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με το σύντροφο σας.

ΙΧΘΕΙΣ 19-4-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Η ενεργητικότητα σας θα είναι αυξημένη, γι΄ αυτό φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στη ζωή σας και θα ασχοληθείτε με πολλές κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Μην κάθεσαι! Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποιες αλλαγές σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

About the author

melenios