Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 02-05-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 2-5-2014
Αρωγός στην όλη σας προσπάθεια θα είναι και ο ερωτικός τομέας. Θα πρέπει να πάρετε πολλές πρωτοβουλίες για να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ανοιχτείτε σε νέες ερωτικές εμπειρίες και βιώστε έντονες στιγμές πάθους. Στα εργασιακά σας οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας, καθώς θα σας πιέζει ο χρόνος για να διευθετήσετε τα ζητήματα που σας έχουν αναθέσει οι ανώτεροι σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, τα πράγματα με το σύντροφο σας θα πάνε καλύτερα και θα θέσετε καινούργιες βάσεις για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ 2-5-2014
Αποβάλλετε την εγωιστική σας συμπεριφορά γιατί θα σας οδηγήσει σε ρήξη με το κοντινό σας περιβάλλον. Κατά καιρούς κάποιες κινήσεις που κάνετε πληγώνουν το άνθρωπο σας και θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξετε πολλά πράγματα στην συμπεριφορά σας, αν επιθυμείτε η σχέση αυτή να διαρκέσει. Μοιραστείτε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Πρέπει να μάθετε να κάνετε υπομονή, αν θέλετε να εισπράξετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή που επιθυμείτε από τους ανώτερους σας. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε μια καινούργια αρχή με τον σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι δύσκολα θα απαρνηθείτε την ελευθερία σας ….

ΔΙΔΥΜΟΙ 2-5-2014
Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ενδέχεται να αναπτύξετε κάποια σχέση κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων σας. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σα πρόσωπα. Σκεφτείτε θετικά προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τα μελλοντικά σας σχέδια όσο και για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής. Στη δουλειά σας θα πρέπει να καταβάλλετε διπλές προσπάθειες για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Στον οικονομικό σας τομέα, θα σας απασχολήσουν κάποια έκτακτα έξοδα και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2-5-2014
Αγαπητοί αδέσμευτοι αλλάξτε διάθεση και η τύχη δε θα αργήσει να σας χαμογελάσει. Καλό θα είναι να συνεργαστείτε στη δουλειά σας, εάν θέλετε να προχωρήσετε και να προλάβετε τις εξελίξεις. Κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν και θα πρέπει να τακτοποιηθούν. Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα ποια άτομα σου «κάνουν» και ποια όχι, ώστε να κάνεις πολύ γρήγορα τα ξεκαθαρίσματά σου. Προσοχή στον εγωισμό σας, ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις οι οποίες να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ 2-5-2014
Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξη σας. Κάντε ένα ήρεμο διάλογο με τους δικούς σας ανθρώπους, για να μπορέσετε να λύσετε τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί. Να ξέρετε όμως ότι στο τέλος θα αποδειχθούν ότι ήταν θετικές για την μετέπειτα πορεία της καριέρας σας. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε κάποια ζητήματα για μην πιεστείτε μελλοντικά. Στη δουλειά σας, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2-5-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση, με τράπεζες, εφορίες, τρίτους και αφορούν εσάς η τον συντρόφό σας. Θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες στα καινούργια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε και υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αποφασίστε ότι ήρθε η ώρα για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και θα προσπαθήσετε να βάλλετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ 2-5-2014
Θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα, να ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας και να βάλλετε σε τάξη την ζωή σας. Μπορείτε να κάνετε κάποια σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Οι εργένηδες του ζωδίου, μην μένετε κολλημένοι στο παρελθόν, γιατί κάτι ενδιαφέρον θα αρχίσει να αναπτύσσετε στην ερωτική σας ζωή και δεν πρέπει να το χάσετε. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε πλέον να προωθήσετε νέα σχέδια ή να ολοκληρώσετε σχέδια και κινήσεις που το προηγούμενο διάστημα καθυστερούσαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2-5-2014
Αξιολογήστε τους στόχους και τις κινήσεις σας με πολύ προσοχή προκειμένου να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος. Η κούραση όμως και το άγχος δεν θα σας εγκαταλείψουν ακόμη γι αυτό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Θα πρέπει να τα βάλλετε όλα κάτω και να δείτε που έχετε σφάλλει και που όχι και πως μπορείτε να τα διορθώσετε. Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Στα οικονομικά σας θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε άσκοπες αγορές και περιττές σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2-5-204
Δεν είναι κατάλληλη περίοδος όμως για καινούργια ανοίγματα γι αυτό οργανωθείτε καλύτερα, επανεξετάσετε τα σχέδια σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε για ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει από κακόβουλα άτομα εις βάρος σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις , δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να προετοιμαστείτε γιατί θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν. Στον οικονομικό σας τομέα, οι αλλαγές των αναγκών σας, θα σας προκαλέσουν άγχος, καθώς θα πρέπει να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων για να αυξήσετε το εισόδημα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2-5-2014
Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε καλύτερα ποιος άνθρωπος ταιριάζει να είναι δίπλα σας. Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια. Θα πρέπει να προχωρήσετε με κάποια σύνεση στην οικονομική σας διαχείριση, καθώς αναμένονται απρόοπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, γιατί λίγο αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σας θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείτε να τις χειριστείτε. Οι αδέσμευτοι προσέξτε μην μπερδέψτε τον έρωτα με την φιλία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2-5-2014
Επιδιώξτε την συντροφιά φιλικών προσώπων για να περάσετε καλά αυτό το διάστημα. Περιορίστε την τάση σας για περαισιοδοξία, κινηθείτε με σταθερά και μελετημένα βήματα. Αισθάνεστε την ανάγκη για κάποιου είδους οικογενειακό ξεκαθάρισμα αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις. Άλλοι πάλι θα νιώσετε τύψεις που δεν είσασταν δίπλα τους για να τους στηρίξετε. Αναμένονται πολλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

ΙΧΘΕΙΣ 2-5-2014
Έντονο και αρκετά απαιτητικό είναι αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα για τους περισσότερους από εσάς. Θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι και να μεθοδεύετε σωστά τις κινήσεις σας, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις καλό θα είναι να γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και να του εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα. Στον αισθηματικό τομέα είστε οι πιο ευνοημένοι από όλους αυτήν την περίοδο.

About the author

melenios