Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 03-05-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 3-5-2014
Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, αντιθέτως κρατήστε μια ουδέτερη στάση μέχρι να οργανωθείτε καλύτερα για να τα αντιμετωπίστε με επιτυχία. Μόνο έτσι θα πετύχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας και θα εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Ο ερωτικός τομέας θα είναι ισορροπημένος αλλά πάντα με προσοχή. Σχέδια που έχετε κάνει εδώ και αρκετό καιρό μπορείτε τώρα να τα προχωρήσετε. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και να κάνετε ρεαλιστικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα αποφεύγοντας την υπεραισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ 3-5-2014
Αποφύγετε τα σχόλια και μην κινηθείτε παρασκηνιακά. Δώστε περισσότερο βάρος στον επαγγελματικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες. Έτσι θα αποφύγετε μια ενδεχόμενη παρεξήγηση στον εργασιακό χώρο που είναι πολύ πιθανόν να συμβεί και να σας προβληματίσει έντονα. Θα κάνετε κάποιες πετυχημένες κινήσεις και θα σταθεροποιήσετε το εισόδημα σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 3-5-2014
Υπάρχει ο κίνδυνος να εξωτερικεύσετε μια ένταση που έχετε μέσα σας εδώ και αρκετό καιρό με συνέπεια να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για σημαντικές επαφές ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείτε και αξιόλογες προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες. Καλύτερα να αφήσετε τέτοιου είδους θέματα για αργότερα, αφού υπάρχει περίπτωση να κάνετε λανθασμένες επιλογές. Προσέξτε για τυχόν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 3-5-2014
Θα πρέπει να τα βάλλετε όλα κάτω και να δείτε που έχετε σφάλλει και που όχι και πως μπορείτε να τα διορθώσετε. Παράλληλα θα σας αναθέσουν και νέες ευθύνες,πράγμα που θα σας αγχώσει. Παρόλα αυτά σε πολλούς από εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε. Φροντίστε να μη διαταράξετε τις σχέσεις σας και να μην κάνετε λανθασμένες κινήσεις.

ΛΕΩΝ 3-5-2014
Θα σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες για να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Μέσα σε όλα αυτά προστίθονται ανατροπές, προβληματισμοί ή δυσάρεστες εκπλήξεις και στην συναισθηματική σας ζωή. Να ξέρετε όμως ότι θα πρέπει να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να επαναφέρετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Σχεδία στόχοι και επιδιώξεις είτε ανατρέπονται είτε καθυστερούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 3-5-2014
Διατηρήστε την ψυχραιμία και την υπομονή σας και θα πετύχετε στο τέλος. Η επικοινωνία και η οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Οι εντάσεις και οι ανταγωνισμοί στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να θέλουν να σας επιβληθούν γεγονός που θα προκαλέσει συγκρούσεις. Όσοι δεν έχετε δει ακόμη κάποια ουσιαστική αλλαγή στην ζωή σας, κάντε υπομονή και θα έχετε τις ευκαιρίες σας . Στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ 3-5-2014
Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αναθεωρήσεις και ριζικές αλλαγές. Θα χρειαστεί να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους και να γίνετε πιο ελαστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Καθυστερήσεις, αναβολές και εμπόδια είναι το τρίπτυχο αυτής της περιόδου που θα σας απασχολήσει. Περιορίστε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Πολλοί από εσάς θα έχετε αρκετές μετακινήσεις επαγγελματικής φύσεως αλλά καλό θα είναι να σιγουρευτείτε πρώτα αν αξίζουν τον κόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 3-5-2014
Δεν είναι κατάλληλη περίοδος όμως για καινούργια ανοίγματα γι αυτό οργανωθείτε καλύτερα, επανεξετάσετε τα σχέδια σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε για ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει από κακόβουλα άτομα εις βάρος σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις , δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να προετοιμαστείτε γιατί θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν. Στον οικονομικό σας τομέα, οι αλλαγές των αναγκών σας, θα σας προκαλέσουν άγχος, καθώς θα πρέπει να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων για να αυξήσετε το εισόδημα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 3-5-2014
Θα πρέπει όλοι να προσέχετε γιατί οι ρυθμοί σας είναι απαιτητικοί έως εξαντλητικοί και αυτό μπορεί να σας οδηγεί στα όρια της υπερκόπωσης. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φορτώσουν υπερβολικά. Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα οικονομικά σας, δείχνουν ότι θα αυξηθεί το εισόδημα σας και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Στο χώρο της εργασίας σας θα πρέπει να αγωνιστείτε και να ψάξετε να βρείτε συμπαραστάστες που θα σας βοήθησουν να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 3-5-2014
Αξιοποίηστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, για να ολοκληρώσετε ότι έχετε αφήσει ημιτελές και να προχωρήσετε μετά χωρίς να έχετε άγχος. Επιμείνετε στους στόχους σας και κινηθείτε με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να φλερτάρετε, αλλά εσείς θα προσπεράσετε χωρίς να δώσετε σημασία. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε και θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες αλλά χρειάζεται προσοχή και όχι βιαστικές κινήσεις από τον ενθουσιασμό που θα έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 3-5-2014
Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό. Η επικοινωνία αποτελεί το ισχυρό σας όπλο . Καλό θα ήταν να ζητήσετε τη γνώμη συγκεκριμένων ανθρώπων που μπορεί να σας κατευθύνουν εξετάζοντας όλες τις λεπτομέρειες. Ο ερωτικός τομέας, για όσους έχουν ισορροπημένη σχέση με το ταίρι τους, υπόσχεται καλές στιγμές. Οι συνθήκες σας ευνοούν, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας.

ΙΧΘΕΙΣ 3-5-2014
Αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει και κινηθείτε λίγο αργότερα όταν οι γενικότερες συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές. Επανεξετάστε τα δεδομένα και δείξτε προσοχή στις λεπτομέρειες. Κάποιες συζητήσεις και επαφές για θέματα εργασίας μπορεί να αξίζουν της προσοχής σας. Παρά τις υποχρεώσεις και τις πολλές ευθύνες θα είστε σε θέση να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας. Προσέξτε λίγο την σχέση σας με ένα φιλικό πρόσωπο προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

About the author

melenios