Προβλέψεις

ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Written by melenios

Γιώργος Αναλυτης Αστρολογος
ΚΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2014
Αποφύγετε να δώσετε ελπίδες για επανασύνδεση σε σχέσεις του παρελθόντος που έχουν τελειώσει οριστικά για σας. Για τους δεσμευμένους του ζωδίου, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη, αφού φαίνεται πως πολλά είναι αυτά που θέλετε να ξεκαθαρίσετε με το έτερόν σας ήμισυ. Εφόσον υπάρχουν ζητήματα για τα οποία είστε αρκετά δυσαρεστημένοι, το σίγουρο είναι πως δεν θα τα αφήσετε άλυτα κι αυτό το μήνα. Είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό διάστημα όπου θα πετύχετε σημαντικούς στόχους. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε όλα σας τα όνειρα πραγματικότητα. Ακόμα και το άγχος σας μπορεί να δουλέψει εποικοδομητικά, αρκεί να μην το παρακάνετε. Μην εκπλαγείτε αν αντικρίσετε ένα άλλο πρόσωπο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, γεμάτο υποστήριξη και κατανόηση, έτοιμα να συμβάλλουν ενεργά στη λύση κάθε σας προβλήματος. Σε όλα αυτά, σίγουρα συμβάλλει και το γεγονός πως εσείς είσαστε πιο ενεργητικοί από ποτέ, και ξέρετε με τι τρόπο θα διεκδικήσετε αυτά που θέλετε. Το πρόβλημα με την υγεία σας είναι και θα είναι η διατροφή σας, καθώς δεν μπορείτε εύκολα να «μαζευτείτε». Ιδιαίτερα όταν θα βγαίνετε έξω θα του δίνετε και καταλαβαίνει. Θα τρώτε και θα πίνετε ότι βρείτε μπροστά σας παρασυρόμενοι από την ατμόσφαιρα. Προσπαθήστε να έχετε ένα μέτρο σε ότι κάνετε για να διαφυλάξετε την υγεία σας. Δεν είναι και ο καλύτερος μήνας για να ξεχάσετε όλες τις προσπάθειες που έχετε ξεκινήσει ήδη από τους προηγούμενους μήνες για καλύτερη και πιο υγιεινή διατροφή.

ΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2014
Οι συγκρούσεις του μήνα αυτού, όχι μόνο δεν θα σας μειώσουν αυτά που έχετε, αλλά θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα και να σταματήσετε τις άσκοπες αντιπαραθέσεις που δεν σας βοηθούν πουθενά. Βρείτε τη χρυσή τομή, ανάμεσα σε δουλειά και αισθηματικά ζητήματα. Πολλές εντάσεις θα έχετε στην καθημερινότητά σας και σε όλους τους τομείς της ζωής σας όλο το μήνα. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε τεράστιες προκλήσεις, να συμβιβάσετε ένα μεγάλο χάσμα και διαφωνίες, καθώς όσο ανεβαίνετε πιο ψηλά, τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα. Ευτυχώς που θα ανταμειφθείτε για τη σκληρή δουλειά και κάθε καλή προσπάθεια, κι αυτό θα σας δίνει κουράγιο. Προσέξτε πολύ την υγεία σας γιατί η υπερβολική καθημερινή έκθεσή σας, η έντονη κινητικότητα, και οι πολλές ώρες δουλειάς, πολύ πιθανό να εξαντλήσουν τον οργανισμό σας. Το διάστημα αυτό η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θα έρθουν κάποια χρήματα που δεν τα περιμένατε και ίσως είναι το καλύτερο διάστημα για να κάνετε θετικές αλλαγές και να διαπραγματευτείτε εκ νέου για τα χρήματα που παίρνετε απ’ τη δουλειά σας. Επαγγελματικά θα είναι ο μήνας με τις περισσότερες ευκαιρίες για σας, αφού αν δουλέψετε σκληρά και υπομείνετε τις δοκιμασίες, το σίγουρο είναι πως θα σας ανταμείψει αδρά για το σύνολο των προσπαθειών σας. Για το λόγο αυτό δεν θα πρέπει να αφήσετε να σας ξεφύγει ούτε μία ευκαιρία, και να μην αρνηθείτε καμία πρόταση, γιατί ίσως δεν ξαναεμφανιστεί κάτι τόσο καλό τους επόμενους μήνες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου φαίνεται πως για λόγους δουλειάς θα πάρετε κάποιες αποστάσεις από τα ερωτικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΑΡΤΙΟΣ 2014
Θα θελήσετε να κυριαρχήσετε στο μυαλό παράλληλα με το σώμα του προσώπου που σας ενδιαφέρει, σε μια προσπάθεια να τον κατακτήσετε ολοκληρωτικά. Η παράλληλη ανάγκη σας, όμως, για κάτι πιο μόνιμο στις αισθηματικές σας σχέσεις, σας κάνει να κολλάτε σε πρόσωπα και καταστάσεις, μόνο και μόνο από ανασφάλεια.Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο συνετοί και να μην υπερβάλετε ξοδεύοντας χρήματα και κάνοντας υπερβολές, εκεί που δεν χρειάζεται. Πολλές καθυστερήσεις και αναβολές θα έχει ο τομέας των επαγγελματικών,Ίσως είναι καλύτερα να μην κλείσετε νέες συμφωνίες, καθώς δεν θα αποδειχθούν και ιδιαίτερα συμφέρουσες στο άμεσο μέλλον. Ο μήνας αυτός μπορεί να σας κινητοποιήσει θετικά και να κάνετε σημαντικά βήματα ιδιαίτερα στον τομέα των δημοσίων σχέσεων .Ο μήνας αυτός δεν είναι και ότι καλύτερο για την υγεία σας αλλά μπορεί να σας κινητοποιήσει να αλλάξετε συνήθειες σε θέματα διατροφής. Αλλάξτε τρόπο διατροφής ανάλογα τις προσωπικές σας ανάγκες. Μιλήστε για τα θέματα αυτά με έναν ειδικό που θα προσαρμόσει στον τρόπο ζωής σας και την ανάλογη διατροφή. Μην ξεχνάτε πως είμαστε ότι τρώμε γι’ αυτό φροντίστε να μη μετανιώσετε γι’ αυτά που καταναλώσατε κάθε φορά που γυρίζετε από μια έξοδο. Προσέξτε καλά πως ντύνεστε πριν βγείτε έξω, γιατί όλο και κάποιο κρυολόγημα μπορεί να αρπάξετε δίχως καλά-καλά να το καταλάβετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2014
Ο μήνας αυτός μιλάει για νέους έρωτες και πάθη που έρχονται να σας απογειώσουν. Μην πέσετε όμως με τα μούτρα χωρίς να ελέγξετε το ποιόν τους. Είναι σημαντικό για σας, αυτό το μήνα, να δείξουν κατανόηση τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς αισθάνεστε πως δεν θέλετε να συμμετέχετε σε όλες αυτές τις περιπέτειες που συχνά λαμβάνετε μέρος. Γίνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ευσυγκίνητοι και θέλετε να αποσυρθείτε σε ένα ήσυχο μέρος επιλέγοντας και την ανάλογη παρέα. Μην αφήσετε θολές υποθέσεις και άτομα να σας παρασύρουν στα δίχτυα τους, τώρα που είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι. Καταστάσεις γεμάτες πάθος μπορεί να ξεκινήσουν αυτό το μήνα, ενώ δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να μπορέσετε να έχετε μια σταθερή και ισορροπημένη σχέση. Ίσως αυτό το μήνα, να έρθετε πρώτοι στις σπατάλες και γενικότερα στις υπερβολές γύρω από τις αγορές σας, γι αυτό προσέχετε – για να έχετε. Κάποιες παλαιότερες οφειλές που πιθανό να έχετε ξεχάσει, βγαίνουν στην επιφάνεια και χρειάζονται άμεση εξόφληση. Μην τις αμελήσετε. Θα χρειαστεί να ξεπληρώσετε κάποια χρέη που έχετε δημιουργήσει από πιο παλιά, ενώ, πιθανό, να μπορέσετε να κάνετε και κάποιο διακανονισμό. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να δανειστείτε χρήματα, προκειμένου να κάνετε κάποιες αγορές, κι ας είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Αγοράστε
μόνο ότι αντέχει η τσέπη σας. Θα είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι σε μικροκρυολογήματα και ιώσεις της εποχής. Ο μήνας αυτός θα σας κάνει λίγο απρόσεκτους στον τρόπο που κινήστε, που ντύνεστε ή που διατρέφεστε. Αυτό, μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες και να σας προκαλέσει κάποιες ταλαιπωρίες που διαφορετικά και με λίγη προσοχή μπορεί και να αποφύγετε. Είναι όμως μια ιδιαίτερα καλή περίοδος για να κάνετε περισσότερη γυμναστική, και γενικότερα να βάλετε την κίνηση στη ζωή σας ακόμα και περπατώντας αν δεν προλαβαίνετε να γυμνάζεστε οργανωμένα.

ΛΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΣ 2014
Οι δυσκολίες πολλές κι εσείς θέλετε να αλλάξετε πολλά, αλλά μάλλον δεν σας αφήνουν οι άλλοι. Μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας επιβάλλει μια σχέση που έχει ήδη τελειώσει, κι εσείς μένετε μόνο και μόνο από συνήθεια. Διεκδικήστε το μερίδιό σας σε αυτή τη ζωή και παλέψτε για να αποκτήσετε κάτι καλύτερο. Μην κάνετε επανάσταση για την επανάσταση. Κάντε ουσιαστικές αλλαγές που θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα. Ήρθε ο καιρός να σταθεροποιήσετε κι εσείς τις σχέσεις σας, να αράξετε, και να κάνετε τα λόγια σας πράξη.Η εσωτερική σας ένταση και ανασφάλεια αυξάνονται καθώς νιώθετε πως ακόμα έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας και οι συνεχείς αλλαγές που προέρχονται από τους άλλους, σας προκαλούν αμφιταλαντεύσεις. Προχωρήσετε σε δρόμους που γνωρίζετε πολύ καλά και που σας έχουν αποδείξει πως είναι οι σωστοί και μην πειραματίζεστε σε τομείς που μπορεί να φαίνονται ιδιαίτερα ελκυστικοί, αλλά δεν ξέρετε τίποτα γι’ αυτούς. Νέες και παλαιότερες συνεργασίες φαίνεται πως δεν μπορούν να αποδώσουν την περίοδο αυτή όσο κι αν έχετε τώρα όλη την καλή διάθεση. Γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε τα περισσότερα από αυτά που θέλετε μόνοι σας. Σταθεροποιήστε σχέσεις και συνεργασίες που αξίζουν πολλά και έχουν πολλά ακόμα να σας δώσουν. Μείνετε όμως μακριά από νέες σχέσεις και συνεργασίες, όπου μπορούν να κρύβουν κινδύνους που δεν είστε ακόμα σε θέση να γνωρίζετε.Ο μήνας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς η υπερβολική σας ενεργητικότητα πιθανό να εξαντλήσει ακόμα και τα περίσσια αποθέματα των δυνάμεών σας. Προσπαθήστε να ασχολείστε με ένα πράγματα κάθε φορά και να μην καταπιάνεστε με πολλά πράγματα μαζί, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των άλλων και να τους έχετε όλους ικανοποιημένους. Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα. Θα πρέπει να επιλέξετε λίγα και καλά, ώστε να σας μείνει και λίγο ενέργεια για τον εαυτό σας. Δεν είναι ανάγκη να δίνετε τόσα πολλά πράγματα στους άλλους. Κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σας αν δεν θέλετε να μη σας μείνει τίποτα στο τέλος. Ξεκινήστε δίαιτα για να χάσετε τα περιττά κιλά που έχετε πάρει το τελευταίο διάστημα και συντηρείστε τη για όσο περισσότερο διάστημα μπορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2014
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου είστε μάλλον τόσο πιεσμένοι από τη δουλειά και γενικότερα τα «πρέπει» σας, που δεν είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην ερωτική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανό κάποιες παλαιότερες απογοητεύσεις να σας έχουν κόψει τα πόδια και να μη σας αφήνουν να κάνετε καινούργιες προσπάθειες. Δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω με την πρώτη ή ίσως και τη δεύτερη αναποδιά. Φροντίστε να περικόψετε ώρες από τη δουλειά και να βγαίνετε συχνότερα για να ξεσκάσετε και να κάνετε νέες γνωριμίες.Ίσως χρειαστούν κάποια χρήματα παραπάνω οι δουλειές που έχετε κατά νου, προκειμένου να γίνουν σωστά ή να τελειώσουν κάποια στιγμή. Ψωνίστε, αλλά φροντίστε να έχετε ένα κάποιο μέτρο. Το καλύτερο θα ήταν να κάνετε από πριν μια λίστα κάθε φορά που θα βγαίνετε στα μαγαζιά, ανάλογα με τις ανάγκες τις δικές σας, ή των ατόμων για τα οποία θέλετε να ψωνίσετε, ώστε να μην αγοράσετε ότι δείτε μπροστά σας. Ίσως ο πιο σημαντικός μήνας για να ξεκινήσετε και πάλι μια σωστή διατροφή σε συνδυασμό με την κατάλληλη άσκηση. Πιθανό το ιδιαίτερα φορτωμένο σας εργασιακό πρόγραμμα να μη σας το επέτρεπε για ένα μεγάλο διάστημα, όμως ο μήνας αυτός είναι ο κατάλληλος μήνας για να αρχίσετε από την αρχή ότι είχατε αφήσει στη μέση.

ΖΥΓΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2014
Οι πλανητικές όψεις το μήνα αυτό, μπορεί να προκαλέσουν πολλές εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα στα ερωτικά σας, αλλά σίγουρα θα σας ευνοήσουν ιδιαίτερα. Θα φέρουν μια σειρά από κατακτήσεις και έντονο φλερτ, που θα απολαύσετε και θα χαρείτε ιδιαίτερα. Νέες γνωριμίες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες θα σας κάνουν να νιώσετε πως αξίζετε πολύ περισσότερα απ’ αυτά που φανταζόσασταν. Γίνεται εσείς οι κυνηγοί και διεκδικήστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με σθένος. Από κει και μετά, αφήστε τους άλλους να σας κυνηγήσουν, όπου μπορεί να έχει και περισσότερο ενδιαφέρον. Τώρα, θα έχετε μια ιδιαίτερα καλή επικοινωνία με το έτερόν σας ήμισυ. Θα συμφωνείτε σε πολύ περισσότερα πράγματα από πριν, θα έχετε κοινές απόψεις για οτιδήποτε προκύπτει και θα σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο παρόμοια πράγματα.Η ανάγκη σας να αρέσετε περισσότερο στους άλλους το μήνα αυτό θα σας οδηγήσει σε μια σειρά από προσπάθειες για να είστε αλλά και για να δείχνετε πολύ καλύτερα. Ξεκινήστε πρώτα από τα μέσα για να καταλήξετε προς τα έξω. Βάλτε περισσότερη άσκηση στη ζωή σας και αν το ιδιαίτερα φορτωμένο σας πρόγραμμα δεν χωράει τους οργανωμένους χώρους των γυμναστηρίων, φροντίστε να περπατάτε πιο πολύ και να πηγαίνετε στις περισσότερες δουλειές σας με τα πόδια. Στη συνέχεια φροντίστε να μην τρώτε από έξω κάτι γρήγορο, αλλά να φροντίζετε να έχετε χρόνο για μια σωστή διατροφή με περισσότερες σαλάτες και φρούτα. Η επίσκεψη σε spa και κέντρα αισθητικής, εκτός του ότι θα βελτιώσει την εξωτερική σας εμφάνιση θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Πολλές οι δυσκολίες αυτό το μήνα σε έσοδα που περιμένετε να έχετε, ενώ τα έξοδά σας αυξάνονται όλο και περισσότερο. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια έξοδα που δεν υπολογίζατε κυρίως σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο, επενδύσεις και διασκεδάσεις. Φροντίστε να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις αν δεν έχετε κάνει μια σωστή προεργασία και δεν έχετε οργανώσει το όλο επιχείρημα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Μείνετε μακριά από άσκοπες αγορές που δεν σας χρειάζονται και μόνο χρήματα μπορούν να σας κάνουν να σπαταλήσετε δίχως σοβαρό λόγο ή κάποια θετικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2014
θα έχετε πολλές εντάσεις, εξαιτίας δικών σας συναισθηματικών μεταπτώσεων. Αυτό είναι σίγουρα ένα αρνητικό σημείο που θα πρέπει να αποφύγετε, αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε σημαντικό πρόβλημα στις σχέσεις σας. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι καλύτερη και πιο έντονη, αρκεί να μείνετε μακριά από αψιμαχίες και διαφωνίες, εξαιτίας των άλλων. Καλύτερα να αποφύγετε την αρχή μιας συγκατοίκησης αυτό το μήνα ή να αλλάξετε σπίτι αν μένετε ήδη μαζί, γιατί θα ταλαιπωρηθείτε πολύ, κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει προστριβές ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι με τα «θέλω» σας και να μην αφήνετε υπονοούμενα τα οποία μπερδεύουν τους ανθρώπους που σας γνωρίζουν και ενδιαφέρονται για σας.Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για σας, θα απολαύσετε περισσότερες όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, και θα λυθούν τα όποια πρακτικά προβλήματα είχαν προκύψει. Οικονομικά θα επενδύσετε στο σπίτι και στη δουλειά πολλά από τα χρήματά σας. Πιθανό να θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο στη δουλειά σας, ή να κάνετε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας. Ότι κι αν επιλέξετε, φροντίστε να μην τα δώσετε όλα και κάνετε ανώφελες υπερβολές που θα σας στοιχίσουν όλα τα αποθέματά σας και μπορεί να σας ωθήσουν ακόμα και να δανειστείτε χρήματα γι’ αυτόν τον σκοπό. Το διάστημα αυτό είναι καλό μόνο για έρευνα αγοράς, για να κάνετε μια ανασκόπηση και να δείτε τι δεν σας πάει καλά και γιατί. Διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα, και προσπαθήστε να επανορθώσετε εκεί που αναγνωρίζετε πως έχετε φταίξει. Μόνο έτσι θα μπορέσει το κάρμα σας να λειτουργήσει θετικά και θα σταματήσετε επιτέλους να τιμωρείστε για τα λάθη και τις απροσεξίες του παρελθόντος. Ο έντονος μαγνητισμός που θα εκπέμπετε το μήνα αυτό «ανάβει τα αίματα» αυξάνοντας το σεξ απήλ σας. Ξαφνικές αλλαγές στην εμφάνισή σας, σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς και τονώνει τη γοητεία σας προς το αντίθετο φύλο γι’ αυτό μη διστάσετε να τις τολμήσετε. Θέματα υγείας πάνε πολύ καλύτερα, αφού έχει ηρεμήσει η υπερδιέγερση που είχατε και όπου συχνά σας εξαντλούσε. Έτσι τώρα μπορείτε να ανασυντάξετε δυνάμεις, να ξεκουράζεστε και να κοιμάστε περισσότερο, να αγχώνεστε λιγότερο και όλος αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας βοηθήσει να ξανανιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2014
Μια εκδρομή θα ήταν ότι έπρεπε για σας τους δυο, ώστε να αλλάξετε παραστάσεις και να ανακαλύψετε και πάλι τις σας ενώνει. Καλύτερα να πάρετε και άλλα άτομα μαζί για να υπάρχει ποικιλία και να μη βαρεθείτε μόνοι οι δυο σας. Θα έχετε την ευκαιρίες να φλερτάρετε πολύ κατά τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σας, αλλά και να γνωρίσετε πρόσωπα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Τώρα είναι πολύ πιθανό να ξοδεύσετε αρκετά χρήματα σε μετακινήσεις, ταξίδια, επικοινωνίες και γνώση, αλλά σίγουρα θα το διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στα επαγγελματικά σας, και μάλλον θα τις αναγνωρίσετε αυτή τη φορά και δεν θα τις χάσετε. Τώρα νιώθετε πιο δυνατοί από ποτέ, παρόλο που τα αρνητικά βέλη του μήνα συνεχίζουν να σας δημιουργούν συνεχώς αναστολές, αμφιβολίες και κούραση. Θα αντιληφθείτε από μόνοι σας ποια είναι η κατεύθυνση που σας ευνοεί περισσότερο και προς τα εκεί θα κινηθείτε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην αφήσετε τους άλλους να σας παρασύρουν σε λάθος μονοπάτια. Από τώρα και για τους επόμενους δυο μήνες, μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι ιδιαίτερα δημιουργικό που θα αποφέρει πολλά οφέλη αν αποφασίσετε να δουλέψετε σκληρά, με επιμονή και υπομονή. Το καλύτερο για σας θα ήταν αν μπορούσατε να καταλάβετε μέχρι πού θα πρέπει να σταματήσετε να δουλεύετε και να φροντίζετε περισσότερο την υγεία σας, με το να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε συχνότερα. Κάτι τέτοιο είναι όμως για σας τις περισσότερες φορές αδύνατο να το εφαρμόσετε. Προσέξτε λοιπόν για να μην πιάσει κάποιος ιός τον εξασθενισμένο οργανισμό σας και σας ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα με κάποια πιθανή γρίπη. Αν φροντίσετε να τρώτε σωστά και να ξεκουράζεστε, πιθανό και να την αποφύγετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2014
Δεν αποκλείεται να έχετε οικονομικές διαφωνίες με το σύντροφό σας και τώρα θέλετε πολύ να τα ξεκαθαρίσετε. Από την άλλη, δεν νιώθετε και έτοιμοι να εγκαταλείψετε μια σχέση, παρόλο που ίσως δεν σας δίνει όλα αυτά που ονειρευόσασταν. Όσοι από σας περνάτε όμορφα μέσα σε μια σχέση, ο μήνας αυτός θα σας βοηθήσει να θέσετε από κοινού νέους στόχους, να εργαστείτε σκληρά για τα κοινά σας όνειρα και οράματα. Μη σταματάτε να ασχολείστε με καινούργια πράγματα, γιατί αυτό θα κρατήσει τη σχέση σας ζωντανή. Πολλά πράγματα αλλάζουν και θα έχετε διάθεση για πιο σταθερά πράγματα. Ξεκινήστε κάτι καινούργιο για να μείνει για καιρό στη ζωή σας. Οι περισσότερες δυσκολίες προέρχονται κυρίως εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών και διαφωνιών που έχετε με το έτερον ήμισυ. Θα πρέπει να λύσετε πρώτα αυτές τις διαφωνίες και μετά να σκεφτείτε το μέλλον της σχέσης σας, αφού όσο ανησυχείτε γι’ αυτά, δεν θα ησυχάσετε. Ο μήνας αυτός είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για τα έσοδά σας, τα οποία μπορείτε και να αυξήσετε κατακόρυφα. Ζητήστε περισσότερα χρήματα, γιατί έχετε πολλές πιθανότητες να τα κερδίσετε. Προσέξτε αυτόν τον μήνα γιατί θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον εργασιακό τομέα, και θα σας κάνει πολύ πιο ριψοκίνδυνους. Αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και κινήσεις, για τις οποίες έχετε κάποιες αμφιβολίες, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε αντί να βγάλετε τα κέρδη που περιμένετε. Φροντίστε να τρέφεστε καλά και σωστά, να κοιμάστε αρκετές ώρες και να ξεκουράζεστε τις μη εργάσιμες ημέρες, για να μπορείτε να έχετε αποθέματα δυνάμεων για τις υπόλοιπες μέρες. Τολμήστε να αλλάξετε στυλ μαλλιών ή οτιδήποτε άλλο από την εμφάνισή σας ώστε και εσάς να σας αρέσει αλλά και στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2014
Όλα θα σας ανεβάσουν κατακόρυφα τη λίμπιντο. Δεν θα μπορέσετε όμως να αποφύγετε διαμάχες με το σύντροφο για προσωπικά θέματα, αν και μάλλον δεν θα πετύχετε τίποτα κάτω από αυτό το έντονα φορτισμένο κλίμα. Νέες, θυελλώδεις σχέσεις θα έρθουν για τους αδέσμευτους από κει που δεν το περιμένετε. Μια ανανέωση στην εξωτερική σας εμφάνιση θα σας δώσει άλλον αέρα και θα αυξήσει κατακόρυφα τις κατακτήσεις σας. Εκτιμήστε τα άτομα που σας πλησιάζουν και μην ενδώσετε άμεσα. Περιμένετε. Πολλά πράγματα θα σας βοηθήσουν να υπερνικήσετε τις εντάσεις και τα προβλήματα που υπήρχαν μέχρι τώρα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τα αγαπημένα σας άτομα θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίξουν στις αποφάσεις που παίρνετε, μην τους απογοητεύσετε. Αυτό το διάστημα είναι για δυναμικές αποφάσεις! Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να μειώσετε όλη αυτήν την υπερκινητικότητα που σας έχει προκαλέσει ο μήνας αυτός. Τώρα θα είστε πολύ πιο επικοινωνιακοί και θα μπορείτε να πείσετε τους άλλους για τις ιδέες και τα επιχειρήματά σας πολύ πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά. Θα κάνετε τις βόλτες, τα ταξίδια, τις μετακινήσεις και τις γνωριμίες που θέλετε, και θα νιώθετε πολύ όμορφα με τις επιλογές και τις νέες συμφωνίες που είναι πολύ πιθανό να κλείσετε. Φροντίστε να μη βιάζεστε και να κάνετε ένα βήμα κάθε φορά. Πολλά τώρα θα σας φέρουν μια κόπωση και μια εξάντληση, ακόμα κι αν δεν ασχολείστε με κάτι ιδιαίτερα κουραστικό. Αυξήστε τις ώρες του ύπνου σας, ξεκλέβοντας κάποιες ώρες ακόμα και το μεσημέρι, για να αισθανθείτε και πάλι δυνατοί. Φροντίστε λίγο περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση, που την έχετε λίγο παραμελημένη τελευταία.

ΙΧΘΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2014
Παρόλο που βλέπετε πως κάτι καλό πάει να γίνει αυτό το μήνα με τα συναισθηματικά σας, η υπερβολική σας ανασφάλεια, μπορεί να σας τα χαλάσει. Ξεχάστε το όποιο αρνητικό παρελθόν και προχωρήστε μπροστά. Αφήστε πίσω το παρελθόν, αφού πρώτα έχετε φροντίσει να τελειώσετε κάθε εκκρεμότητα μαζί του. Δεν σας ταιριάζουν τα πισωγυρίσματα τουλάχιστον από τις 6 Φεβρουαρίου και μετά όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, όσο δελεαστικά κι αν είναι, καθώς… ξαναζεσταμένο φαγητό… μάλλον δεν τρώγεται. Τα υπαρξιακά σας προβλήματα δεν θα πρέπει να μπαίνουν ως εμπόδιο στις σταθερές σας σχέσεις και να ξεσπάτε σε αυτές όλα σας τα νεύρα. Προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις συμβιβασμού για να μπορέσετε να τις κρατήσετε. Ο μήνας αυτός έρχεται για να παίξει μαζί σας και να σας βάλει σε ένα νέο δίλημμα για μια σημαντική σχέση. Ήρθε η εποχή που πρέπει να επιλέξετε τελικά τι είναι αυτό που θέλετε και να το υποστηρίξετε κιόλας, μέχρι τελικής πτώσης. μήνας αυτός σας δημιουργεί την ανάγκη να ρισκάρετε περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα με καινοτόμες λύσεις και εύστοχες κινήσεις που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σας. Βρίσκεστε σε μια φάση όπου έχετε ήδη δημιουργήσει πολλούς κρυφούς αλλά και φανερούς εχθρούς, οι οποίοι θα πολλαπλασιαστούν αυτόν εδώ το μήνα. Εσείς θα πρέπει ότι κάνετε, να το κάνετε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μυστικότητα και να μην κοινοποιείτε σε κανέναν τα σχέδια σας, παρά μόνο όταν πλέον έχουν υλοποιηθεί και δεν γίνεται αλλιώς. Μην εμπιστεύεστε κανέναν και τίποτα τώρα που πολλά μπορούν να αλλάξουν για σας από τη μια στιγμή στην άλλη, και να βρεθείτε από τα ψηλά στα χαμηλά και το αντίθετο.Ο μήνας αυτός θα σας κάνει να αισθανθείτε μια ιδιαίτερα μεγάλη κούραση, παρόλο που θα έχετε τη διάθεση να κάνετε ακόμη περισσότερα πράγματα, μιας και είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί. Θα πρέπει να βάλετε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, άσκησης και ανάπαυσης, έτσι ώστε να διατηρηθείτε σε φόρμα, αλλά να ξεκουράζεται και ο οργανισμός σας. Φροντίστε να επισκέπτεστε πολύ πιο συχνά οργανωμένους χώρους άσκησης, ινστιτούτα ομορφιάς και σπα, για να μπορέσετε να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Δηλαδή, ένα σώμα έτσι όπως ακριβώς το θέλετε, αλλά και στιγμές χαλάρωσης που σας είναι απολύτως αναγκαίες.

About the author

melenios

Leave a Comment