Προβλέψεις

Ζώδια 9-4-2014

ΚΡΙΟΣ 9-4-2014

Καταστάσεις έντασης και άγχους δεν αποκλείεται να υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα αυτήν την περίοδο. Μην αναλαμβανεται καινούργιες υποχρεώσεις, αν δεν είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν για αρκετούς από εσάς να αποτελούν πονοκέφαλο ενώ σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ 9-4-2014
Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει θετικά αποτελέσματα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Μπερδέματα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αναβολές και καθυστερήσεις, θα σας αγχώσουν και θα σας εκνευρίσουν. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα αντιμετωπίσετε ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέψουν κάποιες συμφωνίες που έχετε κάνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 9-4-2014
Είναι μια καλή εποχή για να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σας ζωή και να βάλετε γερές βάσεις. Θα νιώθετε προστατευτικά απέναντι σε ανθρώπους που θεωρείτε ότι σας χρειάζονται. Να δείτε πρώτα από όλα τα δικά σας λάθη αλλά και να αναθεωρήσετε παράλληλα όπου αυτό χρειάζεται τις απόψεις σας σχετικά με τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σας υποθέσεις. Οπλιστείτε με υπομονή και σύνεση προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις εντάσεις, τις καθυστερήσεις και τις ανατροπές που μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Στα επαγγελματικά σας, θα σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 9-4-2014
Κινηθείτε συντηρητικά στη δουλειά και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Αρκετοί από εσάς θα έχετε την τάση να μείνετε μόνοι και να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε αυξημένες υποχρεώσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες που είναι πολύ σημαντικές για εσάς. Ευνοήστε για να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση τις διατροφικές σας συνήθειες και γενικώς με τον τρόπο ζωής σας.

ΛΕΩΝ 9-4-2014
Το κλίμα στον αισθηματικό τομέα ειναι με τάσεις για παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις για ιστορίες του παρελθόντος. Αφήστε πίσω σας προβλήματα του παρελθόντος. Είναι ένα καλό διάστημα για να βάλετε σε τάξη την διατροφή σας και να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Επιστρατεύστε την υπομονή και την εργατικότητά σας για να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η προσωπική, η επαγγελματική αλλά και κοινωνική ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο των δοκιμασιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 9-4-2014
Απομακρυνθείτε από κάποιες επιλογές σας που δεν σας οριοθετούν, αλλά απλώς σας καταπιέζουν. Ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξη το ενδιαφέρον σας. Μπορείτε να βελτιώσετε τα δεδομένα στον εργασιακό σας τομέα αλλά και να αυξήσετε και τα έσοδά σας. Οικονομικά, θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Στην εργασία σας, θα κινείστε με γρήγορους ρυθμούς και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι γιατί θα υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας ανατρέπουν το πρόγραμμα σας.

ΖΥΓΟΣ 9-4-2014
Η ερωτική σας ζωή για εσάς που έχετε σταθερό δεσμό, θα αρχίσει να σταθεροποιείται καθώς έχετε ξεκαθαρίσει τα προβλήματα που είχατε με το ταίρι σας και τώρα μπορείτε να κάνετε μια καινούργια αρχή μεταξύ σας. Θα πιεστείτε λίγο, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε μέχρι να σιγουρευτείτε για τα συναισθήματα του. Όσοι έχετε εκκρεμότητες με τις οικογενειακές σας σχέσεις είναι μια καλή χρονική στιγμή για να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις. Τα άστρα προβλέπουν καινούργια ξεκινήματα καθώς θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες που αναζητούσατε αρκετό καιρό τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 9-4-2014
Έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τις υποθέσεις σας μέσα σε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γευτείτε νέες ερωτικές εμπειρίες που θα σας ανανεώσουν. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν για την πορεία της καριέρα σας όπου έχετε ρίξει το βάρος το τελευταίο καιρό καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν και μπορείτε να υπολογίζετε τώρα στην στήριξη τους. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Πολλοί από εσάς θα έχετε μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά σας, μετά από κάποιες δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 9-4-2014
Δεν είναι καλή περίοδος για καινούργια ανοίγματα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ζημειωθείτε. Η πνευματική σας διαύγεια θα σας δώσει επιχειρήματα για να αντικρούσετε τους αντιπάλους σας. Μερικές φορές κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα κι αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα. Οι αδέσμευτοι η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα καθώς θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Περιορίστε την ανυπομονησία και την βιασύνη γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οδηγηθείτε σε λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 9-4-2014
Δεν αποκλείετε να προκύψουν και κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις οι οποίες θα σας γεμίσουν άγχος και στρες. Μην ασκείστε αυστηρή κριτική στους γύρω σας και συμβιβαστείτε με την υπάρχουσα κατάσταση στη δουλειά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα ξανά μπει στη ζωή σας. Προσέξτε πως θα χειριστείτε κάποια θέματα που θα προκύψουν γιατί πολλοί είναι αυτοί μέσα στο χώρο σας που περιμένουν να κάνετε μια λανθασμένη κίνηση. Στην εργασία σας θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες, όπου αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα μπορέσετε να επεκταθείτε καλύτερα και να εκπληρώσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 9-4-2014
Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο, καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα, όπου θα σας δώσει την ευχέρεια να μπορέσετε να θέσετε τους δικούς σας όρους. Μην κάνετε κάποιο νέο επαγγελματικό ξεκίνημα αυτήν την περίοδο. Νέες γνωριμίες θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα δείτε ότι στις συνεργασίες σας «παίζονται» παιχνίδια, από τα οποία κινδυνεύει η θέση σας. Τα πολύ προσωπικά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο

ΙΧΘΕΙΣ 9-4-2014
Διατηρείσετε τη ψυχραιμία σας και χειριστείτε τα όλα με διπλωματικό τρόπο. Θα βιώσετε αναστατώσεις και μπερδέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄ αυτό προσέξτε τις υποσχέσεις που θα δώσετε γιατί θα πρέπει να τις τήρησετε κιόλας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, ούτε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, επειδή θέλετε να γίνουν όλα τώρα. Προσοχή στην υπερένταση και στο άγχος. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν δυο διαφορετικές τάσεις.

About the author

melenios

Leave a Comment