Προβλέψεις

Ζώδια 8-4-2014

ΚΡΙΟΣ 8-4-2014

Αποβάλλετε τις ανασφάλειες που έχετε και τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα με τις κινήσεις που θα κάνετε. Θα κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, αφού ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να διώξετε ότι σας καταπιέζει για να κινηθείτε πιο ελεύθερα. Οι αδέμευτοι του ζωδίου νοιώθετε πιο ώριμοι από ποτέ και αρχίζετε να ψάχνετε την ουσία και την ποιότητα στην ερωτική σας ζωή. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες και να εξετάσετε αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν. Στη δουλειά σας, κρατήστε δίπλα σας άτομα που σας έχουν αποδείξει στο παρελθόν την τιμιότητα τους και απομακρύνετε εκείνους που δεν γνωρίζετε καλά τις προθέσεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ 8-4-2014
Είναι κατάλληλη περίοδος, έτσι ώστε να κάνετε πετυχημένους συνδυασμούς και να κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα τα αναπροσαρμόσετε σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας. Μην ξεσηκωθείτε όμως και αρχίστε και σκορπάτε τα χρήματα σας αντιθέτως προσπαθήστε να μειώσετε παλιές σας οφειλές για να κινείστε πιο άνετα στο μέλλον και να κάνετε αυτά που θέλετε για τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και φοβίες που σας κυριεύουν κατά περιόδους. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις ή οι υποχρεώσεις θα είναι μεγάλες, με αποτέλεσμα να αγχωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 8-4-2014
Ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά τράπεζες, δάνεια, επιδοτήσεις ή χρήματα που σας οφείλουν θα σας ικανοποίηση αυτή την εβδομάδα, ανεβάζοντας την ψυχολογία σας. Μπορείτε να κάνετε κάποια σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Παράλληλα θα έχετε προτάσεις από φίλους για διασκεδάσεις και κοντινές αποδράσεις. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική. Στον οικονομικό σας τομέα, προμηνύονται καινούργια ξεκινήματα που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 8-4-2014
Αν κινηθείτε έξυπνα οι συγκρούσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι λιγότερες. Κάντε απλά λίγο υπομονή. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά νομικές υποθέσεις καθώς και σχέδια ή επαφές που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε μια ερωτική σχέση παραπέρα αναλαμβάνοντας σημαντικές δεσμεύσεις. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ 8-4-2014
Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα, αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους. Στα οικονομικά σας, οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας με δημόσιους φορείς. Στον αισθηματικό τομέα τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι θα είστε ευνοημένοι και είναι στο χέρι σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Στον οικονομικό σας τομέα τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα πάρετε τα πάνω σας, αρκεί να μην αρχίσετε να κάνετε σπατάλες. Τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και θα πρέπει, ακόμα και αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, να μη δώσετε συνέχεια στις εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 8-4-2014
Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να προβληθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα ξανά βρείτε τον παλιό σας εαυτό και θα αρχίσετε να ατενίζετε με αισιοδοξία το μέλλον. Να είστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας και να προσπαθείστε να μην δώσετε λαβές για αρνητικά σχόλια στη δουλειά σας. Οργανώστε μια κοντινή απόδραση και ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στα εργασιακά σας, μερικές φορές θα βρίσκεστε σε δίλημμα αν θα πρέπει να κινηθείτε μπροστά ή να κάνετε πίσω, γι΄ αυτό κάντε υπομονή και σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ 8-4-2014
Μην εμπιστεύεστε όμως ιδιαίτερα το ένστικτό σας, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα επαναφέρετε την αρμονία που επικρατούσε μέσα στη σχέση σας και θα νιώσετε ασφάλεια. Οι αδέσμευτοι θα έχουν συναισθηματικές εξελίξεις ή ακόμη και κεραυνοβόλους έρωτες. Οι προτάσεις και οι συνεργασίες που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο μπορεί να κρύβουν οικονομικές παγίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 8-4-2014
Αποφύγετε στα οικονομικά σας να κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσει με έντονο τρόπο. Μπορείς να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα του μήνα! Θα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, πρόσεξε πολύ πριν δώσεις τις οριστικές απαντήσεις. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερα κεφάλαια στην επιχείρηση σας, ώστε να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική. Στα προσωπικά σας όσοι έχετε μια σταθερή σχέση θα πρέπει να σταματήσετε να ασκείτε έντονη κριτική στο ταίρι σας γιατί θα ψυχραθεί και θα απομακρυνθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ 8-4-2014
Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο ειδικά αν ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις ή πωλήσεις γιατί οι εξελίξεις αναμένονται ευχάριστες. Δεν αποκλείετε να έχετε μια τάση απομόνωσης αυτήν την περίοδο, προκειμένου να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Η συναισθηματική ζωή, η οικογένεια αλλά και ο επαγγελματικός τομέας επηρεάζονται φέρνοντάς σας ανασφάλειες και αντικρουόμενες τάσεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 8-4-2014
Προσοχή στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Επιμείνετε στους στόχους σας και παρά τις δυσκολίες στο τέλος θα τα καταφέρετε. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια γιατί υπάρχει ένα παρασκήνιο σε βάρος σας. Οι συνθήκες που θα επικρατούν στη δουλειά σας θα σας πιέσουν και θα πρέπει να έχετε αντοχές και ξεκάθαρο μυαλό, για να βρείτε τις σωστές λύσεις που θα σας βγάλουν από τις δύσκολες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να χειριστείτε τα θέματα που θα προκύψουν από κοινού με τον σύντροφο σας και με ήρεμες συζητήσεις να βρείτε τις λύσεις που πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 8-4-2014
Αποφύγετε κάθε οποιαδήποτε επένδυση γιατί υπάρχει πιθανότητα να χάσετε χρήματα. Καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, για το χειρισμό των χρημάτων σας, επειδή παρασύρεστε εύκολα και πρέπει να κόψετε τα περιττά έξοδα, αν θέλετε να έχετε μια ισορροπημένη οικονομική κατάσταση. Μια μυστική σχέση θα μπορούσε να υπάρχει ενώ κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κινείστε παρασκηνιακά ή να μην θέλετε να κοινοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Προσπαθείστε να είστε ψύχραιμοι γιατί θα συναντήσετε αρκετά εμπόδια στο δρόμο σας και θα δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε πολλά σας ζητήματα που σας απασχολούν. Στα οικονομικά σας προσπαθείτε εδώ και καιρό να τα σταθεροποιήσετε, αλλά θα αργήσετε να δείτε τα πρώτα θετικά σημάδια καθώς θα προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΕΙΣ 8-4-2014
Θα πετύχετε πολλά πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Μπαίνετε σε μια περίοδο έντονης δράσης και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε δεόντως. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα καινούργιο σύντροφο, θα γίνετε κουραστικοί και πιεστικοί. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι για να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι θα στηρίξουν σχέδια που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς και θα σας προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

About the author

melenios

Leave a Comment