Προβλέψεις

Ζώδια 2-4-2014

ΚΡΙΟΣ 2-4-2014
Σταδιακά θα μπείτε σε μια νέα εποχή στην επαγγελματική σας ζωή. Αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες γιατί το καλοκαίρι προβλέπεται απαιτητικό έως δύσκολο και καλό θα ήταν να σας βρει προετοιμασμένους. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα λάμπετε από ευτυχία και θα μαγνητίζετε τα βλέμματα των άλλων. Οι ελέυθεροι θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν αλλά θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας των ανθρώπων που θα κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ 2-4-2014
Για να επιτύχετε καλύτερες συνεργασίες θα πρέπει να κοντρολάρετε τον εκρηκτικό σας χαρακτήρα. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε για ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα κακόβουλα πρόσωπα. Να ξέρετε όμως, ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 2-4-2014
Ελέγξτε τις όποιες τυχόν ανασφάλειες έχετε προκειμένου να παραμείνετε ψύχραιμοι και να κάνετε σωστούς χειρισμούς. Κάντε αργά και σταθερά βήματα βάζοντας καινούργιες βάσεις που θα αντέξουν στις δοκιμασίες του χρόνου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αν βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου, μην τρέφετε την ψευδαίσθηση ότι θα έρθει και θα χτυπήσει την πόρτα σας. Προσπαθήστε να μην χάνετε την αυτοσυγκράτηση σας, αποφεύγοντας τυχόν διαπληκτισμούς και αντιπαραθέσεις με το κοντινό σας περιβάλλον. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2-4-2014
Θα καταπιαστείτε με καινούργιες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να γίνετε πιο δυναμικοί και θα αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας. Οι αδέσμευτοι βρίσκεστε σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής σας και αρχίζετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Στα επαγγελματικά σας θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να το πετύχετε. Στην καλύτερη περίπτωση θα βρίσκεται σε ισορροπία.

ΛΕΩΝ 2-4-2014
Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο σας. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες υποχρεώσεις προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Προσέξτε μια τάση υπερκαταναλωτικής μανίας που μπορεί να σας πιάσει και να επιβαρύνει τα οικονομικά σας. Σκεφτείτε θετικά προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τα μελλοντικά σας σχέδια όσο και για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2-4-2014
Εξοικονομήστε ελεύθερο χρόνο για να μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια σας. Μερικές φορές δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς δικών σας ανθρώπων σας αναστατώνουν. Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν δημιούργησαν σε πολλές περιπτώσεις αυταρχικές συμπεριφορές καθώς και έμμονες ιδέες, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επηρέασαν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Στα οικονομικά σας περιορίστε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες, αν θέλετε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να καλύψετε άνετα τις υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ 2-4-2014
Θα συμβούν όμως περίεργες συμπτώσεις και θα συναντήσετε ξαφνικά ένα πρόσωπο από τα παρελθόν σας και θα αναστατωθείτε. Θέματα που έχουν σχέση με τράπεζες, εφορίες, δάνεια ή κληροδοτήματα και αφορούν εσάς ή τον συντρoφό σας μπορούν να διευθετηθούν. Περιορίστε τα έξοδά σας και εφαρμόστε μια συντηρητική πολιτική στον οικονομικό τομέα. Πολλά από τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό τομέα τώρα μπορούν να βρουν τη λύση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2-4-2014
Δείξτε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση στο θέμα των εξόδων, αποφύγετε τις σπατάλες και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές. Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και αποφύγετε να υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς. Οι αδέμευτοι του ζωδίου νοιώθετε πιο ώριμοι από ποτέ και αρχίζετε να ψάχνετε την ουσία και την ποιότητα στην ερωτική σας ζωή. Προσέξτε λίγο γιατί με τη συμπεριφορά σας οξύνετε καταστάσεις που θα είναι δύσκολο να τις ξεπεράσετε. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση διώξτε τα διάφορα σενάρια που πλάθετε με την φαντασία σας και δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, γιατί πραγματικά το αξίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2-4-2014
Είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις γύρω από μια σημαντική υπόθεση που σας απασχολεί. Η κοινωνική ζωή, οι συναντήσεις με φίλους και η συλλογική δουλειά ευνοούνται. Οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία γι αυτό μην αφήσετε αυτό το διάστημα ανεκμετάλλευτο. Όσοι σκοπεύετε να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες καλό θα ήταν να τις ολοκληρώσετε αυτήν την περίοδο. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι διαφορές των χαρακτήρων σας, οι αντικρουόμενες διαθέσεις σας και η φόρτιση από την καθημερινότητα, θα σας φέρουν προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2-4-2014
Στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες προδιαγράφονται κάπως αντιφατικές. Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται αλλά θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στην καταναλωτική σας μανία. Τα οικονομικά φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο ενώ καλό θα είναι να προσέχετε όταν οδηγείτε. Το διάστημα είναι κατάλληλο για να δράσετε δυναμικά και προς όφελός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2-4-2014
Αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία και κινηθείτε με προσεκτικά βήματα. Με τα οικονομικά σας θα είσαστε αγχωμένοι, αφού χρήματα που περιμένατε θα καθυστερήσουν και θα προσπαθήσετε με διάφορους τρόπους να καλύψετε τα έξοδα σας. Ο αισθηματικός τομέας δέχεται ευνοϊκές επιρροές και οι προοπτικές είναι θετικές. Προσέξτε ιδιαίτερα και τις σχέσεις σας με το φιλικό σας περιβάλλον. Στα οικονομικά σας θα αναζητήσετε νέες πηγές εισοδημάτων αφού βλέπετε ολοένα τις ανάγκες σας να μεγαλώνουν.

ΙΧΘΕΙΣ 2-4-2014
Θέματα εργασιακά και καριέρας εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν μέσα από εντάσεις, καθυστερήσεις ή αναβολές. Μέτρησε μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις στην εργασία σου και να μην το έχεις αντιληφθεί. Να ξέρετε ότι αν το χειριστείτε καλά, θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τη δουλειά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κουραστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Σχέσεις οι οποίες αποδειχθήκαν προβληματικές μέσα από λάθος συμπεριφορές ή αποκαλύψεις πολύ πιθανόν τώρα να λάβουν τέλος.

About the author

melenios

Leave a Comment