Προβλέψεις

Ζώδια 10-4-2014

ΚΡΙΟΣ 10-4-2014
Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας πριν κάνετε κάποιο βήμα. Κάντε μερικές αλλαγές για να μπορέσετε να βελτιώσετε την εικόνα σας αλλά και τη διάθεση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε πολλές προτάσεις και ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή, που θα έχουν ποιότητα και θα υπόσχονται κάποιο μέλλον. Προτιμήστε να ξεκουραστείτε λίγο παραπάνω. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας.

ΤΑΥΡΟΣ 10-4-2014
Κάποιες συζητήσεις και επαφές για θέματα εργασίας μπορεί να αξίζουν της προσοχής σας. Εξετάστε ποιες είναι οι τρέχουσες ανάγκες σας και δώστε έμφαση στα γεγονότα που θα συμβούν. Μετακομίσεις, ανακαινίσεις ή ακόμη και αγορές ή πωλήσεις της ακίνητης περιουσίας δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβούν. Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι αρκετές με αποτέλεσμα οι ρυθμοί και τα ωράριά σας να είναι εξαντλητικά. Στα οικονομικά σας, κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε άσκοπες αγορές, γιατί θα πιεστείτε πάρα πολύ για να καλύψετε τα χρέη σας στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ 10-4-2014
Είναι καλύτερα πριν αρχίσετε και ξοδεύετε να το σκεφτείτε ξανά, μια και δεν φαίνεται καμία οικονομική άνοδος αυτή την εποχή. Θα πιεστείτε για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, γι΄ αυτό προσοχή στα έξοδα που θα κάνετε. Οι ελεύθεροι προετοιμαστείτε γιατί θα αρχίσει να πνέει καινούργιος άνεμος στην ερωτική σας ζωή πράγμα που θα σας ανανεώσει και θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Προσπαθήστε στα επαγγελματικά σας να είστε συγκεντρωμένοι. Στον εργασιακό σας χώρο να είσαστε επιφυλακτικοί απέναντι στους ανθρώπους που συνεργάζεστε και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να το εκμεταλλευτούν αυτό και να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 10-4-2014
Θα βελτιωθεί ο ψυχικός σας κόσμος και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να αποφύγετε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Οι σχέσεις που πατούν σε γερές βάσεις δεν θα έχουν πρόβλημα. Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, οι συμφωνίες που θα κάνετε θα είναι αρκετά ικανοποιητικές και θα σας ανεβάσουν το εισόδημα. Το κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο είναι ρευστό οπότε μην κάνετε καμία κίνηση αυτές τις ημέρες γιατί τα άστρα προβλέπουν ότι δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ 10-4-2014
Είναι μια καλή περίοδος για όσους θέλουν να ασχοληθούν με σεμινάρια ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με οποιανδήποτε τρόπο. Θα νιώσετε δυσαρεστημένοι με τις συνθήκες που θα επικρατούν αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι. Να είσαστε πιο πειθαρχημένοι και πιο συγκροτημένοι, γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και δεν θα πρέπει να λυγίσετε αντιθέτως να κινηθείτε δυναμικά για να τις ξεπεράσετε. Οργανωθείτε καλύτερα και εξετάστε αναλυτικά τα επόμενα σας βήματα. Στα επαγγελματικά σας, οι απαιτήσεις των ανωτέρων σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας να δείξετε τη δυσαρέσκεια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 10-4-2014
Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή αν θα πρέπει να γίνει αυτό κινηθείτε με επιφυλακτικότητα και μεθοδικότητα. Διαφορετικό φαίνεται να είναι αυτο το διαστημα σε σχέση με αυτά που υπολογίζατε. Εσείς που είσαστε μόνοι προσπαθήστε να γίνετε πιο κοινωνικοί με όποιον τρόπο μπορείτε και θα δείτε πως θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας. Θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας και δεν πρέπει να γίνετε εριστικοί απέναντι σε όλους. Καλύτερα να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το σύντροφο σας, εκφράζοντας του τις σκέψεις και τις αμφιβολίες που έχετε.

ΖΥΓΟΣ 10-4-2014
Δείξτε υπευθυνότητα και σοβαρότητα και θα πάρετε την επιβράβευση που επιθυμείτε από τους ανώτερους σας. Η ερωτική σας ζωή φαίνεται ότι σταθεροποιείτε. Κάντε συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που είναι σημαντικοί και χρήσιμοι για τα σχέδιά σας. Ο οικονομικός τομέας φαίνεται ότι αποσπά την προσοχή σε αρκετούς από εσάς το τελευταίο διάστημα. Οι υποχρεώσεις για αρκετούς από εσάς θα είναι πολλές και οι ευθύνες μεγάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 10-4-2014
Θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις που είχατε μέχρι στιγμής, κάνοντας μια αυστηρή αυτοκριτική για το που πετύχατε και που όχι, αναζητώντας τους λόγους και συνειδητοποιώντας τα λάθη που κάνατε. Μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα να σας επηρεάσουν, γιατί δεν θα είναι πάντα καλοπροαίρετοι. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν για τα οικονομικά σας ότι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν υπογραφές εγγράφων, συμβολαίων, επιταγών. Προσέξτε τις υπερβολές και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που αργότερα θα σας κοστίσουν. Στο χώρο της εργασίας σας, θα συμβούν κάποιες ανακατατάξεις και θα πρέπει να τις δεχτείτε και να μην αντιδράσετε γιατί θα βγείτε στο μέλλον χαμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ 10-4-2014
Σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες στηρίζονται σε γερές βάσεις θα αντέξουν ενώ οι υπόλοιπες θα δοκιμαστούν. Επαγγελματικά, θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο και αυτό θα σας βοηθήσει γιατί θα κάνετε νέες γνωριμίες και ο κύκλος θα διευρυνθεί. Μην αφήσετε τις όποιες ανατρεπτικές καταστάσεις να σας γεμίσουν άγχος και στρες επηρεάζοντας την υγεία σας. Οργανωθείτε βάλτε προτεραιότητες και συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις νέες προκλήσεις. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 10-4-2014
Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην κάνετε συμφωνίες. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον τομέα των σχέσεων. Όσοι είστε αποφασισμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σας, ρυθμίστε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας, για να μην αναγκαστείτε να οδηγηθείτε σε δανεισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 10-4-2014
Είστε αποφασισμένοι να προσαρμόσετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και να αναζητήσετε τρόπους για να τις καλύψετε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και διώξτε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και δεν σας προσφέρουν τίποτα. Σε αυτό το δύσκολο έργο θα μπορέσετε να ζητήσετε βοήθεια από έμπειρους ανθρώπους, που έχουν περισσότερες γνώσεις πάνω στα θέματα που σας απασχολούν και μπορούν να σας στηρίξουν, βρίσκοντας σας τρόπους για να φτάσετε πιο γρήγορα στην επιτυχία. Στον οικονομικό σας τομέα, αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε ότι σιγά – σιγά τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται, καθώς θα κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν καλά οφέλη.

ΙΧΘΕΙΣ 10-4-2014
Τώρα η κατάσταση βελτιώνεται και τα προβλήματα θα ανήκουν στο παρελθόν. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας γίνει μια πρόταση αυτές τις ημέρες, που αν την αποδεχθείτε θα σας ανοίξει σημαντικές πόρτες στην πορεία. Φίλοι και συγγενείς μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι. Φροντίστε να κάνετε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τις σπατάλες. Χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας και μην παρασύρεστε από το γιορτινό κλίμα των ημέρων και κάνετε άσκοπες αγορές.

About the author

melenios

Leave a Comment