Νέα από Ελλάδα και το Σύμπαν

Αυτοί οι δημαρχαίοι έχουν ένα θεματάκι με το πόθεν έσχες τους

75dim

Τον κατάλογο με τους 75 δημάρχους και περιφερειακούς συμβούλους για τους οποίους έχει επέμβει ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις πόθεν έσχες έστειλε ο επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης, στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

 

Η λίστα περιλαμβάνει όσους δεν έκαναν τη δήλωση πόθεν έσχες αλλά και εκείνους που υπέβαλαν ανακριβείς δηλώσεις.

 

Η απάντηση του δημάρχου Ηρακλείου Γ. Κουράκη

 

“Δεν υπάρχει ουδεμία απόκλιση φορολογητέας ύλης και Δήλωσης Πόθεν Έσχες” αναφέρει ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης και προσθέτει: “Καταθέτω την παραπάνω Δήλωση για 20 χρόνια με ημερομηνία 31.12 κάθε χρόνο όποτε και λήγει το οικονομικό έτος. Ο εντολέας μου-λογιστής αγνοώντας την αλλαγή της ημερομηνίας υποβολής, συνέχιζε να καταθέτει την Δήλωση με 31.12 ακόμη και την τελευταία φορά. Στις Δηλώσεις αυτές περιλαμβάνονται όλα τα Στοιχεία με την παραπάνω ημερομηνία.Αμέσως και μόλις διαπιστώθηκε η πεπλανημένη αντίληψη του εντολέα μου δηλ το λάθος της ημερομηνίας κατάθεσης υποβλήθηκαν διευκρινιστικές Δηλώσεις με την προβλεπόμενη ημερομηνία χωρίς καμιά απόκλιση”.

 

 

 

πηγή : newsit,gr

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.

Leave a Comment