Επικαιρότητα

Της έκλεισε το δρόμο με το αυτοκίνητό του, την έβρισε, την χτύπησε και έμεινε γυμνός μπροστά της στον Αλμυρό Βόλου

Written by milt-man

almyrosvolo

Τον τρόμο έζησε χθες μια 49χρονη γυναίκα που κινούνταν με το αυτοκίνητό της στον δρόμο για Βρύναινα, κοντά στον Αλμυρό. Λόγω της οδηγικής συμπεριφοράς της φαίνεται πως εκνεύρισε έναν 53χρονου που κινούνταν και αυτός με το αυτοκίνητό του στον ίδιο δρόμο. Ο Το απίστευτο είναι πως ο 53χρονος εκνευρισμένος έκλεισε τον δρόμο στην γυναίκα οδηγό, βγήκε έξω από το αυτοκίνητό του και άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί. Μάλιστα ο 53χρονος κατέβασε το παντελόνι του και έδειξε στην γυναίκα τα γεννητικά του όργανα. Στη συνέχει κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και άρχισε να την χτυπάει με γροθιές και κλωτσιές προκαλώντας της ελαφριές σωματικές βλάβες.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες λίγο πριν τις 6 το απόγευμα. Σήμερα στις 11 το πρωί η 49χρονη γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Αστυνομικοί του τμήματος τον εντόπισαν και συνέλαβαν τον 53χρονο, που διαμένει στον Αλμυρό. Ο 53χρονος παραμένει κρατούμενος και αύριο θα δικαστεί με τις κατηγορίες της προσβολής τη γενετήσιας αξιοπρέπειας, της εξύβρισης και της απειλής, και της πρόκλησης σωματικής βίας.

 

πηγή : e-thessalia.gr

 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.