Επικαιρότητα

Ο βουλευτής με την Porsche μιλούσε στο κινητό από το βήμα της Βουλής!

Written by milt-man

kavadel

Σε γέλια, χειροκροτήματα και ιαχές ξέσπασαν οι βουλευτές όταν ο Θανάσης Καβαδέλλας, βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, έφτασε στο βήμα της Βουλής μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο

Τα τελευταία χρόνια και τι δεν έχει γίνει στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Στελέχη της κυβέρνησης να κοιμούνται στα βουλευτικά έδρα, άλλοι να τρώνε το γλυκάκι τους στα υπουργικά έδρανα, βουλευτές να μυρίζουν τα παλτά γυναικών συναδέλφων τους, άλλοι βουλευτές να κινδυνεύουν να πιαστούν στα χέρια απειλώντας να χειροδικήσουν εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων, βουλευτίνες να περιφέρονται στην αίθουσα της Ολομέλειας με μπλούζες που είχαν στάμπα… παπαγάλους ή άλλους βουλευτές με… σανδάλια, λες και είναι περιηγητές ή βρίσκονται στην… πλαζ.

Το βράδυ της Τρίτης, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Θανάσης Καβαδέλλας, είχε ζητήσει να παρέμβει στη συζήτηση για την έγκριση τω προαπαιτουμένων. Φαίνεται όμως ότι ο κ. Καβαδέλλας, ο πολιτικός που έγινε γνωστός ως ο βουλευτής με την Πόρσε, ξεχάστηκε και έφτασε στο βήμα μιλώντας στο κινητό του! Ποιος ξέρει, μπορεί η συνομιλία που είχε ο συνεργάτης του κ. Λεβέντη να ήταν πολύ σοβαρή και έτσι ο κ. Καβαδέλλας να επέλεξε να μην κλείσει το κινητό του και να καθυστερήσει για λίγο την έναρξη της ομιλίας του.

 

Οι άλλοι βουλευτές, απ’ όλα τα κόμματα, ενθουσιάστηκαν με τα καμώματα του κ. Καβαδέλλα και ξέσπασαν σε γέλια, χειροκροτήματα ή και ιαχές.

Έπειτα από λίγο ο κ. Καβαδέλλας ξεκίνησε την ομιλία του. Το καλύτερο όμως του το κρατούσε για το τέλος ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος. Αντί να πει στον κ. Καβαδέλλα ότι πρέπει να ολοκληρώσει επειδή ο χρόνος του έχει τελειώσει, ο κ. Βαρεμένος επιστράτευσε το χιούμορ και ρώτησε τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων: «Θέλετε κ. Καβαδέλλα να συνεχίσετε τη συνομιλία χωρίς προσκόμματα;».

Έπειτα απ’ αυτό ο κ. Καβαδέλλας απλώς ολοκλήρωσε το λόγο του και κατέβηκε από το βήμα της Βουλής…

 

 

Πηγή : protothema.gr 

 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.