Επικαιρότητα

ΝΤΡΟΠΗ : Πρόστιμο σε φτωχιά Ελληνίδα μητέρα

Written by milt-man

koul

Ενώ το λαθρεμπόριο ανθεί σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος από παράνομους και μη, και με την ανοχή των δημοτικών αρχών, η δημοτική αρχή της Νέας Σμύρνης εξάντλησε την αυστηρότητά της σε μια άνεργη μητέρα, με κατάκοιτη μάνα, βάζοντάς της πρόστιμο 5000 ευρώ πρόστιμο, στην κυρία που πουλά κουλούρια στην πλατεία, διότι δεν συνεμορφώθην με τας υποδείξεις. Μετά από 5 χρόνια ανεργίας και με μητέρα υπερήλικα κατάκοιτη, μόνες τους, η κυρία κατάφερε να φτιάξει ένα καρότσι και να πουλάει κουλούρια στην πλατεία. 5000 ευρώ πρόστιμο επειδή δεν έχει άδεια.
Το Δημοτικό Συμβούλιο προ 6μήνου αρνήθηκε να της δώσει άδεια και κατά πλειοψηφία στήριξε την άποψη να μην δίνονται άδειες σε μικροπωλητές.

Η πλειοψηφία του ΔΣ με Δήμαρχο Τζουλάκη και αντιδήμαρχο Κονιδάρη, θεωρεί πως έχει τόσο τακτοποιημένη την πανέμορφη πλατεία, που είναι μίασμα να την πατούν άνθρωποι της δουλειάς.

Έτσι συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η κυρία κουλουρτζού να μείνει απροστάτευτη απέναντι στο Νόμο, και το τόσο φιλολαϊκό σώμα της αστυνομίας να της ρίξει (όπως μάθαμε με μεγάλη χαρά και βία) αυτό το πρόστιμο της ντροπής για τη Νέα Σμύρνη.

Την άλλη μέρα τραβήξαμε φωτό από την πλατεία. Το μήνυμα είναι σαφές.

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.