Επικαιρότητα

Ληστεία σε γνωστό καφέ της πόλης του Βόλου

Written by milt-man

larisisvolos

Στιγμές τρόμου μέρα μεσημέρι χθες σε γνωστό καφέ της πόλης στη Λαρίσης. Ανδρας γύρω στα 35 ετών απειλούσε με ψαλίδι την 19χρονη υπάλληλο του καταστήματος για να πάρει τις ημερήσιες εισπράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ληστεία συνέβη γύρω στις 3.30 το μεσημέρι. Στο καφέ δεν βρισκόταν κανένας άλλος από τους εργαζομένους παρά μόνο η 19χρονη. Μοναδικός επισκέπτης ήταν ο ίδιος ο ληστής.

Είχε παραγγείλει λίγο νωρίτερα καφέ και καθόταν αμέριμνος σε τραπέζι έξω από το κατάστημα. Κανένας δεν θα υποψιαζόταν τι σχεδίαζε να πράξει όταν κινήθηκε στο εσωτερικού του μαγαζιού.

Συγκεκριμένα, σε ανύποπτη χρονική στιγμή και ενώ το κατάστημα δεν είχε άλλο κόσμο πήρε τον καφέ στο χέρι και κατευθύνθηκε προς την υπάλληλο. Ταυτόχρονα έτυχε να μπει στο κατάστημα και μία γυναίκα για να παραγγείλει.

Προς αιφνιδιασμό και των δύο γυναικών, ο 35χρονος πήρε το ψαλίδι που βρήκε κοντά στο ταμείο και δείχνοντάς το απειλητικά προς το μέρος της 19χρονης ζήτησε φωνάζοντας τις εισπράξεις.

Ακολούθησε πανικός. Ευτυχώς η νεαρή εργαζόμενη υπάκουσε. Η άλλη γυναίκα φώναζε ότι «αυτό που κάνεις είναι παράνομο». Ο ληστής πήρε τα χαρτονομίσματα που βρήκε στο ταμείο περίπου 150 ευρώ και αποχώρησε με το μηχανάκι του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έσπευσαν στο σημείο και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της προανάκρισης προκύπτει ότι ο δράστης είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές από διάφορες υποθέσεις όπως με ναρκωτικά.

Η σύλληψή του εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου από την Αστυνομία. Ο δράστης είχε συνεργασία στο πρόσφατο παρελθόν με το μαγαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ληστεία έχει καταγραφεί καρέ – καρέ από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του μαγαζιού. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ 

 

πηγή : taxydromos.gr

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.