Επικαιρότητα

Αντιρατσιστής ράπερ σοκάρει: “Πάλι καλά που πήγε ο Φύσσας, γιατί σήμερα η Χρυσή Αυγή θα ήταν κυβέρνηση

Written by milt-man

rapers-copy-960x64__article

Ένας από τους πιο διαφημισμένους αντιρατσιστές της σκηνής του χιπ-χοπ ομολόγησε με σοκαριστικό τρόπο πώς βλέπει όλο το σκυλολόι των δήθεν προοδευτικών την απώλεια του συναδέλφου και συντρόφου τους Παύλου Φύσσα: όχι σαν ένα τραγικό συμβάν που στέρησε τη ζωή από έναν συνάνθρωπο, αλλά ως μέσο για να σταματήσει η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής.

Ο Νικήτας Κλιντ είναι πρώην μέλος του πιο ακριβοπληρωμένου lowbap συγκροτήματος (Active Member) και έγινε ευρέως γνωστός από την στήριξη που παρείχε προεκλογικά στο Ποτάμι και τον Σταύρο Μπομπολάκη (συγγνώμη… Θεοδωράκη). Σε συνέντευξη που έδωσε στο φουλ καπιταλιστικό site huffingtonpost, δήλωσε τα εξής σοκαριστικά:

Ερώτηση: Το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, το οποίο και προσπάθησε να σταματήσεις ευρισκόμενος τελικά στο επίκεντρο της κριτικής, πώς το βλέπεις;

Απάντηση: “Είναι στο δικαστήριο, κάνουμε ό,τι μπορούμε, τι να πω. Πάλι καλά που πήγε ο Killah P. διαφορετικά τώρα θα ήταν συγκυβέρνηση” 

Ενώ για τη στήριξη στο Ποτάμι δηλώνει: “Εγώ πήγα εκεί και εξαρχής ξεκαθάρισα ότι δεν ανήκω στο κόμμα, ήθελα απλά να στείλω ένα μήνυμα εναντίον της Χρυσής Αυγής για να μη βγει τρίτο κόμμα. Δεν τα είπα μασημένα, τα είπα αναλυτικά, νευρίασα που τρώει όλο το κράξιμο το Ποτάμι, λες και 20 χρόνια αυτό κυβερνάει και φταίει για την κατάντια μας. Εγώ ψήφισα Ποτάμι, ο καθένας μπορεί να ψηφίσει ό,τι θέλει”.

Καταλάβατε συντρόφια; Κανείς δε λυπήθηκε για το χαμό του Παύλου Φύσσα απ’ αυτούς που ωρύονταν στα κανάλια επί μήνες. Το χάρηκαν κιόλας, γιατί έτσι βρέθηκε ο μοναδικός τρόπος να περιοριστεί η άνοδος της Χρυσής Αυγής.

Από Σαμαρά και Βενιζέλο μέχρι τα συντρόφια του Σύριζα, τους ποταμάκηδες και τους ράπερ με τις τραπεζικές καταθέσεις…

 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.