Γενικά... Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 3-6-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 3-6-2014
Η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα είναι καλή και θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ίσως τώρα να μην μπορέσετε να αποφύγετε τον έντονο εσωτερικό ανταγωνισμό από κάποιες ενέργειες των συναδέλφων σας. Μπαίνετε σε μια περίοδο έντονης δράσης και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε δεόντως. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και προσπαθείστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα για τους αδέσμευτους είναι ιδιαίτερα ευχάριστα αρκεί να το θέλουν.

ΤΑΥΡΟΣ 3-6-2014
Αισθηματικά, θα περάσετε ανέμελες και ευχάριστες μέρες με τον ερωτικό σας σύντροφο και θα ανανεωθείτε. Από τις αρχές της εβδομάδας, αναμένεται να υπάρχει έντονη δραστηριότητα προς όλες τις κατευθύνσεις, βάζοντας καινούργιους στόχους για μια επιτυχημένη μελλοντική πορεία. Αυξάνεται η ενέργειά σας και ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας, η οποία είναι απαραίτητη για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Δεν ειναι κατάλληλη περίοδος για εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για ξεκούραση και ψυχαγωγία.

ΔΙΔΥΜΟΣ 3-6-2014
Ο έρωτας σας παρασύρει. Ο ερωτικός τομέας θα βρίσκετε στο ζενίθ. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα, η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και η λίμπιντό σας στα ύψη. Χρειάζετε να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, για να αγωνιστείτε και να καταφέρετε να εκπληρώσετε τα υψηλά σας ιδανικά και φιλοδοξίες. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε να τα μεγαλοποιείτε και να μάθετε από τις εμπειρίες που έχετε, για να προχωρήσετε παρακάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 3-6-2014
Διώξτε οτιδήποτε ανασφάλειες και φοβίες έχετε και προχωρήστε ακάθεκτοι για να κατακτήσετε την κορυφή. Έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής, κάτι που θα διαπιστώσετε στο πέρασμα των ημερών. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ίσως μια σχέση που σας απογοήτευσε στο παρελθόν θα σας ξαναδοθεί η ευκαιρία να ανθήσει! Παράλληλα θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Περιορίστε τις σπατάλες. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν είναι κατάλληλλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις.

ΛΕΩΝ 3-6-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα και πάρτε τις όποιες αποφάσεις μόνοι σας χωρίς να επηρεαστείτε από κανέναν. Θα υιοθετήσετε νέους τρόπους σκέψης και θα γίνετε πιο τολμηροί στις κινήσεις σας, αλλά χρειάζεται να είσαστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε, γιατί θα έχετε καινούργιες προτάσεις για συνεργασίες που θα σας ενθουσιάσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα δεχτείτε προτάσεις από φίλους για εξόδους και διασκεδάσεις. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας και να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας προκειμένου να αποφύγετε συγκρούσεις ειδικά με τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 3-6-2014
Θα βάλλετε ένα οριστικό τέλος σε μερικές συνεργασίες σας, αφού θα δείτε ότι δεν σας ωφελούν και σας δημιουργούν μόνο προβλήματα. Μην επιτρέψετε στις όποιες ανατροπές προκύψουν να σας απογοητεύσουν και να σας βγάλουν εκτός ελέγχου. Οι δεσμευμένοι που για οποιονδήποτε λόγο έχουν ή επιδιώκουν παράνομες σχέσεις θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Προσοχή όμως μην προβείτε σε επενδύσεις, αγορές ή οικονομικά ρίσκα αυτήν την περίοδο και έως το τέλος του καλοκαιριού. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα θα είναι θετική και αναμένονται ευχάριστες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ 3-6-2014
Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κάντε υπομονή, τα δεδομένα θα αλλάξουν το αμέσως το επόμενο διάστημα. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Προετοιμάστε κατάλληλα και οργανωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 3-6-2014
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, τόσα που στο παρελθόν σε κούραζαν. Μια νέα εποχή για τα οικονομικά σας θα αρχίσει να διαφαίνεται σταδιακά σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου και θα προκύψει είτε μέσα από την εργασία είτε μέσα από έξυπνες ιδέες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν νέες γνωριμίες που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Προσπαθείστε να κατανοήσετε τις δικές του ανάγκες και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις μερικές φορές. Στον αισθηματικό τομέα είστε οι πιο ευνοημένοι από όλους αυτήν την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 3-6-2014
Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προκαλέσουν λάθη μη αναστρέψιμα και εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Είναι κατάλληλη περίοδος, ώστε να κάνετε πετυχημένους συνδυασμούς και να κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Έχετε λοιπόν τις κεραίες σας σηκωμένες, γιατί θα φτιάξει επικίνδυνα η διάθεση σας. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε την τακτική σας στην εργασία σας και να συντονιστείτε με τις ανάγκες της εποχής. Με ήρεμη προσέγγιση των καταστάσεων θα καταφέρετε να αποκτήσετε την πλήρη αρμονία στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 3-6-2014
Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Θα σας απασχολήσουν έντονα κάποια οικογενειακά προβλήματα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί σπασμωδικές κινήσεις και βεβιασμένες αποφάσεις δεν ενδείκνυνται αυτή την περίοδο. Μια μετακόμιση ή ανακαίνιση είναι πολύ πιθανόν να συμβεί σε κάποιους από εσάς. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δώσετε προτεραιότητα στον σύντροφο σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο για να κάνετε μαζί πολλά και διαφορετικά πράγματα, που θα σας ανανεώσουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, προσέξτε τις επαφές με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 3-6-2014
Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να κάνετε την αυτοκριτική σας και να μετρήσετε καλά ποιες αποφάσεις θα πάρετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να παίρνετε τα πάνω σας, διώχνοντας τις δυσάρεστες αναμνήσεις από το μυαλό σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Όσοι από εσάς έχετε κάποια θέματα που απασχολούν την σχέση σας θα μπορούσατε τώρα να τα επιλύσετε με θετικό αποτέλεσμα. Προσπαθείστε να προσαρμοστείτε και μην εναντιωθείτε στις νέες καταστάσεις που θα προκύψουν.

ΙΧΘΕΙΣ 3-6-2014
Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα γιατί δεν ευνοούνται τέτοιου είδους κινήσεις τώρα. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε συμφωνίες να υπογράψετε συμβόλαια ή να διαπραγματευτείτε σημαντικά επαγγελματικά σας θέματα. Οι αδέσμευτοι μια νέα παρουσία εισβάλλει στη ζωή σας και σας φέρνει τα πάνω κάτω μην ξέροντας τι να κάνετε. Ορισμένοι από εσάς, μπορείτε να συνδυάσετε την εργασία σας με το παράλληλο άνοιγμα μια άλλης πόρτας σε άλλο χώρο. Προσέξτε μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και κάνετε παρορμητικές κινήσεις.

About the author

melenios