Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 16-5-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 16-5-2014
Αποφύγετε να κλείσετε νέες συμφωνίες γιατί δεν θα έχετε την κατάληξη που επιθυμείτε γιατί οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν θα σας το επιτρέψουν. Λειτουργώντας με γνώμονα την λογική, θα μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το πως θα κινηθείτε στο μέλλον, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο ενώ παράλληλα μπορείτε να αυξήσετε και τα έσοδά σας με διάφορους και διαφορετικούς τρόπους. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση, θα έρθουν στο προσκήνιο κάποιες δυσαρέσκειες που τυχόν υπάρχουν είτε από τη δική σας πλευρά, είτε από του συντρόφου σας.

ΤΑΥΡΟΣ 16-5-2014
Αποφύγετε να υπογράψετε αυτό το διάστημα διακανονισμούς ή συμφωνίες και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα. Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σας. Η στασιμότητα που διαπιστώνεις αυτή την περίοδο, σε κάνει να εκνευρίζεσαι αρκετά. Καλλιεργήστε την υπομονή σας και σιγά σιγά θα δείτε ότι θα ξεκαθαρίζουν πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν. Μόνο έτσι θα πετύχετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας και να διασφαλείστε τα κεκτημένα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 16-5-2014
Θα επεκταθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα μπορέσετε ελεύθερα να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες που δεν είχαν τύχει ευνοϊκής αποδοχής στο παρελθόν. Μην προβείτε σε νέες συμφωνίες ή υπογραφές συμβολαίων αυτήν την εποχή. Οι ελέυθεροι θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν αλλά θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας των ανθρώπων που θα κάνετε. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 16-5-2014
Η σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο θα εχει ιδιαίτερα δυσκολες στιγμές. Μην τον αφήσετε να απομακρυνθεί και να κλειστεί στον εαυτό του, γιατί θα το χάσετε. Όσο όμως και αν θέλετε να προωθήσετε και να υλοποιήσετε κάποια σχέδια αυτό το διάστημα, θα διαπιστώνετε δυσκολίες και εμπόδια. Στα οικονομικά σας, κάντε σωστή διαχείριση των χρημάτων σας και θα δείτε πως θα καταφέρετε να κλείσετε ή να μειώσετε παλιές σας οφειλές.

ΛΕΩΝ 16-5-2014
Στα εργασιακά σας οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας, καθώς θα σας πιέζει ο χρόνος για να διευθετήσετε τα ζητήματα που σας έχουν αναθέσει οι ανώτεροι σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, τα πράγματα με το σύντροφο σας θα πάνε καλύτερα και θα θέσετε καινούργιες βάσεις για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 16-5-2014
Ένα έντονο ενδιαφέρον υπάρχει γύρω από θέματα καριέρας εδώ και αρκετό καιρό. Κινηθείτε με ψυχραιμία μέχρι να περάσουν τα δύσκολα και να είστε σίγουροι ότι θα ανακτήσετε τις χαμένες ισορροπίες σύντομα. Οι εργένηδες, καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και την ομορφαίνουν. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκύψουν έκτακτα έξοδα τα οποία θα σας θέσουν εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ 16-5-2014
Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βάλλετε γερές βάσεις για να αντέξουν από την φθορά του χρόνου. Ορισμένοι από εσάς σκέφτεστε να κάνετε ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα, καλό θα είναι να συλλέξετε πληροφορίες πρώτα και μετά να προχωρήσετε. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα ζήσετε όμορφες στιγμές .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 16-5-2014
Αναζητείστε νέους τρόπους για να μπορέσετε να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν . . Οι προσπάθειές σας πιάνουν τόπο και οι νέες προοπτικές έχουν δρομολογηθεί. Οι ελεύθεροι θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα . Όσοι ασχολείστε με πνευματικές εργασίες θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια και πολύ καλά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 16-5-2014
Καλό και χρυσό το πρόγραμμα που έχεις βάλει για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε μέχρι να σιγουρευτείτε για τα συναισθήματα του. Στα οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ενισχύσετε τα εισοδήματα σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις προτάσεις που θα γίνουν. Τα μελλοντικά σας σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 16-5-2014
Δεν ευνοούνται τα παντός είδους τυχερά παιχνίδια. Η υγεία σας θα βρίσκετε σε καλή κατάσταση. Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες δεν θα σας ενθουσιάσουν πολυ με αποτέλεσμα να μην προχωρήσετε καθόλου. Προσέξτε τα έξοδά σας και μην υπερβάλετε προκειμένου να διασφαλίσετε τον προϋπολογισμό σας. Στην εργασία σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επηρεάσετε τους συνεργάτες σας και να κάνετε μια σημαντική συμφωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 16-5-2014
Βρίσκεστε σε μια δυναμική εποχή, όπου η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Έτσι θα καταφέρετε να μηδενίσετε όλους τους ανασταλτικούς παράγοντες που μπορεί αργότερα να παρουσιαστούν στο δρόμο σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να γίνετε πιο ρεαλιστές και να αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό και πιο ουσιαστικό στη ζωή σας. Περιορίστε την ανυπομονησία και την βιασύνη γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οδηγηθείτε σε λάθη. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε ένα σταθερό δεσμό θα αρχίζετε να επανεξετάζετε τις καταστάσεις που είχαν συμβεί και θα αξιολογήσετε το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας κατά πόσο έχει ανταποκριθεί στα θέλω και στις επιθυμίες σας.

ΙΧΘΕΙΣ 16-5-2014
Αποφύγετε τους ενθουσιασμούς με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή στο παρελθόν σας έχουν απογοητεύσει. Καλείστε να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Μην προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους με το ζόρι για την ορθότητα των αποφάσεων σας, καθώς μόνοι οι πράξεις σας μπορούν. Προσοχή στις διαφωνίες αυτήν την περίοδο γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χαλάσετε τη σχέση σας με άτομα που μπορεί να προωθήσουν τα σχέδιά σας. Στα οικονομικά σας θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε άσκοπες αγορές και περιττές σπατάλες.

About the author

melenios