Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 15-5-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 15-5-2014
Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να λάβουν τέλος ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ρήξεις με προσφιλή ή σημαντικά πρόσωπα. Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτές τις μέρες θα σας αγχώσουν και θα σας αναστατώσουν. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο κάποια άτομα να λειτουργήσουν πολύ ύπουλα εις βάρος σας. Φροντίστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, για να κάνετε σωστές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 15-5-2014
Βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Μη διστάσετε να κάνετε πράγματα για να αυξήσετε τα έσοδα σας φίλοι μου. Οι κοινωνικές επαφές και εμφανίσεις μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ευχάριστες αλλά και ωφέλιμες για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Προσέξτε τα έξοδά σας και μην υπερβάλετε προκειμένου να διασφαλίσετε τον προϋπολογισμό σας. Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα βγάλετε ζήλιες και θα θελήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις και τις επιθυμίες σας με το ζόρι στον σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 15-5-2014
Εκμεταλλευτείτε τις όποιες γνωριμίες προκύψουν καθώς θα είναι αξιόλογες και μπορούν να σας βοηθήσουν να θέσετε σε εφαρμογή τα όποια σχέδιά σας. Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, τόσα που στο παρελθόν σε κούραζαν. Μην πάρετε όμως ρίσκα που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την καριέρα σας. Προτάσεις και προσφορές για καινούργιες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς αυτήν την περίοδο. Στον ερωτικό τομέα παρότι η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη δεν θα αποφύγετε προβλήματα και αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 15-5-2014
Να θυμάστε ότι όποιες συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα πρέπει να συνάψετε, να τις αναβάλλετε . Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και οι απαιτήσεις στον εργασιακό σας χώρο αρκετές. Τώρα προσπαθήστε να εκτιμήσετε τις καταστάσεις ώστε να κάνετε μία ασφαλή πρόβλεψη και να ενεργήσετε ανάλογα. Φροντίστε να προωθήσετε ότι έχετε σχεδιάσει μέχρι τώρα ή ότι έχετε αφήσει στην μέση.

ΛΕΩΝ 15-5-2014
Κάντε υπομονή και όλα θα στρώσουν σιγά σιγά. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 15-5-2014
Δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι, αφού γνωρίζετε τις δυνατότητες σας, τώρα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά. Η ψυχολογία σας θα ανέβει και θα γίνετε πολύ αισιόδοξοι για τη μελλοντική σας πορεία. Μη πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις αυτή την περίοδο γιατί δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα λάμπετε από ευτυχία και θα μαγνητίζετε τα βλέμματα των άλλων. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας.

ΖΥΓΟΣ 15-5-2014
Αν κινηθείτε έξυπνα θα δείτε ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Θωρακιστείτε με αυτοπεποίθηση και οπλιστείτε με υπομονή για να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές θα συμβούν αυτήν την περίοδο. Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα απολαύσετε όμορφες στιγμές. Προσέξτε λίγο την υγεία σας και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση και σωστή διατροφή. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν στην πρόοδο μιας σχέσης, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 15-5-2014
Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αναθεωρήσεις και ριζικές αλλαγές. Περιορίστε τα έξοδα σας. Σχέσεις, συνεργασίες και γάμος επηρεάζονται δυσμενώς. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο χαλια αν αφήσετε τους παλιούς σας φόβους και ανασφάλειες να συνεχιστουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 15-5-2014
Διώξτε τον εγωισμό σας και δεχτείτε την κριτική των δικών σας ανθρώπων για τα λάθη που έχετε κάνει και με ώριμο μυαλό οργανώστε τις επόμενες σας κινήσεις. Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να είστε συνετοί στη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων αυτήν την περίοδο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και διώξτε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και δεν σας προσφέρουν τίποτα. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε σε ένα παρασκήνιο που μπορεί να υπάρξει σε βάρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 15-5-2014
Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί . Λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος μπορεί να αναχαιτίσουν τα σχέδιά σας. Να είστε συγκρατημένοι με τις νέες γνωριμίες γιατί αργότερα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από ότι φαίνονται τώρα. Στο χώρο της εργασίας σας θα πρέπει να αγωνιστείτε και να ψάξετε να βρείτε συμπαραστάστες που θα σας βοήθησουν να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας για μερικά ζητήματα που σας απασχολούν καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 15-5-2014
Θα συμβούν ξαφνικές αλλαγές στη δουλειά σας και θα πρέπει άμεσα να λάβετε τα μέτρα σας και να προστατεύστε τα κεκτημένα σας. Μια σχέση σας από το παρελθόν θα σας απασχολήσει πάλι και θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την επανασύνδεση με το πρόσωπο αυτό. Στα ερωτικά σας, τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου, ότι θα έχετε γκρίνιες από το σύντροφο σας, γιατί ασχολείστε μόνο με την καριέρα σας και όχι με αυτόν. Στον εργασιακό σας χώρο βρίσκεστε σε αναμονή, αφού περιμένετε απαντήσεις από κάποιες συνεργασίες ή έχετε αποφασίσει για αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αλλά δεν μπορείτε να τις υλοποιήσετε ακόμα.

ΙΧΘΥΣ 15-5-2014
Εκμεταλλευτείτε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να κάνετε τα όποια σημαντικά ραντεβού που αφορούν την καριέρα σας. Καταστάσεις έντασης και άγχους δεν αποκλείεται να υπάρξουν αυτό το διάστημα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα σας απασχολήσουν σχέσεις του παρελθόντος και ορισμένοι από εσάς θα γυρίσετε πίσω. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και να κάνετε ρεαλιστικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα αποφεύγοντας την υπεραισιοδοξία.

About the author

melenios