Νέα από Ελλάδα και το Σύμπαν

Μπράβο στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Written by milt-man

ktelmagnisias

Σημαντικές εκπτώσεις σε πληθώρα κοινωνικών ομάδων παρέχει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, σε μια προσπάθεια στήριξης των πολιτών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Οι περισσότερες από τις παροχές ισχύουν εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια, όμως την περίοδο της κρίσης επεκτάθηκαν και σε άλλες κατηγορίες πολιτών, καλύπτοντας πλέον ένα ευρύ φάσμα του πληθυσμού.
Ειδικότερα, οι μαθητές που χρησιμοποιούν το Υπεραστικό ΚΤΕΛ για τη μετάβασή τους στο σχολείο κάθε πρωί, και την επιστροφή τους στο σπίτι κάθε μεσημέρι, δεν πληρώνουν καθόλου εισιτήριο. Η μεταφορά τους γίνεται δωρεάν με την επίδειξη του μαθητικού πάσου, ενώ τις υπόλοιπες ώρες πληρώνουν μισό εισιτήριο (έκπτωση 50%).
Οι φοιτητές που ταξιδεύουν προς τον τόπο διαμονής τους ή τον τόπο φοίτησης έχουν έκπτωση 50% και προς οποιοδήποτε άλλο προορισμό έκπτωση 25%.
Οι πολύτεκνοι με τέσσερα παιδιά έχουν έκπτωση 50% ενώ στους τρίτεκνους παρέχεται έκπτωση είναι 25%.
Τα Άτομα με Αναπηρίες έχουν έκπτωση 50% και οι στρατιώτες 25%.
Σημειώνεται ότι το 50% στους φοιτητές ισχύει από το 2013, ενώ το 25% στους τρίτεκνους από το 2014.
Επιπλέον, αν κάποιος εκδώσει εισιτήριο μετ” επιστροφής έχει έκπτωση 15%, ενώ σε οικογένειες τεσσάρων ατόμων που ταξιδεύουν μαζί παρέχεται έκπτωση 25%.

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.