Νέα από Ελλάδα και το Σύμπαν

Η άγνωστη επιχείρηση της ΕΥΠ και η εξόντωση κλιμακίου της ΜΙΤ στην Ελλάδα!

1142-620x412

Μιας και πριν λίγες ημέρες είναι  που κηδεύτηκε ο θαρραλέος ναύαρχος Λεωνίδας Βασιλικόπουλος -ηγετική φυσιογνωμία του Πολεμικού Ναυτικού στην κρίση του ’87 , αρχηγός ΓΕΝ και θυελλώδης αρχηγός των μυστικών μας υπηρεσιών , αξίζει να «φωτίσουμε» μια σκοτεινή υπόθεση που κατάφερε ο ίδιος να ξεμπλοκάρει, να κάνει επιτήδειους ελιγμούς και να γλυτώσει την πατρίδα απο μια στημένη προβοκάτσια…

> Ο Βασιλικόπουλος ως αρχηγός της ΕΥΠ είχε μία αξιόπιστη πληροφορία για το στήσιμο μιας προβοκάτσιας από τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες που είχαν …..καταφέρει να «πείσουν» κάποιους ευφάνταστους για τη δημιουργία μιας φάρμας εκπαίδευσης υποτιθέμενων Κούρδων «τρομοκρατών» οι οποίοι εμφανίζονταν να εκπαιδεύονται στον ανορθόδοξο πόλεμο σε μια απομονωμένη περιοχή της Ευβοίας!!…..

> Τα ντοκουμέντα, οι φωτογραφίες και τα βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα από Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ είχαν δοθεί σε συμμαχική υπηρεσία πληροφοριών κι οι τελευταίοι έκπληκτοι έβλεπαν «Κούρδους κομάντος » να εκπαιδεύονται σε Ελληνικό έδαφος ….

> Τα «γεράκια » της συμμαχικής υπηρεσίας πληροφοριών είχαν μείνει άναυδα από το υλικό που τούς διοχέτευσαν οι Τούρκοι της ΜΙΤ και στα πλαίσια του αγώνα κατά της τρομοκρατίας ήταν έτοιμοι να πιέσουν αφόρητα την Ελληνική κυβέρνηση, να διοχετεύσουν σενάρια πως η Ελλάδα υποθάλπει τρομοκράτες και έτσι να φέρουν σε δύσκολη θέση τούς Έλληνες βουλευτές όλων των κομμάτων που είχαν συστήσει διακομματική επιτροπή για το Κουρδικό και τα θέματα του Ελληνισμού και πίεζαν για τα ανθρωπινά δικαιώματα τη γειτονική χώρα…..

> Πριν ολοκληρωθούν τα σενάρια άσκησης πιέσεων ο Βασιλικόπουλος με μια επίλεκτη ομάδα πρακτόρων της ΕΥΠ φρόντισε να ανατρέψει τα σχέδια των Τούρκων , καταστρέφοντας το μυστικό κάμπ , μπλοκάροντας το δηλητηριώδες σενάριο της Άγκυρας που ζητούσε επιμόνως να εκθέσει την Ελλάδα, ενώ φρόντισε να απελαθούν όσοι μετείχαν σε αυτή την προσπάθεια σπίλωσης της πατρίδας και παράλληλα οι «σκληροί » της ΕΥΠ κατ εντολή Βασιλικόπουλου ισοπέδωσαν το…χολυγουντιανό σκηνικό, χωρίς να μάθει κανείς το παραμικρό….

> Ο θρυλικός ναύαρχος με την …αυθάδη ναυτική γλώσσα, κράτησε κι αυτό ως ένα από τα πολλά επτασφράγιστα μυστικά του .

Ο αρχηγός δεν ήταν από εκείνους που δημοσιοποιούν εθνικά μυστικά για να τα ανταλλάξει με την υστεροφημία του κάνοντας δημόσιες σχέσεις.

Γνώριζε όμως το πόσο ωφελήθηκε η πατρίδα από αυτή την ανατροπή και με τις ενέργειες του «θύμωνε» αρκετά τους γείτονες μας ώστε να τα βλέπουν όλα μπλέ!!..

 

 

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.