Μυστήρια

Μούφα η δολοφονία δημοσιογράφων στις ΗΠΑ-Ανατρεπτικό video

Written by milt-man

2e568f5e45c7ddd3af0d64b38742ff72

Βλέπετε τη  φωτογραφία ;
Δημοσιεύεται στο conspiracyclub.co. Δείχνει τη…δολοφονημένη δημοσιογράφο και τον καμέραμαν. Λες και κάνουν πρόβες πριν από την επίθεση μαϊμού!

Ο λόγος είναι πολύ απλός. Θέλουν τον αφοπλισμό των Αμερικάνων πολιτών γιατί φοβούνται ταραχές και όλα αυτά είναι προσχήματα .

Με μαυρισμένο το μάτι της η 24χρονη ρεπόρτερ και με διαλυμένο το πόδι του, αλλά χαμογελαστός ο επίσης δολοφονημένος καμέραμαν.

Το ντοκουμέντο όμως δεν είναι τόσο αυτό όσο τα υπόλοιπα τα οποία δείχνου καρέ-καρέ βίντεο από το υποτιθέμενο, όπως λέει, φονικό. Ένα…«φονικό» το οποίο έγινε με …χολυγουντιανό όπλο. Ψεύτικο δηλ, που μάλιστα στο βίντεο αντιπαραβάλλεται με ένα αντίστοιχο πραγματικό. Δώστε βάση στο βίντεο με τους συνεχείς πυροβολισμούς οι οποίοι …χτυπούν τη δημοσιογράφο κι ενώ θα έπρεπε να την είχαν αφήσει νεκρή στον τόπο, η ρεπόρτερ αν και δέχεται τρεις σφαίρες που βρίσκουν στόχο, αυτή τρέπεται σε φυγή λες και δεν έγινε τίποτε! Μα πώς να πάθει κάτι αφού το όπλο είναι ψεύτικο;
Αυτό που επίσης έχει μεγάλη αξία είναι ότι ο φημισμένος δημοσιογράφος Άλεξ Τζόουνς πασχίζει να πείσει τον κόσμο ότι η δολοφονία είναι αληθινή! Γιατί άραγε;

Ο ρόλος του Άλεξ Τζόουνς είναι ύποπτος και πολλοί είναι εκείνοι που τον έχουν πάρει χαμπάρι, Λένε δε ότι είναι πράκτορας, ενώ παλαιότερα αποκάλυψαν ότι συηεργάζεται με την ισραηλινή εταιρεία STRAKFOR! Δείτε με προσοχή το ρεπορτάζ και τα βίντεο-ντοκουμέντα από το conspiracyclub.co.

δείτε το video :

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.