Γενικά...

Farmers Republic

Written by milt-man

farmers_republic

Farmers Republic

H πρώτη ιδιωτική αγορά παραγωγών βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων έστησε πάγκους και μας περιμένει

Το Farmers Republic δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων ανθρώπων, με στόχο και όραμα να προσφέρουν ένα ξεχωριστό περιβάλλον διάθεσης τροφίμων τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους παραγωγούς.

Δημιουργήθηκε στα πρότυπα των Farmer’s Markets, τα οποία κερδίζουν συνεχώς έδαφος διεθνώς – όπως η Borought Market στο Λονδίνο, που αποτελεί και διεθνές σημείο αναφοράς για αγοραστές υψηλών απαιτήσεων.

Το Farmers Republic είναι μια νέα αντίληψη «Βιολογικής Αγοράς Παραγωγών» που, με το παντοπωλείο και το e-shop του, εξασφαλίζει στους καταναλωτές τα καλύτερα πιστοποιημένα βιολογικά και ολοκληρωμένης διαχείρισης παραδοσιακά προϊόντα (νωπά και τυποποιημένα), αλλά και στους παραγωγούς καλύτερες προϋποθέσεις ανάπτυξης.

Στεγασμένη Αγορά Παραγωγών

– Υπερσύγχρονες και πολυλειτουργικές εγκαταστάσεις 1.200 τ.μ.

– Εύκολα προσβάσιμες, σε κομβικό σημείο των Β. Προαστίων, με δωρεάν parking.

– Λειτουργεί κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Στη Αγορά Παραγωγών του Farmers Republic δεν βρέχει, δεν έχει κρύο αλλά ούτε και ζέστη. Ο συνωστισμός και τα… συγκρουόμενα καροτσάκια ΔΕΝ έχουν θέση εδώ!

Παντοπωλείο

Για όλα όσα χρειάζεται μια σύγχρονη οικογένεια για σωστή, υγιεινή ελληνική διατροφή: τυροκομικά, κρεατικά, αλλαντικά, μέλια, ζυμαρικά, έλαια, είδη αρτοποιίας, μαναβική, αλλά και πολλά ακόμα «διαμάντια» από επιλεγμένους μικρούς Έλληνες παραγωγούς. Βρίσκεται στον πολυχώρο του Farmers Republic και λειτουργεί κάθε μέρα και το Σάββατο, για να μπορεί να βρει ο καταναλωτής, σε μία στάση, τα καλύτερα.

e-shop

Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Αγορές όποια ώρα ή ημέρα σας εξυπηρετεί:

Τα προϊόντα έρχονται ολόφρεσκα και λαχταριστά από τον παραγωγό κατευθείαν στο σπίτι σας.

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 171, Νέα Ερυθραία, 146 71

Ωράριο λειτουργίας Farmers Republic:

Δευτέρα έως Παρασκεύη: 08:00πμ – 21:00μμ

Σάββατο: 08:00πμ – 20:00μμ

 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.