Γενικά...

5 MUST ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΣΕΞ

seks

 

1. Ναι στα sexy εσώρουχα και τα sex toys: Οκ, το καταλαβαίνετε ότι τα εσώρουχα της… γιαγιάς δεν είναι sexy. Επενδύστε σε προκλητικά εσώρουχα, σε ολόσωμα κορμάκια και φυσικά σε sex toys. Ναι, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε μαζί με το σύντροφό σας δονητή, χειροπέδες ή ό,τι άλλο εξάπτει τη φαντασία σας. Τα… αίματα θα ανάψουν!
2. Ναι στο μασάζ: Το μασάζ διεγείρει την ωκυτοκίνη που είναι γνωστή και ως η ορμόνη του έρωτα. Γδυθείτε και μείνετε γυμνές κάνοντάς του μασάζ όχι μόνο με τα χέρια σας αλλά και με το στήθος σας. Η επαφή των δύο γυμνών κορμιών θα τον εξιτάρει
3. Μην παραλείπετε τα προκαταρκτικά: Ok, ωραίο είναι και το γρήγορο σεξ, αλλά να είσαστε σίγουρες κανένας άντρας δε θα πει όχι στο στοματικό! Παίξτε μαζί του και λίγο πριν τον τρελάνετε σταματήστε. Τότε ζητήστε του να λάβει δράση αυτός. Θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, πιστέψτε μας!
4. Φύγαμε για… ξενοδοχείο: Ακόμη και αν είσαστε μαζί 5 χρόνια, μη διστάζετε να βγαίνετε από τη ρουτίνα. Δώστε ραντεβού σε έβα ξενοδοχείο και δώστε του να καταλάβει. Το κρεβάτι σας μπορεί να περιμένει
5. Αιφνιδιάστε τον: Τον έχετε καλέσει σπίτι για ταινία; Εκεί που θα περιμένει να σας δει με την πιτζαμούλα σας, κάντε την έκπληξη. Ανοίξτε του την πόρτα φορώντας μόνο τα καυτά κόκκινα εσώρουχά σας. Ταινία σίγουρα δε θα δείτε, αλλά θα έχετε απολαύσει στιγμές πάθους!

About the author

Konstantina Alberti