Γενικά...

4 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΡΓΑΣΜΟ

orgasmo

 

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει προσποιηθεί οργασμό κατά τη διάρκεια της ερωτικής της ζωής.Εμείς πάντως ξέρουμε τους λόγους που οι γυναίκες λένε αυτό το μικρό και αθώο ψεματάκι και στους αποκαλύπτουμε για να σε αποτρέψουμε από ακόμη μία… σεξουαλική προσποίηση

1 . Νέες έρευνες απέδειξαν πως οι γυναίκες που δεν βρίσκονται σε σχέση έχουν λιγότερες πιθανότητες να ολοκληρώσουν κατά τη διάρκεια ενός casual sex παρά μέσα σε σχέση. Το ποσοστό είναι περίπου 40% έναντι 70%. Οι ελεύθερες γυναίκες προσποιούνται λοιπόν γιατί δεν νιώθουν άνετα από την αρχή να πουν στον παρτενέρ τους τι τους αρέσει.
. Οι γυναίκες πιστεύουν στο ευτυχισμένο τέλος. Έτσι όταν δεν συμβαίνει, νιώθουν αμηχανία όχι μόνο για τον σύντροφο τους, αλλά και για εκείνες. Όταν ένας άντρας βρίσκεται από πάνω μας και βρίσκεται μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν τον οργασμό είναι τουλάχιστον αμήχανο να τον κοιτάμε με ένα ανέκφραστο πρόσωπο.
3 .
Εκείνος θέλει πολύ να σε δει να ολοκληρώνεις και δεν έχει σκοπό να σταματήσει μέχρι να το καταφέρει. Εκτιμούμε τους αφοσιωμένους παρτενέρ, αλλά όταν ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να συμβεί ούτε σε δέκα ώρες τότε βάζουμε το υποκριτικό μας ταλέντο σε πλήρη δράση.
4.
Προσποιηθήκαμε την προηγούμενη φορά και δεν μας κατάλαβε κανένας. Όταν τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα και δεν κατάφεραν να μας πιάσουν για το μικρό μας ψέμα, είναι εύκολο να το ξανακάνουμε.

About the author

Konstantina Alberti