Γενικά... Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 21-6-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 21-6-2014
Γνωριμίες σημαντικών ανθρώπων και φίλοι μπορούν να σας φανούν πολύ χρήσιμοι για την επιδίωξη των στόχων σας. Θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄αυτό βάλτε τα δύνατα σας, για να φέρετε θεαματικά αποτελέσματα. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας και θα την ανανεώσουν. Στην αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα αλλά με πολύ δυσκολία θα κρατήσει.Φρόντισε λιγο τον εαυτό σου, για να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ 21-6-2014
Ευκαιρίες τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά θα προκύψουν , επαναφέροντας την αισιοδοξία στη ζωή σας. Κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Οι αδέσμευτοι θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας φλερτάρουν έντονα. Προβληματισμοί ή και δυνατές εντάσεις είναι πολύ πιθανόν να χτυπήσουν την πόρτα σε πολλούς από εσάς και στον αισθηματικό τομέα. Στην ερωτική σας ζωή, πλησιάστε περισσότερο το ταίρι σας και εκφράστε του τα συναισθήματα σας και μην αφήσετε τα προβλήματα της καθημερινότητα σας να επηρεάσουν τη ψυχολογία σας.Δείξε ωριμότητα στον τρόπο που χειρίζεσαι αισθηματικα και επαγγελματικα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21-6-2014
Θα έχετε ένα συνεχή εκνευρισμό, ο οποίος δεν είναι στο χαρακτήρα σας, αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας, αφού στο παρελθόν σας έχουν αποδείξει την τιμιότητα τους. Στη δουλειά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι θα εργαστείτε με περισσότερο ζήλο, για να μπορέσετε να πετύχετε σύντομα τους στόχους σας και να καταξιωθείτε στο χώρο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας .Η μέρα θα σου φέρει ειδήσεις που δεν θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα.Τα αισθηματικά σου, χρειάζονται προσοχή και θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, για να μην ξεσπάσεις στο σύντροφό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 21-6-2014
Αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες γιατί το καλοκαίρι προβλέπεται απαιτητικό έως δύσκολο και καλό θα ήταν να σας βρει προετοιμασμένους. Κάποιες αποκαλύψεις ή αλήθειες που δεν γνωρίζατε μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να ανακαλύψετε πράγματα που δε θα είναι ευχάριστα. Μην προβείτε σε νέες συμφωνίες ή υπογραφές συμβολαίων αυτήν την εποχή. Πρακτικά θέματα γύρω από την δουλειά την οικογένεια και τα οικονομικά αποσπούν την προσοχή σας. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.Σήμερα μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα της σχέσης σου, κάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση με το σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, κοίταξε να περάσεις καλά με αγαπημένους σου φίλους .

ΛΕΩΝ 21-6-2014
Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην φτάσετε σε δυσάρεστη κατάληξη τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μην ρισκάρετε όμως παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τώρα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ευνοϊκά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα νιώσετε μπερδεμένοι γιατί θα δείτε πρόσωπα του παρελθόντος που θα σας αναστατώσουν και συγχρόνως θα γοητευτείτε από καινούργιες παρουσίες που θα μπουν στη ζωή σας. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και μάθετε να ελέγχετε το άγχος και την ανυπομονησία σας.Πάντως, η μέρα γενικά είναι πολύ ευνοϊκή και πολλά άτομα θα σε βοηθήσουν στις προσπάθειές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 21-6-2014
Θα πρέπει να εξετάσετε αναλυτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και μετά να συμφωνήσετε, γιατί αν κινηθείτε σωστά σύντομα θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Λόγω της πίεσης που θα νιώθετε από προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν, θα έχετε εριστική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την σχέση σας και μην παρασύρεστε από τις γνώμες τρίτων. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα έχει βελτιωθεί αρκετά. Συλλέξτε πρώτα τις κατάλληλες πληροφορίες και μετά προχωρήστε.Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια έντονη φάση όπου συνεργασίες και επαφές φέρνουν καλά αποτελέσματα και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως επιθυμείς.Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Θα βρεις σύντομα αυτό που θέλεις αλλά χρειάζεται .

ΖΥΓΟΣ 21-6-2014
Απαλλαγείτε από άγχη και κοντρολάρετε τα νεύρα σας, για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Η οικογένεια και η ακίνητη περιουσία φαίνεται να σας απασχολεί εξίσου. Θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα αυξηθούν τα έσοδα σας αργότερα. Οι τελικές συμφωνίες και τα αποτελέσματα τους, θα αρχίσουν να αποδίδουν σταδιακά.Δείξε προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, γιατί τα έξοδα αυξάνονται συνεχώς.Καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν, ώστε να αισθανθείς καλύτερα και να ηρεμήσεις.Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κάποια χρήματα από κληρονομικά ή περιουσιακά σας στοιχεία, αλλά συγχρόνως θα αναγκαστείτε να δώσετε είτε για την διαμόρφωση χώρων μέσα στο σπίτι σας, είτε για προσωπικές σας αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 21-6-2014
Δεν πρέπει να ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο λίγο χρονικό διάστημα και να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας γιατί πολλοί είναι αυτοί που από ζήλια και μόνο θέλουν να σας βλάψουν. Η διάθεσή σας θα είναι καλή, η αισιοδοξία σας μεγάλη, πράγμα που θα σας δώσει την δυνατότητα να αποκτήσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά. Όσοι από εσάς είστε σε φάση όπου θα πρέπει να υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια, καλό θα ήταν να τα διεκπεραιώσετε άμεσα. Στον επαγγελματικό σας τομέα να είσαστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, γιατί θα ανακαλύψετε ότι κάποιοι δρουν πίσω από την πλάτη σας με σκοπό να σας βλάψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 21-6-2014
Αυξάνεται η ενέργειά σας και ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας. Θα αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα και θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που μελλοντικά θα σας στηρίξουν στα σχέδια σας. Μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές, σχέσεις είναι πολύ πιθανόν να σας κρατούν σε διαρκή εγρήγορση. Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί δύσκολα θα βρείτε κάτι καλό. Στα συναισθηματικά οι δεσμευμένοι θα βγουν στην επιφάνεια κρυφά πάθη και ζήλιες και θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στην παρορμητικότητα σας και να μην κάνετε άδικες σκηνές στο ταίρι σας.Στη δουλειά σου, Δούλεψε μαζί με τους συνεργάτες σου και μην τα κάνεις όλα μόνος σου.Σήμερα θα χρειαστεί να ξαναβρείς την ισορροπία που έχεις χάσει μέσα στη σχέση σου. Όσο για σένα, που ακόμη αναζητάς την ερωτική σου ευτυχία, η επικοινωνία με τους γύρω σου ευνοείται ιδιαίτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 21-6-2014
Αμφιβολίες και έντονα διλλήματα είναι πιθανόν να σας απασχολήσουν και να σας φορτίσουν συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και κάποιες πληγές του παρελθόντος. Ο ερωτικός τομέας χρειάζεται λίγο προσοχή προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο τομέας της δουλειάς σας, αποκτά έντονη κινητικότητα.Θα σε απασχολήσουν σήμερα ζητήματα που ίσως είχες ξεχάσει. Καλά θα κάνεις να μην τα παραβλέψεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους, γιατί αυτή τη φορά χρειάζονται άμεση επίλυση. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί οι συνθήκες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό και άρα, αρνητικά αποτελέσματα.Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται η δική σου προσπάθεια σήμερα, αλλά και όλη σου η καλή διάθεση, για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα της σχέσης σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 21-6-2014
Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και θα διαπιστώσετε ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς λίαν συντόμως. Κινηθείτε ρεαλιστικά, συντηρητικά, τακτοποιήστε τις όποιες εκκρεμότητες και μην φοβάστε τίποτα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα καινούργιο σύντροφο, θα γίνετε κουραστικοί και πιεστικοί. Στα οικονομικά σας θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να κινηθείτε με άνεση αυτές τις ημέρες. Στη δουλειά σου, θα έχεις σήμερα στιγμές έντασης και εκνευρισμού και πρέπει να συγκρατηθείς, για να μην ακυρώσεις όσες προσπάθειες έχεις κάνει .Τα προβλήματα που υπάρχουν με τον σύντροφό σου, σου χαλάνε τη διάθεση, αλλά ίσως να πρέπει να δεις και από την πλευρά του άλλου όσα συμβαίνουν στη σχέση και δεν σου αρέσουν.

ΙΧΘΕΙΣ 21-6-2014
Έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής, κάτι που θα διαπιστώσετε στο πέρασμα των ημερών. Θα συναντήσετε δυσκολίες στο δρόμο σας, αλλά αν κινηθείτε με σοφία, τα πράγματα θα είναι ελεγχόμενα. Μια τάση εσωστρέφειας και απομόνωσης δεν αποκλείεται να νιώσετε αρκετοί από εσάς αυτήν την περίοδο. Ενα οικονομικό θέμα σας δίνει χαρά και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Στον εργασιακό σας χώρο καλείστε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και θα νιώσετε πιεσμένοι και κουρασμένοι αφού θα δουλεύετε παραπάνω ώρες για να μπορέσετε να διευθετήσετε τα θέματα που σας έχουν αναθέσει. Στη δουλειά σου θα σου γίνουν προτάσεις που χρειάζονται αρκετή σκέψη.Στα αισθηματικά σου , μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν ηρεμήσεις και αφήσεις πίσω σου τα άγχη, που σου προκαλεί η δουλειά σου. Αν πάλι είσαι μόνος, κάνε κι εσύ κάποιες κινήσεις . Μην μένεις άπραγος περιμένοντας .

About the author

melenios