Γενικά... Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 20-6-2014

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ………….. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ… 211 40 76 077 ΚΑΙ
WHATS UP 6984 205525. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ……….

ΚΡΙΟΣ 20-6-2014
Κάποιος που σας στάθηκε πολύ στο παρελθόν, επιστρέφει για να σας βοηθήσει σε μία υπόθεση που χρειάζεστε ξανά τη συνδρομή του. Φροντίστε να του δείξετε την ευγνωμοσύνη σας για όσα σας προσέφερε και πως εκτιμάτε πολύ την προσφορά του. Τα επαγγελματικά σας, σας απασχολούν όλο και περισσότερο, καθώς αισθάνεστε το κλίμα να έχει γίνει ασφυκτικό στο γραφείο και πως χρειάζεστε επειγόντως μία ανανέωση. Ίσως κάνετε κάποια συζήτηση για μια μετατόπιση στα καθήκοντά σας…Αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε το σύντροφό σας να ζηλέψει, αλλά αυτό μπορεί να σας στοιχίσει, αν καταφύγετε σε σημείο υπερβολής. Προσπαθήστε να μη σας πάρει χαμπάρι, γιατί τότε μπορεί και να θυμώσει…

ΤΑΥΡΟΣ 20-6-2014
Κάποια άτομα σήμερα, ίσως προσπαθήσουν να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους που έχετε θέσει στους εαυτούς σας και τις επιδιώξεις που έχετε, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Αγνοήστε τους και βαδίστε στο δικό σας δρόμο απερίσπαστοι. Μία ένταση μπορεί να υπάρξει σήμερα στη δουλειά με κάποιον ανώτερό σας. Αν αποδειχθεί ότι είχατε άδικο, καλά θα κάνετε να ζητήσετε συγγνώμη. Δεν είναι καθόλου καλή εποχή για να ανοίγετε μέτωπα… Μια πιο μετριοπαθής στάση θα σας σώσει από μία απευκταία ρήξη. Στον έρωτα λένε, πως τις ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζει κανείς από τα μαλλιά. Προσέξτε λοιπόν μη σας ξεφύγει μία σημαντική τέτοια ευκαιρία που θα φανεί, για να πραγματοποιήσετε το μεγάλο όνειρο που έχετε στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 20-6-2014
Σας δίνεται η δυνατότητα να οραματιστείτε κάτι καινούριο και να προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας, που θα σηματοδοτήσουν μία μεγαλύτερη ανεξαρτησία και μία άνεση κινήσεων. Ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάτι επιχειρηματικά ή αποφασίσετε ένα μεγάλο άλμα στην εργασία σας. Προσοχή, γιατί ενισχύεται η ούτως ή άλλως έντονα παρορμητική σας διάθεση και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα καταφύγετε σε κάποιες υπερβολές. Σχέδια για ταξίδια εμφανίζονται στο προσκήνιο, είτε μαζί με την οικογένειά σας, είτε με το σύντροφό σας. Η νέα σας σχέση είναι πολύ πιο κοντά σας απ’ ότι νομίζατε, με αποτέλεσμα αυτό να σας έχει χαρίσει ένα πλατύ χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπο, που γίνεται αντιληπτό από όλους. Ανοίξτε τα πανιά σας για καινούρια λιμάνια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 20-6-2014
Εσείς που είστε μόνοι, τα άστρα προβλέπουν ότι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Θα κοπιάσετε πολύ μέχρι να επαναφέρετε τις ισορροπίες που επικρατούσαν στη ζωή σας. Οι συνθήκες αλλάζουν αισθητά και μπορείτε πλέον να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, καθώς τα έσοδα σας θα αυξηθούν αλλά συγχρόνως θα χρειαστεί να καλύψετε και έξοδα που ήδη έχετε κάνει, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ανοιχτείτε πολύ.Οι καθυστερήσεις και οι κωλυσιεργίες θα σας αποσυντονίσουν και θα σας εκνευρίσουν. Κι όμως αν ηρεμήσετε θα δείτε ότι όλα προχωρούν όπως θέλετε και η δυναμικότητα που δείχνετε απέναντι στις καταστάσες δεν αφήνει τίποτα να ξεφύγει από τον έλεγχό σας. Στα επαγγελματικά σας, συνεχίστε στο δρόμο που έχετε χαράξει και αποφύγετε τις πολλές αλλαγές και τις νέες συμφωνίες. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί για να μην ρισκάρετε την επιτυχία. Τα οικονομικά σας επίσης θέλουν λεπτούς χειρισμούς. Μην κλείσετε συμφωνίες αν δεν είστε σίγουροι. Όσο για τα αισθηματικά σας, μιλήστε ελεύθερα με το ταίρι σας και μην κρύβεστε για να μπορέσετε να ξεπεράσετε όσα σας απασχολούν. Αν είστε μόνοι, Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία.

ΛΕΩΝ 20-6-2014
Ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια μην απογοητευτείτε. Αποφύγετε εντάσεις στις σχέσεις σας, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές, γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα. Είστε από εκείνους που αυτό το διάστημα ευνοήστε. Εξετάστε εξονυχιστικά τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας τομέα, επεξεργαστείτε τους στόχους σας και προγραμματίστε τις κινήσεις σας για αργότερα. Τα νεύρα σας δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο. Ωστόσο, ακριβώς τώρα είναι που απαιτείται έλεγχος και προσοχή για να μην κάνετε βιαστικές και λάθος κινήσεις. Στη δουλειά σας πάντως, όλα πηγαίνουν καλά και διάφορα σχέδια ή νέες συνεργασίες θα αρχίσουν να φέρνουν θετικά αποτελέσματα. Πάντως οι αλλαγές ευνοούνται και είναι θετικές για εσάς. Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή για να μην τα χάσετε μπροστά σε έκτακτα έξοδα. Όσο για τα αισθηματικά σας, ίσως χρειαστεί σήμερα να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις μέσα στη σχέση σας. Η μέρα είναι καλή για αποφάσεις. Αν είστε μόνοι, σύντομα θα αποκτήσετε την παρέα που επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 20-6-2014
Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε σήμερα είναι αρκετές και κυρίως αφορούν άτομα που θα σας πλησιάσουν και θα σας μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να καταλάβετε ποιοι είναι αυτοί που σας λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σας κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση να είστε ψύχραιμοι και έτοιμοι για όλα. Τα επαγγελματικά σας έχουν μπει σε μια καλή σειρά. Δουλέψτε με τα άτομα που σας κάνουν περισσότερο και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας. Θα καταφέρετε πολλά περισσότερα με την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σας σάς βαραίνουν αρκετά με τα έξοδα που έχετε. Δείξτε ψυχραιμία και μην ξεφεύγετε από τον προγραμματισμό σας. Όσο για τα αισθηματικά σας η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη καθώς θα μπείτε στη διαδικασία να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσετε κάποια ζητήματα χωρίς πολλές κουβέντες. Αν πάλι είστε μόνοι, η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείτε προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην πείτε όχι.

ΖΥΓΟΣ 20-6-2014
Σήμερα πρέπει να στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και να μην περιμένετε από άλλους να κάνουν όσα ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε εσείς. Προσοχή σε σημαντικά λάθη, που θα αποβούν ιδιαίτερα αρνητικά για την καριέρα σας. Απ’ την άλλη είναι κατάλληλη στιγμή για κάποιες αποφάσεις που μπορούν να δώσουν αποδοτικές λύσεις. Στην δουλειά σας πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας, γιατί με τόση ένταση και ενέργεια, μπορεί να πάρετε λάθος αποφάσεις. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με όλα εκείνα που μπορούν να αποδώσουν και κυρίως δώστε μεγαλύτερη σημασία σε όσους μπορούν, αλλά και θέλουν να υποστηρίξουν τα σχέδιά σας. Όσο για τα αισθηματικά σας, η σχέση σας έχει αρχίσει και πηγαίνει πολύ καλά και μπορείτε να κάνετε όνειρα με τον σύντροφό σας για διακοπές ή κάποιο σύντομο ταξίδι. Όσοι πάλι είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να περάσετε πολύ καλά κάνοντας σχέδιά με τους φίλους σας. Σε κάθε περίπτωση μη χάνετε το κέφι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 20-6-2014
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να υλοποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείτε να αποφασίσετε και αν θέλετε συμβουλευτείτε τα δικά σας άτομα που μπορούν να σας δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σας απασχολούν. Στη δουλειά σας θα παρουσιαστούν κάποια έκτακτα ζητήματα, αλλά αν βάλετε μπροστά τη λογική σας, θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία σε ό,τι κι αν προκύψει. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή καθώς τα έξοδα που έχετε κάνει σας έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Στα αισθηματικά σας, είναι μια καλή μέρα για να μιλήσετε με τον σύντροφό σας σχετικά με όσα σας απασχολούν. Μόνο έτσι θα αποφύγετε να κάνετε χειρότερη την κατάσταση της σχέσης σας. Όσοι είστε μόνοι, μη χάνετε τη θετική σας διάθεση και μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Βγείτε από το σπίτι σας και γνωρίστε νέους ανθρώπους που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 20-6-2014
Μην κάνετε πίσω μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν. Έχετε κάθε δυνατότητα να τα λύσετε προς όφελός σας, αλλά έχετε και τη συμπαράσταση φίλων που βρίσκονται εκεί για να σας βοηθήσουν. Ό,τι κι αν γίνει να είστε ήρεμοι και σίγουροι για τον εαυτό σας. Στη δουλειά σας, οι εξελίξεις είναι γρήγορες και οι περισσότερες θετικές. Θα μιλήστε με άτομα που έχουν να σας προτείνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Ακόμα και τα οικονομικά σας πηγαίνουν καλύτερα και νέες πηγές εσόδων θα έρθουν να σας λύσουν τα χέρια. Προσοχή σε συμφωνίες και συναλλαγές. Όσο για τα αισθηματικά σας, μην αφήνετε τη σχέση σας να γίνει έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σας. Ηρεμήστε και περάστε όμορφα με το ταίρι σας χωρίς να σας χαλάει τη διάθεση το άγχος. Αν είστε μόνοι, σύντομα θα κάνετε μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε, μην χάνετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 20-6-2014
Σήμερα θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχετε παραμελήσει τελευταία και θα οδηγηθείτε στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σας ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φροντίστε να μιλήσετε με φίλους για τα προβλήματα που έχετε αλλά και να ακούσετε τα δικά τους. Στη δουλειά σας, όλα πηγαίνουν πολύ καλά χάρη στις προσπάθειες που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό. Είναι ώρα να ξεκουραστείτε για να μη φτάσετε στα όρια της εξάντλησης. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή γιατί έχετε βγει από το πρόγραμμά σας. Μην παρασύρεστε σε έξοδα. Όσο για τα αισθηματικά σας, η σχέση σας σάς απασχολεί ιδιαίτερα και αυτό σας έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σας. Μιλήστε μαζί του και μην αποφεύγετε να του πείτε όσα σκέφτεστε. Αν είστε μόνοι, η αυτοπεποίθησή σας σάς ωθεί σε μια νέα γνωριμία. Μην κλείνεστε σπίτι αυτές τις μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20-6-2014
Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσάς και θα κληθείτε να βάλετε πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλετε να είστε σίγουροι για την πορεία των σχεδίων σας τις επόμενες μέρες. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας και να κινηθείτε με αρκετή επιφυλακτικότητα. Πάντως κάποια δικά σας άτομα, ίσως μπορούν να βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σας προβληματίζουν. Στη δουλειά σας πολλά πράγματα που καθυστερούν θα σας εκνευρίσουν. Προσπαθήστε να βάλετε ένα σωστό πρόγραμμα, για να λύσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος που σας ταλαιπωρούν. Στα οικονομικά σας έχετε βγει εκτός προϋπολογισμού. Φροντίστε να κινηθείτε με πολύ σύνεση και να μην κάνετε καμία παρορμητική κίνηση που θα σας δημιουργήσει επιπλέον άγχη. Όσο για τα αισθηματικά σας, ίσως αισθανθείτε σήμερα ότι ο σύντροφος σας έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντι σας. Ό,τι κι αν γίνει φροντίστε πρώτα να μιλήσετε με το ταίρι σας πριν κάνετε παράπονα ή αρχίσετε τις κρίσεις. Όσοι πάλι είστε ελεύθεροι, καλό είναι να προσέξετε τα λόγια σας απέναντι στα άτομα που σας ενδιαφέρουν, γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα σας στεναχωρήσουν και θα σας απομακρύνουν από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΕΙΣ 20-6-2014
Η σημερινή ημέρα απαιτεί αρκετή ψυχραιμία και ηρεμία από μέρους σας, ώστε να πάρετε σωστές αποφάσεις και να έχετε σύντομα τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Το καλό είναι πως έχετε βάλει πρόγραμμα για να λύσετε τα θέματα που σας απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείτε με περισσότερη προσοχή και σύνεση. Μην αφήνετε κάποιες συζητήσεις ή σχόλια να επηρεάζουν την ψυχολογία σας και να σας ρίχνουν. Σκεφτείτε αν έχουν πραγματικά μεγάλη σημασία για εσάς πριν στενοχωρηθείτε. Στη δουλειά σας κάποια από τα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν, φαίνεται πως από εδώ και στο εξής αρχίζουν και μπαίνουν στον δρόμο της υλοποίησης. Μην διστάσετε να δουλέψετε περισσότερο, αν κρίνετε πως είναι απαραίτητο. Τα οικονομικά σας, απ’ την άλλη, δεν είναι στην κατάσταση που θα θέλατε, αλλά αυτή είναι μια περίοδος που σας ευνοεί να τα ισορροπήσετε και να βάλετε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σας. Όσο για τα αισθηματικά σας, η σχέση σας θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν έχεετε περισσότερη διαλλακτικότητα. Περάστε χαλαρά και ρομαντικά με το σύντροφό σας και μιλήστε ανοιχτά για τις ανησυχίες που σας απασχολούν. Όσοι είστε μόνοι να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις

About the author

melenios