Γενικά...

Ερωτογενείς ζώνες

eroticzones1

Για να ανακαλύψετε τις ερωτογενείς ζώνες του παρτενέρ σας, η περιπλάνησή σας στο κορμί του πρέπει να είναι πράξη αγάπης και τρυφερότητας και όχι ενέργεια μηχανική. Οι εραστές που ξέρουν να χαίρονται τη σεξουαλική πράξη, αλληλοδιεγείρονται αργά αλλά με επιμονή. Η περιήγησή τους στο σώμα του άλλου τούς φανερώνει με τον καιρό τα σημεία εκείνα που ξυπνούν τον πόθο. Συχνά, όταν ένας άνδρας και μία γυναίκα φιλιούνται και αλληλοχαϊδεύονται σε όλο τους το σώμα την ώρα του προκαταρκτικού παιχνιδιού, ψιθυρίζουν ο ένας στον άλλο τι νιώθουν από τα ερωτικά αγγίγματα. Τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, η διέγερση στις ερωτογενείς ζώνες αρχίζει με τα χέρια και τα δάχτυλα. Ωστόσο, όλα αυτά τα σημεία ερεθίζονται πολύ περισσότερο, όταν τα χάδια προέρχονται από τα χείλη και τη γλώσσα. Στους άνδρες αρέσει να τους χαϊδεύει η σύντροφός τους με το στήθος και τις θηλές της. Τις γυναίκες πάλι διεγείρει πιο πολύ η επαφή με το πέος.

Ανακαλύπτοντας τις ερωτογενείς ζώνες του άνδρα 

Εκτός από τα χείλη, το πρόσωπο και τα ακροδάχτυλα, που είναι ερωτογενείς ζώνες και για τη γυναίκα, υπάρχουν και ορισμένα σημεία στο σώμα του άνδρα, τα οποία, όταν δεχτούν χάδια, του δημιουργούν μια αίσθηση απέραντης ηδονής. Τέτοιες πηγές ερωτικής απόλαυσης είναι οι ώμοι, οι παλάμες, η πλάτη, το στήθος και οι θηλές. Όταν πιπιλάτε ή αγγίζετε τις ρόγες του συντρόφου, αυτές ανορθώνονται και σκληραίνουν.

Όλη η περιοχή των γεννητικών του οργάνων διεγείρεται υπερβολικά εύκολα. Η περιοχή ακριβώς πίσω από τη βάση του πέους, ανάμεσα στο πέος και τον πρωκτό όπου βρίσκεται ο προστάτης, είναι εξαιρετικά ευαίσθητη στο άγγιγμα. Οι όρχεις είναι επίσης πολύ ευαίσθητοι και η γυναίκα πρέπει να τους πιάνει προσεκτικά και μαλακά, γιατί η παραμικρή αδεξιότητα προκαλεί έντονο πόνο. Πάντως, η πιο ευαίσθητη ερωτογενής ζώνη για τον άνδρα είναι το πέος του. Ολο το στέλεχος ερεθίζεται εύκολα, αλλά η κορυφή της βαλάνου ακόμα περισσότερο, γιατί είναι πλούσια σε απολήξεις νεύρων. Οσο για το χαλινό, είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία σε όλους τους άνδρες. Οι γλουτοί είναι μια άλλη ερωτογενής ζώνη. Στους άνδρες αρέσει να δέχονται εκεί όχι μόνο χάδια αλλά και χτυπήματα. Πλούσια σε απολήξεις αισθητηρίων νεύρων είναι και η περιοχή του πρωκτού, γι’ αυτό και ερεθίζεται πολύ εύκολα με κάθε είδους χάδια.

Ανακαλύπτοντας τις ερωτογενείς ζώνες τις γυναίκας

Η επιδερμίδα της γυναίκας είναι μία απέραντη ερωτογενής ζώνη, ευαίσθητη σε χάδια και φιλιά. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες περιοχές που, όταν ερεθίζονται, προκαλούν πιο έντονη διέγερση. Αυτά τα σημεία διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα, γι’ αυτό και ο άνδρας πρέπει κάθε φορά να τα ανακαλύπτει και να τα χαϊδεύει τρυφερά.

Το πρόσωπο της γυναίκας, για παράδειγμα, περιέχει πολλές ερωτογενείς ζώνες, όπως είναι οι ρίζες των μαλλιών, το μέτωπο, οι κρόταφοι, τα φρύδια και τα μάγουλα. Για τις περισσότερες το στόμα είναι μία από τις πιο αισθησιακές ζώνες και ερεθίζεται εύκολα, όταν δέχεται φιλιά ή χάδια με τα ακροδάχτυλα. Επίσης, τα σεξουαλικά χάδια σε οποιοδήποτε σημείο του κορμιού της προκαλούν συχνά ερωτικές αντιδράσεις στο στόμα, το στήθος και στα γεννητικά της όργανα. Μία άλλη ερωτογενής περιοχή είναι οι λοβοί των αφτιών της, που πρέπει να χαϊδεύονται απαλά.Ορισμένες γυναίκες, ακόμα και με ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα στο σημείο αυτό, διεγείρονται τόσο ώστε φτάνουν ακόμα και σε οργασμό. Εξαιρετικά ευαίσθητος είναι και ο λαιμός, ιδιαίτερο ο σβέρκος, όπως άλλωστε και οι δύο πλευρές στη βάση του. Ενας επιδέξιος και τρυφερός εραστής μπορεί να της χαρίσει μεγάλη ηδονή διεγείροντας ερωτικά και τα μπράτσα, τις μασχάλες, τα χέρια, την πλάτη, τους γοφούς και όλη την κάτω κοιλιακή χώρα. Η περιοχή γύρω από τον αφαλό είναι επίσης πολύ ερωτική. Σε πολλές αρέσει να τις χαϊδεύουν με τα ακροδάχτυλα, τα χείλη ή το πέος σε όλο το μήκος των ποδιών και πιο πολύ στην εσωτερική πλευρά των μηρών.

 

Σεξουαλικό πεδίο είναι και τα στήθη, που παίζουν ζωτικό ρόλο στην ερωτική έκσταση. Οι θηλές ανασηκώνονται με το γλείψιμο, τα χάδια και το μασάζ, σηματοδοτώντας τη διέγερση. Ωστόσο, οι αντιδράσεις στον ερεθισμό ποικίλλουν από τη μία γυναίκα στην άλλη, και έγκειται στο ταλέντο του καλού εραστή να ανακαλύπτει τι ακριβώς αρέσει στην παρτενέρ του. Η πιο ερωτογενής ζώνη του γυναικείου κορμιού περιλαμβάνει το περίνεο, μια περιοχή δέρματος ανάμεσα στο αιδοίο και τον πρωκτό, όπου υπάρχει πυκνό δίκτυο από νευρικές απολήξεις. Αν κάποιος ακουμπήσει εκεί όλο του το χέρι, πιέζοντας δυνατά ή κάνοντας μασάζ, η γυναίκα μπορεί να διεγερθεί πάρα πολύ γρήγορα. Πλούσια σε νευρικές απολήξεις είναι επίσης τα εσωτερικά και τα εξωτερικά χείλη της περιοχής του περινέου και οι έμπειρες γυναίκες γνωρίζουν πόσο ευαίσθητα σεξουαλικά είναι. Ωστόσο, τα εσωτερικά χείλη είναι πολύ πιο ευαίσθητα από τα εξωτερικά, ιδιαίτερα αν ερεθιστούν στη μέσα επιφάνεια, κατά μήκος της σχισμής του κόλπου. Αν ενώσετε τα δύο χείλη κάνοντας με τα δάχτυλά σας δυνατό μασάζ σε όλα τα ευαίσθητα σημεία του κόλπου, ένα δυνατό κύμα ηδονής θα πλημμυρίσει τη γυναίκα. Η κλειτορίδα είναι το πιο αισθησιακό μέρος των γεννητικών της οργάνων και διεγείρεται όταν ο άνδρας τη χαϊδεύει απαλά και επιδέξια, χωρίς βιασύνη. Μεγάλη σεξουαλική απόλαυση γεννά και ο ερεθισμός της κλειτορίδας με την κεφαλή του πέους σε στύση. Οπως το στόμα, έτσι και η είσοδος του κόλπου είναι γεμάτη απολήξεις νεύρων και διεγείρεται έντονα με κάθε είδους χάδια, προπάντων από την επαφή της με το πέος. Ορισμένες γυναίκες εκστασιάζονται, όταν ο εραστής τους ερεθίζει το σημείο αυτό με τη γλώσσα ή με τα χείλη του. Οι γλουτοί, μία άλλη ερωτογενής ζώνη με πολλές απολήξεις νεύρων, ερεθίζονται εύκολα με ελαφρά χτυπήματα, τρίψιμο ή χάδια.

 

 

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.