Επικαιρότητα

Πρέβεζα: Διανομέας φαγητού δέχθηκε επίθεση από τσιγγάνους

Written by milt-man

113

Τον τρόμο έζησε ένας 35χρονος διανομέας φαγητού στην Πρέβεζα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση όταν πήγε να παραδώσει την παραγγελία σε καταυλισμό τσιγγάνων.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στη βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας . Ο άντρας που εργάζεται ως διανομέας φαγητού για λογαριασμό καταστήματος εστίασης πήγε την παραγγελία στον καταυλισμό των τσιγγάνων και όταν ζήτησε να πληρωθεί τα 40 ευρώ που αυτή κόστιζε, δέχθηκε άγρια επίθεση. Ομάδα νεαρών άρχισε να τον χτυπά, ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος

Οι δράστες άρπαξαν την παραγγελία και έγιναν καπνός, ενώ ο 35χρονος υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια, ασθενοφόρο μετέφερε τον τραυματισμένο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι δράστες της επίθεσης παραμένουν μέχρι στιγμής άφαντοι, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται από την Ασφάλεια Πρέβεζας.

 

πηγή : alpha965.gr

About the author

milt-man

Η ζωή δεν σταματά να αναζητά και να μαθαίνει. όταν ψάχνεις βρίσκεις και όταν βρεις, θέλεις κι άλλο. Το κι άλλο είναι αυτό που σου δίνει ζωή για λίγο ακόμα.